Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 104
- chevron_right
Tad es domāju, kam tas unītis, protams, ja nemaldos, stāv uz otrās garās, pie 8ās šķērslīnijas :)
Moš kādam ir kāds labs nenoskrqambāts maģa rāmītis, labprāt savāktu pret simbolisku kompensāciju!
var but kadam metajas garaza vai kur citur sada lietina vajadziga 1gab
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
un var but sada lietina bet nesaluzuzsi laba stavokli,varu pat nopirkt par simbolisku cenu.no 36 kupejas
ja kas pmJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tur stāv viens tourings visu laiku, bet manējais stāv uz 4.šķērslīnijas, piemājas stāvlaukumā pavidu starp 1. un 2. garo līnijuPacha rakstīja:Tad es domāju, kam tas unītis, protams, ja nemaldos, stāv uz otrās garās, pie 8ās šķērslīnijas :)
jāpaskatās mājās un jāpiemēra vai der (ja nagi nepiesaks pie āķa) mājās mētājas viens lieks ieskrūvējamais āķis,tik neatceros vai tas no BMW!
coupe 2.8
Kādam nemetājas 2vi lieki standarta elipses skaļruņu vāciņi? Ideāli būtu ja pioneer
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Sazvanies ar marihuānu. Kad cilāju un meklēju kupejas paneli, tad caur manām rokām izgāja ļooti daudz sedanu paneļi, bēēt, rēķinoties, ka tas viss stāv ārā - varētu būt interesanti visu atrakt
kur tu redzeji pa 7.50lvl?E_kurais rakstīja:Man arī vajag... :)
jauns 7,50ls
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
vo vo, kas tas pa veikalu, kkada i-adrese? vai iela kur atrodas? jo letakais akis ko esmu atradis maksā 12ls
jau atradu un tur cena nav 7,50, bet gan 9ls
http://www.eoltas.lv/ARD_Eoltas/Jaunumi ... ilpas.html
jau atradu un tur cena nav 7,50, bet gan 9ls
http://www.eoltas.lv/ARD_Eoltas/Jaunumi ... ilpas.html
samaini6u savus sedana aizmugurejos luktus ar notonetiem pagrieziena raditajiem pret sedana aizmugrejiem lukturiem!
Pēdējais labojis KV_ - 13 Feb 2012, 18:07, kopā labots 1 reizi.
nu ja jau tev ir ta kartite,tad es ar tavu palidzibu ar panemsu!E_kurais rakstīja:Jums atlaižu kartīte ir? ja ir tad var arī pa 7,50ls dabūt, veikals no lietuviešu gala nācis, sāk sist pušu vietējos veikalus ar savām ekstrēmi lētajām cenām. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 104