Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 104
- chevron_right
N95 laikam ir majas bet noblokkets!
Der?
Der?
Kikaps rakstīja:Nu what? Trīs cilvēkiem mētājas iphone mājās, bet man Nokia N82 (strādājošu) neviens piedāvāt nevar...?
(meklēju vecus nokia - N81 8gb, N82, N85, N86, N95, N96)
atdoshu 2 aizmugurejus amortizatorus ar atbalstiem par kautko garshigo
Man kkur mētājās N95. Darba kārtībā bet domāju ka bačuka būs jāmainaKikaps rakstīja:Nu what? Trīs cilvēkiem mētājas iphone mājās, bet man Nokia N82 (strādājošu) neviens piedāvāt nevar...?
Varbūt kādam ir sedana blakussēdētāja durvīm gumija?! :)
Kads nevar man pardot vai atdot kupejas aizm. sedeklus? melnos.
Kāds nevar palīdzēt ar tukšgaitas regulatora (m40 1.8) aizdošanu uz laiciņu,lai pārbaudītu vai vaina tajā vai nē
Būšu ļoti pateicīgs!
Būšu ļoti pateicīgs!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Par ko gardu labprāt paņemšu slīpējamas r16 riepas, lai 19. Varu trennēties.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Plastmas, kas nāk zem stūres - nav!Edzy rakstīja:Varu atdotu universāļa pelēko paneli un daudzus salona plastmasus izņemot bagāžnieka pārvalku ar suņu sietu, ja nevienam nevajag atdošu ugunskuram! PM
Plastmas, kas ir pie Blakussēdētāja kājām, ar tumbas caurumu - nav!
Abšifkas - nav!
Ja kko vajag PM!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kādam nemetajas balts vadītāja puses pagrieziens sedan/touring ?
Vāciņu bākai no kupejas vajag ļooti ļoti, savādāk korķis redzams un kāds benzīnu atsūks.
Hvz kapec nevaru nodzest, amortizatoru vairs nav.sergr rakstīja:atdoshu 2 aizmugurejus amortizatorus ar atbalstiem par kautko garshigo
ja nemaldos ir N81 8g modelis ar trukstosu vacinu aizm,, jauna baterija ned lietota..(kadu laiku atpakal)Kikaps rakstīja:Nu what? Trīs cilvēkiem mētājas iphone mājās, bet man Nokia N82 (strādājošu) neviens piedāvāt nevar...?
Lidoju Reti,Bet Atri!!
vajag kupejas prieksejo pakalejo bamperi, vienalga kadus ka tik var piestikeet klaat un gaazt, velams riga.
joprojam pieejami 5gab 68mm disku centrini
uzraksti lietotajam IMRE ,man liekas viņs savu veco aizm. bamperu vēl pagraba glabā70cc rakstīja:vajag kupejas prieksejo pakalejo bamperi, vienalga kadus ka tik var piestikeet klaat un gaazt, velams riga.
pardoshu par baltu velti e46 kupejas adas benkjus aizmugurejos melnus rakstiet piedavaajumus PM ja interese varu pret kaut ko apmainiities arii
Sveiki. Varbūt kādam ir lieks miglas luktura štekeris? Kaut kur uz ceļa mans ar visu miglas lukturi ir palicis.
Sent from my HTC One S using Tapatalk
Sent from my HTC One S using Tapatalk
Sveiki!
Uz apskati gribu aizņemties pannu. Jo noslēgtāka, jo labāk. Ir šis tas pieslēpjams.
Vajag arī divas vienāda izmēra ziemas riepas uz R15 diskiem.
Pretī došu kādu tērveti vai saldumu.
Šonedēļ beigās vai nākamnedēļ sākumā plānoju skati.
Uz apskati gribu aizņemties pannu. Jo noslēgtāka, jo labāk. Ir šis tas pieslēpjams.
Aizbrauc nomazga motoru no apkašas ja jau tik traki. Neietaupi 40-60 € un noperc lietotas ziemenes
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Nav mana mašīna, bet ir jādabū apskate logā.kopitar rakstīja:Aizbrauc nomazga motoru no apkašas ja jau tik traki. Neietaupi 40-60 € un noperc lietotas ziemenes
Finanses ir tik, cik viņas ir.
Tu tak joko vai neveejsh rakstīja:Sveiki!
Šodien paņēmu 6mm riepas goodyērus R15, divi ar radzēm 2 bez (man tā vajadzēja).. samaksāju 50jurīšus
Aizņemties riepas, a par cita veselību tu maksāsi kad tā auto īpašnieks kādu sabrauks uz ceļa tāpēc ka nesanāca riepām naudiņš
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …