Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 104
- chevron_right
Sveiki! Varbūt kādam mētājas no bmw 316 sedana abi priekšējie sparni un ppriekšējā labā luktura plastmas! rakstat labak whatsApp 22494653! Par cenu vienosamies!
Varbūt kādam aizķēries kupejas aizmugurējo beņķu muguras daļas abas ? intersē nevis paši beņķa muguras daļa bet gan jostas mehānisms!! Ja var tad plikus tos jostas mehānismus ar visām jostām protams, bet varu arī paņemt ar visu muguras daļu.
PM
PM
Samainīšu priekšejas miglas pret smoked pargriezieniem, vai mekleju pasažiera puses pagriezienu
Kupejai un sedanam atšķiras.MacMillan911 rakstīja:Samainīšu priekšejas miglas pret smoked pargriezieniem, vai mekleju pasažiera puses pagriezienu
Man vajag sedanammāriņš rakstīja:Kupejai un sedanam atšķiras.MacMillan911 rakstīja:Samainīšu priekšejas miglas pret smoked pargriezieniem, vai mekleju pasažiera puses pagriezienu
Отправлено с моего LG-P880 через Tapatalk
Vajag labo nāsi, facelifta. Moška kāds var iemainīt pret kādu alu? bez baloniņtūninga. protams Manējā pa daļām mētājas pie čaka/artilērijas krustojuma
EDIT: Gumijas, kuras nāk priekšējās arkās starp spārnu un paspārni arī, iespejams, kādam mētājas?
EDIT: Gumijas, kuras nāk priekšējās arkās starp spārnu un paspārni arī, iespejams, kādam mētājas?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Izskatas, ka šī sadaļa pamazām sāk pārvērsties par 'gribu nahaļavu sabūvēt e36' drīz gaidāmi posti 'varbūt kādam aizķēries m52b28 swaps? Obligăti jābūt labā stāvoklī!! Varu iemainīt pret semjorku Apinīti '
Nāss, iespējams jāpērk. Bet come on, gumija starp paspārni un spārnu?? Tāpat SPOOOOOORTA auto tādai nepienākās būt.
edit: lai nebūtu offtopic, ir visādas detaļas, kuras varu iedot pretī - priekšejais gultnis, 100km nobraukti aizm. kluči, veci oem pastūži utt.
edit: lai nebūtu offtopic, ir visādas detaļas, kuras varu iedot pretī - priekšejais gultnis, 100km nobraukti aizm. kluči, veci oem pastūži utt.
Kneiks rakstīja:Izskatas, ka šī sadaļa pamazām sāk pārvērsties par 'gribu nahaļavu sabūvēt e36' drīz gaidāmi posti 'varbūt kādam aizķēries m52b28 swaps? Obligăti jābūt labā stāvoklī!! Varu iemainīt pret semjorku Apinīti '
+100500
Jau pirms pāris dienām gribēju to pašu ierakstītvlAdlik rakstīja:Kneiks rakstīja:Izskatas, ka šī sadaļa pamazām sāk pārvērsties par 'gribu nahaļavu sabūvēt e36' drīz gaidāmi posti 'varbūt kādam aizķēries m52b28 swaps? Obligăti jābūt labā stāvoklī!! Varu iemainīt pret semjorku Apinīti '
+100500
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
ir cilvēki, kuriem visādi šādi loriņi nav vajadzīgi :)
bet yes, labak par salona plastmasām prasam 50e gabalā un gaidam, kad kādam buržujam savajadzēsies
bet yes, labak par salona plastmasām prasam 50e gabalā un gaidam, kad kādam buržujam savajadzēsies
Kikaps rakstīja: ir cilvēki, kuriem visādi šādi loriņi nav vajadzīgi :)
Vnk meklet detalas vajag sadala PERK, nevis te, vajag tad uztaisit sadalu MEKLEJU NAHALJAVU un vissaktivakajiem lietotajiem izveidot specialu grupu, ka piemeram kluba biedriem, tikai ar nosaukumu Kapejkupiseji un protams lai butu topiki: Par kapeikupisajiem, Kapec negribu klut par kapejkupiseju, Kapejkupiseju e36, utt
Nu beidz, kādi kapeikpisēji. Te tiešām (vismaz es) meklēju lietas, kuras citiem easy var būt liekas. Ir, protams, robeža. Respektīvi, xbrace un citas tikpat vērtīgas vai vērtīgākas lietas te neviens neatdos, bet ir elementāras lietas, kuras šrotistiem noteikti vienmēr paliek pāri no viņu jauktajiem e36 un par tādām lietām parasti naudu neprasa. (nerunāju par nāsīm, tā, kā jau teicu, visticamāk būs jāpērk) Es nesaprotu, kur ir problēma?
es ar neredzu kur ir probleema - ja kads grib tak lai atdod a kas grib lai tirgo:) kaadam vnk padirsties gribaas:DKikaps rakstīja:Nu beidz, kādi kapeikpisēji. Te tiešām (vismaz es) meklēju lietas, kuras citiem easy var būt liekas. Ir, protams, robeža. Respektīvi, xbrace un citas tikpat vērtīgas vai vērtīgākas lietas te neviens neatdos, bet ir elementāras lietas, kuras šrotistiem noteikti vienmēr paliek pāri no viņu jauktajiem e36 un par tādām lietām parasti naudu neprasa. (nerunāju par nāsīm, tā, kā jau teicu, visticamāk būs jāpērk) Es nesaprotu, kur ir problēma?
Kapec ir problema meklet sadala PERK? Vai tad tur ir kkas teikts par to ka sadala PERK ir tikai par naudu?Kikaps rakstīja:Nu beidz, kādi kapeikpisēji. Te tiešām (vismaz es) meklēju lietas, kuras citiem easy var būt liekas. Ir, protams, robeža. Respektīvi, xbrace un citas tikpat vērtīgas vai vērtīgākas lietas te neviens neatdos, bet ir elementāras lietas, kuras šrotistiem noteikti vienmēr paliek pāri no viņu jauktajiem e36 un par tādām lietām parasti naudu neprasa. (nerunāju par nāsīm, tā, kā jau teicu, visticamāk būs jāpērk) Es nesaprotu, kur ir problēma?
Cilvēkiem varētu rasties iespaids, ka detaļas, kuras tiek meklētas sadaļā [PĒRK] ir kaut ko vērtas
Bāc, a kā var noPIRKT neko nemaksājot?
Barteris nav pirkšana? (nezinu definīcju)
Kadam nav saglabajusies nokia 5210 taja gumijas korpusa? laprat iemainitu pret kautko vai nopirktu:)
es daudz ko tirgoju vai nu par alinu vai par nezinu ko, jo prasit no cilveka zem 5e man ir kaunsRuu rakstīja:Bāc, a kā var noPIRKT neko nemaksājot?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 104