Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 104
- chevron_right
Es savējās no sportinieka iemetu čupā
Laikam jāvelk ārā un janotirgo.
Cikt tad normālas nāk?
Cikt tad normālas nāk?
Man ludzu ari un vader salonu var drosi piedavat, maina 1:1 pret snikersukrisjaanis rakstīja:Varbūt kādam ir kupejas abšvikas? Labrāt ieķertu pa ko garšīgu!
Izcila stavokli melnas 50-100emāriņš rakstīja:Es savējās no sportinieka iemetu čupā
Cikt tad normālas nāk?
Izcilas nebija, bet normālas melnās apšifkas.Vladlen rakstīja:Izcila stavokli melnas 50-100emāriņš rakstīja:Es savējās no sportinieka iemetu čupā
Cikt tad normālas nāk?
Viss salons bija melnais.
2x r16 205/55 riepas. Atrodas jekabpilī.
Atdošu par vienu kolu.
Malas ir noēstas (skati iziet nevarēs)
Kad atdošu, posts būs dzēsts!
Atdošu par vienu kolu.
Malas ir noēstas (skati iziet nevarēs)
Kad atdošu, posts būs dzēsts!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis green garage - 29 Feb 2016, 17:19, kopā labots 1 reizi.
vai vel pieejams ? :)5STAR rakstīja:Vai tad nav tas pats?ElvijsR rakstīja:LSD? jo svarka cik zinu nav bloķis5STAR rakstīja:Atdošu 2.79 bloķi mazajā korpusā par divām lielajām tomātu čipsu pakām.
Rīga, Stabu iela.
Būtu LSD nemaz neatdotu.
stringu stūre pfl
nav atsperītes un skrūvītes vidus daļai kā ari klikera( to no savas varēsi pārskrūvēt.)
atdodu par vienu siera burgeri
http://i16.photobucket.com/albums/b19/L ... 144100.jpg
nav atsperītes un skrūvītes vidus daļai kā ari klikera( to no savas varēsi pārskrūvēt.)
atdodu par vienu siera burgeri
http://i16.photobucket.com/albums/b19/L ... 144100.jpg
Pēdējais labojis Lācis - 04 Mar 2016, 21:52, kopā labots 1 reizi.
sveiki , intersē e36 priekšējo bezlēcu lukturu stiklikņi. varbūt kādam ir sasisti lukturi vai kkādi metami ārā, bet ar veseliem iekšējiem stikliņiem! PM
esmu licis lēcu lukturu stiklinus bezlecu ampas! stars labs, redzamiba laba plus ar skati ar nebij problēmu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
forma un izmēri tāda vienāda lēcu un bezlēcu stikliņiem ?ega rakstīja:esmu licis lēcu lukturu stiklinus bezlecu ampas! stars labs, redzamiba laba plus ar skati ar nebij problēmu!
nu es bosinieka stiklinus ielīmēju! jo plasmasniekiem nak kepinas a stikla limejas! nezinu mos vel kasds licis un var pakomentet, bet man izdevas un bij ok.alen rakstīja:forma un izmēri tāda vienāda lēcu un bezlēcu stikliņiem ?ega rakstīja:esmu licis lēcu lukturu stiklinus bezlecu ampas! stars labs, redzamiba laba plus ar skati ar nebij problēmu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Da tur tak stars ir pilnīgi savādāks! Mani arī izlaida ar tādu pašu gateri caur TA, bet kamon, nopērc stikliņus bmw detaļu veikalos, neesi slinks, pameklē!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kāds nevēlas atbrīvoties no jebkuras sedana durvis? Meklēju visas 4. Stāvoklis nav diži svarīgs,galvenais skatei...var būt plikas.
Varu kādam atdot preFL paneli, cimdu nodalijumu. Melnu.
kupejas durvis pasažiera puses, perfektas, plikas, joprojām nevienam nevajag laikam, nu tad jāsviež ārā.
Kupejas bampers cosmo krāsā bez moldingiem, bez difuzora, ar plaisiņu
Ja kāds vēlas atbrīvoties no mazā metinātā reduktora Rīgā pret kko dodiet ziņu.
gudri dirst nav malku cirst
Ir kadam nevajadzigs prefl priekšejais bamperis +/- normāla stavokli, saņemšu davana vai mainu pret paris aliņiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 104