NUMURI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 31
- chevron_right
+M3 turbo cabrio Rotiform on bagsG1RT5 rakstīja:veco numuru cik zināms vair nedabūsi, jo tikko kkādas darbības caur csdd ar VNZ, tad automātā nomainās uz jauno numuru! tāpat kā dodot glabāties nr, ja ir bijis vecais, tad nākot savākt iegūsi jauno nr...
Tas ir ko es dzirdēju pieturā no tantiņu sarunām...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
A kas vainas nummuram ar summu 13 ? Jau pusotru gadu braucu ar tādu un viss mierīgikirurgs777 rakstīja:Ciparu summa = 13, ļoti labs nrJolcinja rakstīja:Varbūt kādam interesē EZ-922... PM.
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Radās jautājums, par NR. iegādi.
Vai ir jāmaksā ceļa nodoklis par auto no kura vēlos pārrakstīt nr. uz sava auto ?
Vai ir jāmaksā ceļa nodoklis par auto no kura vēlos pārrakstīt nr. uz sava auto ?
Jā
Varu paardot EU-660
Patiesam?? Neviens nelasa?Pacha rakstīja:FYI!!!!
Ja kādi no šiem nr. ir nodoti galbāšanā CSDD un tagad tirgojat šos nr., varat droši netirgot, šodien bija aplauziens CSDD!
Nemācēšu precīzi pateikt, kas šis ir tieši par likumu, bet NR., kuri tiek ielikti interneta lapās, kā piemēram - e36.lv , bmwpower.lv utt. uz tirgošanos un tikmēr atrodas CSDD glabāšanā, automātiksi pāriet/skaitās, kā visiem pieejami izvēles nr.
Šodien aplauziens tieši ar šo visu bija CSDD, ne man, bet kolēģim.. Tādu info sniedza CSDD darbinieki!!!
Šis noteikums attiecas uz visiiem glabāšanā nodotajiem numuriem, izņemot individuālos:
Ministru kabineta noteikumu 3 nod 11 pants valsts numura tālākā realizācija aizliegta
11. Transportlīdzekļa īpašnieks (turētājs, valdītājs) gada laikā no valsts reģistrācijas numura maiņas dienas var saglabāt pēdējo nomainīto valsts reģistrācijas numuru citai savā īpašumā (turējumā, valdījumā) esoša transportlīdzekļa reģistrācijai, ja viņš līdz transportlīdzekļa atsavināšanai vai vienlaikus ar īpašnieka maiņas reģistrāciju veic valsts reģistrācijas numura maiņu. Minētie ierobežojumi neattiecas uz individuāla pasūtījuma numuriem. Piešķirtā valsts reģistrācijas numura tālāka realizācija ir aizliegta. Nodotās numura zīmes neuzglabā, tās izgatavo no jauna. Numura zīmju izgatavošanas termiņš nedrīkst pārsniegt 30 dienas, bet, veicot reģistrāciju CSDD Rīgas nodaļā, – divas darbdienas. Ja transportlīdzeklim saglabāto valsts reģistrācijas numuru reģistrē atkārtoti tajā pašā dienā, nodotās numura zīmju aprakstam un standartam LVS 20:2009 "Transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numura zīmes" atbilstošās numura zīmes no jauna neizgatavo un reģistrējamam transportlīdzeklim var izsniegt nodotās numura zīmes.
ESAM UZMANĪGI!!!
Kādam vrb interesē JL-742??
Pardots pa 1000LS diemzel ne foruma biedram :)cipruss18 rakstīja:Redline rakstīja:Caur mani var sarunāt mana krusttēva numuru pagaidām stāv uzglabāšanā csdd
DD-7777 tik neatceros bija ar 3 vai 4 septītniekiem
Cena 1500ls+csdd
Varbūt beigās viņs man aizdos ja neviens nenopirks.
es protams neko negribu teikt,bet cik slimam jabut lai maksatu par 4triem septitniekiem 1500ls?
es pa to naudu labak uz Miami aizlidoju
Visiem pie vienas vietasPacha rakstīja:Patiesam?? Neviens nelasa?Pacha rakstīja:FYI!!!!
Ja kādi no šiem nr. ir nodoti galbāšanā CSDD un tagad tirgojat šos nr., varat droši netirgot, šodien bija aplauziens CSDD!
Nemācēšu precīzi pateikt, kas šis ir tieši par likumu, bet NR., kuri tiek ielikti interneta lapās, kā piemēram - e36.lv , bmwpower.lv utt. uz tirgošanos un tikmēr atrodas CSDD glabāšanā, automātiksi pāriet/skaitās, kā visiem pieejami izvēles nr.
Šodien aplauziens tieši ar šo visu bija CSDD, ne man, bet kolēģim.. Tādu info sniedza CSDD darbinieki!!!
Šis noteikums attiecas uz visiiem glabāšanā nodotajiem numuriem, izņemot individuālos:
Ministru kabineta noteikumu 3 nod 11 pants valsts numura tālākā realizācija aizliegta
11. Transportlīdzekļa īpašnieks (turētājs, valdītājs) gada laikā no valsts reģistrācijas numura maiņas dienas var saglabāt pēdējo nomainīto valsts reģistrācijas numuru citai savā īpašumā (turējumā, valdījumā) esoša transportlīdzekļa reģistrācijai, ja viņš līdz transportlīdzekļa atsavināšanai vai vienlaikus ar īpašnieka maiņas reģistrāciju veic valsts reģistrācijas numura maiņu. Minētie ierobežojumi neattiecas uz individuāla pasūtījuma numuriem. Piešķirtā valsts reģistrācijas numura tālāka realizācija ir aizliegta. Nodotās numura zīmes neuzglabā, tās izgatavo no jauna. Numura zīmju izgatavošanas termiņš nedrīkst pārsniegt 30 dienas, bet, veicot reģistrāciju CSDD Rīgas nodaļā, – divas darbdienas. Ja transportlīdzeklim saglabāto valsts reģistrācijas numuru reģistrē atkārtoti tajā pašā dienā, nodotās numura zīmju aprakstam un standartam LVS 20:2009 "Transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numura zīmes" atbilstošās numura zīmes no jauna neizgatavo un reģistrējamam transportlīdzeklim var izsniegt nodotās numura zīmes.
ESAM UZMANĪGI!!!
Varu piedāvāt HU -727.
Piedāvājiet MM, VM, MV, KM, RM, MR
Ir:
ED-13
ZU-64
DG-6366
PM
Ierosinu mest šajā sadaļā bildes ar CSDD nodaļās pieejamajiem numuriem
Un ziņot par pamestām mašīnām ar labiem numuriem, interesantiem numuriem uz garāžu durvīm u.c
Viens otram palīdzot, pienāks laiks, kad visi būs sev dabūjuši vēlamos numurus
Ir:
ED-13
ZU-64
DG-6366
PM
Ierosinu mest šajā sadaļā bildes ar CSDD nodaļās pieejamajiem numuriem
Un ziņot par pamestām mašīnām ar labiem numuriem, interesantiem numuriem uz garāžu durvīm u.c
Viens otram palīdzot, pienāks laiks, kad visi būs sev dabūjuši vēlamos numurus
**-8008
**-325
NJ-****/27/17/***
?? PM
**-325
NJ-****/27/17/***
?? PM
Ja tie numuri neatrodas glabāšanā, bet lietošanā, tad jau it kā problēmām nevajadzētu rasties.byrbyr rakstīja:Visiem pie vienas vietasPacha rakstīja:Patiesam?? Neviens nelasa?Pacha rakstīja:FYI!!!!
ESAM UZMANĪGI!!!
Jekburā gadījumā labāk nerakstīt pilnu numura zīmi. Nevar zināt kad viņi izdomā piesieties.
Varbūt kāds grib EH-873 par simbolisku samaksu pārdošu, jo stāv uz mašīnas kuras vairs nav
Varu piedavat FB-5 pa 400 eur, abi lielie Nr, ja kadam interesee PM
Labs piedāvājums, tikai neesmu Filips Bende un nepatīk piecinieks, bet vispār vienciparnieki parasti nāca no 400Ls, tāpēc kādam gan jau šis drīz aizies, iemet Powerā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 31