Atsauksmes par darījumiem ar vietējiem tirgotājiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Es par to trubu zvanīju, bet nesagāja ar laikiem, soooooryyyyz-street rakstīja:Viena tevi gaida , eu eu kurš teica,ka piebrauks
Un starp citu ,ir izveidoti divi identiski topiki....
memberlist.php?mode=viewprofile&u=1576
Šis ir viens no riebīgākajiem cilvēkiem ko var zināt, pardod Diskus NEPAREIZUS par 20EUR (bleķus) sanaca samaksāts 2 x par parbortesu utt utt.. Jo lūks viņs domāja ka tie ir E36 izrādas Opeļa diski, solijās atgriezt naudu (gaidu jau no oktobra vidus) parcik ta sanacis tagad ignors, šī blēža telefons 25534383 NEPERCIET NO VIŅA NEKO (NAV RUNA PAR 20.00EUR bet INFORMACIJA CITIEM PIRKT GRIBĒTAJIEM NO ŠIS PERSONAS)
Šis ir viens no riebīgākajiem cilvēkiem ko var zināt, pardod Diskus NEPAREIZUS par 20EUR (bleķus) sanaca samaksāts 2 x par parbortesu utt utt.. Jo lūks viņs domāja ka tie ir E36 izrādas Opeļa diski, solijās atgriezt naudu (gaidu jau no oktobra vidus) parcik ta sanacis tagad ignors, šī blēža telefons 25534383 NEPERCIET NO VIŅA NEKO (NAV RUNA PAR 20.00EUR bet INFORMACIJA CITIEM PIRKT GRIBĒTAJIEM NO ŠIS PERSONAS)
Nu tad vēlreiz - man arī nekas labs par J.CASH sakāms nav. Uzmests es neesmu, jo principā ko nopirku to dabūju, bet ne īsti. Īsāk sakot, godīgumu no viņa nekādu gaidīt nevajag. Jau pusotru mēnesi rakstu sms (neatbild) un zvanos (šad tad paceļ un apsolās izdarīt), gaidu kad izlabos savu kļūdu, bet nekā.
Iesaistīties darījumos neiesaku.
Iesaistīties darījumos neiesaku.
+328Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
es kādu gadu atpakaļ nopirku no usera kukijs baltos pagriezienus,viņš teica ka esot sedana un pikapam arī derot,bet izrādījās kaut kādi kreisie,nederēja,zvaniju teicu.ķip sarunāju dot atpakaļ,bet tad visādas atmaskas,ka esot Jelgavā,čoms brauca uz Jelgavu gribēju iedot līdzi,šis teica ka nevajag,pats braukšot uz Tukumu pirkt mašīnu tad arī savāks.Tā ir pagājis jau gads un viss ir kluss.nu samaksāju tos 7ls,tagad tie sūdi garažā mētājās,nav runa par tām kapeikām ,bet par attieksmi.
Dandijs rakstīja:es kādu gadu atpakaļ nopirku no usera kukijs baltos pagriezienus,viņš teica ka esot sedana un pikapam arī derot,bet izrādījās kaut kādi kreisie,nederēja,zvaniju teicu.ķip sarunāju dot atpakaļ,bet tad visādas atmaskas,ka esot Jelgavā,čoms brauca uz Jelgavu gribēju iedot līdzi,šis teica ka nevajag,pats braukšot uz Tukumu pirkt mašīnu tad arī savāks.Tā ir pagājis jau gads un viss ir kluss.nu samaksāju tos 7ls,tagad tie sūdi garažā mētājās,nav runa par tām kapeikām ,bet par attieksmi.
iesaku palasiit uzmeteju tofiku
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Es par...vnm vis bijis okyBurvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
Pilnībā piekrītu!Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
Un viss kas vajag ir uz vietaslaponis rakstīja:+328Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
+320
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Arī iesaku, pa lielam vienmēr viss ir bijis ok, izņemot vienu reizi, kad prom braucu ar nelielu škrobi iekšā. Pa telefonu ar viņu sarunāju ņemt lukturus pa 50e, bet nākamajā dienā aizbraucot pakaļ čalis kaut kādu motīvu vadīts izdomājis nedaudz uzvarīties un cena jau bija 55e aizbildinoties ar to, ka kāds esot gatavs ņemt pa 65e. Ņemot vērā, ka braucu pakaļ tiem lukturiem 50km, nekas cits neatlika kā vien piekāpties un ņemt pa 55e. It kā sīkums, bet nepatīkami.Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
Piekrītu - nesmuks gājiens. (tirgus variants)inferno-ex rakstīja:Arī iesaku, pa lielam vienmēr viss ir bijis ok, izņemot vienu reizi, kad prom braucu ar nelielu škrobi iekšā. Pa telefonu ar viņu sarunāju ņemt lukturus pa 50e, bet nākamajā dienā aizbraucot pakaļ čalis kaut kādu motīvu vadīts izdomājis nedaudz uzvarīties un cena jau bija 55e aizbildinoties ar to, ka kāds esot gatavs ņemt pa 65e. Ņemot vērā, ka braucu pakaļ tiem lukturiem 50km, nekas cits neatlika kā vien piekāpties un ņemt pa 55e. It kā sīkums, bet nepatīkami.Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
Ar zstreet viss kārtībā. Normāls čalis.
Iepirku pie viņa miglas lukturu rāmīšus, bet uzstādot pamanīju, ka bija nedaudz aplauzti...
Vēlāk viņam šo problēmu izstāstīju un saņēmu labas atlaides citām daļām.
Tā ka neko sliktu nevaru teikt.
Iepirku pie viņa miglas lukturu rāmīšus, bet uzstādot pamanīju, ka bija nedaudz aplauzti...
Vēlāk viņam šo problēmu izstāstīju un saņēmu labas atlaides citām daļām.
Tā ka neko sliktu nevaru teikt.
piekrītu, stulbi, ja uz rokas ir tikai 50e. bet braucot uz šrotu, vienmeeer ir jāņem extra cash, jo vienmēr vēl viskaut ko sagribasinferno-ex rakstīja:Arī iesaku, pa lielam vienmēr viss ir bijis ok, izņemot vienu reizi, kad prom braucu ar nelielu škrobi iekšā. Pa telefonu ar viņu sarunāju ņemt lukturus pa 50e, bet nākamajā dienā aizbraucot pakaļ čalis kaut kādu motīvu vadīts izdomājis nedaudz uzvarīties un cena jau bija 55e aizbildinoties ar to, ka kāds esot gatavs ņemt pa 65e. Ņemot vērā, ka braucu pakaļ tiem lukturiem 50km, nekas cits neatlika kā vien piekāpties un ņemt pa 55e. It kā sīkums, bet nepatīkami.Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
pff es tā reizi ap 300 ls pa virsu atstaju Labak neņemt parak daudz pa virsuEglitis rakstīja:piekrītu, stulbi, ja uz rokas ir tikai 50e. bet braucot uz šrotu, vienmeeer ir jāņem extra cash, jo vienmēr vēl viskaut ko sagribasinferno-ex rakstīja:Arī iesaku, pa lielam vienmēr viss ir bijis ok, izņemot vienu reizi, kad prom braucu ar nelielu škrobi iekšā. Pa telefonu ar viņu sarunāju ņemt lukturus pa 50e, bet nākamajā dienā aizbraucot pakaļ čalis kaut kādu motīvu vadīts izdomājis nedaudz uzvarīties un cena jau bija 55e aizbildinoties ar to, ka kāds esot gatavs ņemt pa 65e. Ņemot vērā, ka braucu pakaļ tiem lukturiem 50km, nekas cits neatlika kā vien piekāpties un ņemt pa 55e. It kā sīkums, bet nepatīkami.Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
Ne jau par to iet runa, nauda man bija. Vienkārši nesmuki sanāk, ka vienā dienā cilvēks nosauc cenu 50e, bet nākamajā aizbraucot pakaļ jau ir 55e, jo kāds cits pircējs esot gatavs ņemt pa 65e. Tā ir vienkārši principa lieta, ne jau ka man baigi tos 5e žēl būtu.Eglitis rakstīja:piekrītu, stulbi, ja uz rokas ir tikai 50e. bet braucot uz šrotu, vienmeeer ir jāņem extra cash, jo vienmēr vēl viskaut ko sagribasinferno-ex rakstīja:Arī iesaku, pa lielam vienmēr viss ir bijis ok, izņemot vienu reizi, kad prom braucu ar nelielu škrobi iekšā. Pa telefonu ar viņu sarunāju ņemt lukturus pa 50e, bet nākamajā dienā aizbraucot pakaļ čalis kaut kādu motīvu vadīts izdomājis nedaudz uzvarīties un cena jau bija 55e aizbildinoties ar to, ka kāds esot gatavs ņemt pa 65e. Ņemot vērā, ka braucu pakaļ tiem lukturiem 50km, nekas cits neatlika kā vien piekāpties un ņemt pa 55e. It kā sīkums, bet nepatīkami.Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
Bija tāda lieta, vainīgs, bet tajā dienā no rīta piezvanīja no ss.lv tākā tiem ir citas cenas un čalis bija gatavs ņemt, es uzskatu,ka tāpat nevarētu žēloties, bet cik ir zvanījuši un nav atbraukuši, takā es arī nevaru rēķināties ar zvanītāju vienmēr. Galvenais,jau ,ka lampas bija labas. Neviens nav ideālsinferno-ex rakstīja:Arī iesaku, pa lielam vienmēr viss ir bijis ok, izņemot vienu reizi, kad prom braucu ar nelielu škrobi iekšā. Pa telefonu ar viņu sarunāju ņemt lukturus pa 50e, bet nākamajā dienā aizbraucot pakaļ čalis kaut kādu motīvu vadīts izdomājis nedaudz uzvarīties un cena jau bija 55e aizbildinoties ar to, ka kāds esot gatavs ņemt pa 65e. Ņemot vērā, ka braucu pakaļ tiem lukturiem 50km, nekas cits neatlika kā vien piekāpties un ņemt pa 55e. It kā sīkums, bet nepatīkami.Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
Es neko nevienam nepārmetu, tikai saku. Ne velti par spīti tam es Tevi joprojām iesaku un arī turpmāk braukšu pie Tevis iepirkties, ja būs vajadzība. Nu principā es Tavu domu sapratu, bet šoreiz jau neiet runa par to kurš piesolīs vairāk vai paspēs pirmais atbraukt pakaļ. Vienkārši bija runāts par vienu cenu, bet pakaļ atbraucot jau cita...nu nedaudz nesmuki sanāca, tas arī viss.z-street rakstīja:Bija tāda lieta, vainīgs, bet tajā dienā no rīta piezvanīja no ss.lv tākā tiem ir citas cenas un čalis bija gatavs ņemt, es uzskatu,ka tāpat nevarētu žēloties, bet cik ir zvanījuši un nav atbraukuši, takā es arī nevaru rēķināties ar zvanītāju vienmēr. Galvenais,jau ,ka lampas bija labas. Neviens nav ideālsinferno-ex rakstīja:Arī iesaku, pa lielam vienmēr viss ir bijis ok, izņemot vienu reizi, kad prom braucu ar nelielu škrobi iekšā. Pa telefonu ar viņu sarunāju ņemt lukturus pa 50e, bet nākamajā dienā aizbraucot pakaļ čalis kaut kādu motīvu vadīts izdomājis nedaudz uzvarīties un cena jau bija 55e aizbildinoties ar to, ka kāds esot gatavs ņemt pa 65e. Ņemot vērā, ka braucu pakaļ tiem lukturiem 50km, nekas cits neatlika kā vien piekāpties un ņemt pa 55e. It kā sīkums, bet nepatīkami.Burvis rakstīja:Pa reizei sanāk iepirkties pie Z-street. Vienmēr viss ir bijis kārtībā, varu ieteikt šo lietotāju
Jā, par lampām gan ir prieks, ir labas
No Kļaviņa ir ņemtas dažādas lietiņas manai mazulītei un viss vienmēr ir bijis kārtībā! Labs pārdevējs :) iesaku!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
No Kļaviņa tikko iepirkti pāris sīkumi mašīnai. Ļoti labas cenas un ērta piegāde. :)
par lietotājs Klavins, arī no manas puses +
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right