Jebkas cits
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 102
- chevron_right
varbut kads atceras tadus mopedus, ka riiga u.t.t man interese rigas, vienrobiisa gredzeni, vai viens gredzens, tautaa tika saukta arii pļurka
man te darza freezei izskatas ka varetu deret no vinja.. ja kadam ir tad PM.
Varbut kads nakamnedel brauc ar prami no Rigas uz Stockholmu-velams ar auto!
vajag atvest vienu bmw detalju parada nepaliksu
vajag atvest vienu bmw detalju parada nepaliksu
A kāda tev tā dārza frēze? Padomju laiku? Man laukos mētājās veca nosprāgusi krieviniece frēze"KROT" (slāvu burti) tādā salāt zaļā krāsā.bogdan99 rakstīja:varbut kads atceras tadus mopedus, ka riiga u.t.t man interese rigas, vienrobiisa gredzeni, vai viens gredzens, tautaa tika saukta arii pļurka
arii ir zala kraasa.. es sabildesu un aizsutisu tev bildi, bet jaa,ari krievu laika..
Varbūt kādam mājās mētājas nevajadzīgs, ejošs mobilais tālrunis vienalga kāds,
galvenais ka var nosūtīt ziņu un piezvanīt!
Labprāt šodienas laikā iegādātos tādu!
PM please
galvenais ka var nosūtīt ziņu un piezvanīt!
Labprāt šodienas laikā iegādātos tādu!
PM please
Varbūt kāds šeit ir riteņbraucējs. Varu piedāvāt campagnolo pakaļējo rumbu ar galīgi jaunu 8 zobratu kaseti. laikam bija 36 spieķi. gribu 25 Ls
divi9572180
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Interesee speeliites no Xboxa! Veelams taadas ,kas vareetu intereseet meitenei ap 10 gadinjiem
Varu arii samainiit pret puishu speeleem
Varu arii samainiit pret puishu speeleem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kādam nav kautkāds HTC telefons piedāvājumā lietots? izskatīšu visus piedāvājumus, PM
Pārdodu slidas labā stāvoklī (ar silto iekšu, pēc skata līdzīgas skritulenēm), 43. izmērs - 10ls
PM!
PM!
Ja kāds nodarbojas ar jumtu likšanu, tad padodad ziņu.
Vajag uzliktu ruberoīda jumtu garāžai (~20 m2).
Ja, kas tad PM.
Vajag uzliktu ruberoīda jumtu garāžai (~20 m2).
Ja, kas tad PM.
pārdošu kādam skrituļslidas diezgan labā stāvoklī! tik izmērs ir 47! ja kādam interesē varu iemest bildi! gribētu 15ls jeb kaut ko priekš bmw!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Sveiki, tātad kaut kad uz nakoso nedēļu būs pieejami uz pārdošanu pāris telefoni.
Samsung s5230 star - telefons ir laba vizualajā stāvoklī, ir atkodēts un ir lv valoda iekšā (komplektācija neka nav tikai plik telefons) - 20ls
LG KS30 - telefons ir atkodēts bet nav lv valodas. telefons ir labā vizualajā stāvoklī bet ir pāris skrāpējumi uz ekrāna. (komplektācija tikai telefons) - 20ls
Sony Ericsson w890i - telefons ir atkodēts un ir lv valoda. telefons vizualais stāvoklis ir ok, aptuveni 6.5/10 (telefonam komplektācija ir tikai 2GB atminas karte) - 20ls
Sony Ericsson w850i - telefons ir ļoti labā vizualaja stāvoklī. telefns ir atkodēts un ir lv valoda. (telefonam komplektācija ir tikai 1GB atminas karte) - 20ls
BlackBerry 8900 Javelin(Curve) telefons ir labā vizualaja stāvoklī. telefons ir atkodēts bet nav lv valodas. ( sim telefonam līdzi nak tikai 4GB atminas karte) - 50ls
LG km900 - telefons ir atkodēts bet nav lv valodas. telefons ir ļoti laba vizualaja stāvoklī ir tikai pāris skrāpējumi uz ekrana un aizmugurēja vāciņa.(pārdošana ir tikai telefons) - 30ls
visi telefoni ir labā darba kārtībā un neviens telefons nenāk ar nekādu komplektāciju bet dažiem līdzi dodu atmiņu kartes.
Kad telefoni būs pieejami uz pārdošanu tad pievienosu telefona numuru uz kuru zvanīt,
telefoni atrašanās vieta būs gulbenes rajons bet būs arī iespeja sūtit pa pastu ar pārskaitījumu uz kontu vai ar pēcapmaksu
ja kādam ir jautajumi par šiem telefoniem vai vēlas vairāk bildes no kāda konkrēta telefona tad PM
Samsung s5230 star - telefons ir laba vizualajā stāvoklī, ir atkodēts un ir lv valoda iekšā (komplektācija neka nav tikai plik telefons) - 20ls
LG KS30 - telefons ir atkodēts bet nav lv valodas. telefons ir labā vizualajā stāvoklī bet ir pāris skrāpējumi uz ekrāna. (komplektācija tikai telefons) - 20ls
Sony Ericsson w890i - telefons ir atkodēts un ir lv valoda. telefons vizualais stāvoklis ir ok, aptuveni 6.5/10 (telefonam komplektācija ir tikai 2GB atminas karte) - 20ls
Sony Ericsson w850i - telefons ir ļoti labā vizualaja stāvoklī. telefns ir atkodēts un ir lv valoda. (telefonam komplektācija ir tikai 1GB atminas karte) - 20ls
BlackBerry 8900 Javelin(Curve) telefons ir labā vizualaja stāvoklī. telefons ir atkodēts bet nav lv valodas. ( sim telefonam līdzi nak tikai 4GB atminas karte) - 50ls
LG km900 - telefons ir atkodēts bet nav lv valodas. telefons ir ļoti laba vizualaja stāvoklī ir tikai pāris skrāpējumi uz ekrana un aizmugurēja vāciņa.(pārdošana ir tikai telefons) - 30ls
visi telefoni ir labā darba kārtībā un neviens telefons nenāk ar nekādu komplektāciju bet dažiem līdzi dodu atmiņu kartes.
Kad telefoni būs pieejami uz pārdošanu tad pievienosu telefona numuru uz kuru zvanīt,
telefoni atrašanās vieta būs gulbenes rajons bet būs arī iespeja sūtit pa pastu ar pārskaitījumu uz kontu vai ar pēcapmaksu
ja kādam ir jautajumi par šiem telefoniem vai vēlas vairāk bildes no kāda konkrēta telefona tad PM
darba biedrs tirgo labu saab 933 turbiinu - gribēja likt savam 200sx, bet baigais gemars uzlikt tāpēc tirgo, moš kādam drifterim vajag?
Ar wastegate?
nez, riit uzjautāšu, ir ar laikam tosola dzese tai turbiinai
kāds cipars?
60ls un ir tas varsts
4 riepas 195/65R15 - 10ls, cauras nav, atlikums ap 3mm
ātrumpārslēga uzgalis, koka - 5ls cilpiņa vilkšanai - 5ls. steidzami!
tel: 27886586, atrodas viss rīgā, iļģuciems.
ātrumpārslēga uzgalis, koka - 5ls cilpiņa vilkšanai - 5ls. steidzami!
tel: 27886586, atrodas viss rīgā, iļģuciems.
Pēdējais labojis esess4 - 03 Jūn 2012, 13:17, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 102