Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 104
- chevron_right
Varbut kadam ir vasaras riepas 195/65/15 ar 4mm protektors un gribi atrbivoties ? :)
Čekus arī vajadzēs?ivoka1981 rakstīja:Varbut kadam ir vasaras riepas 195/65/15 ar 4mm protektors un gribi atrbivoties ? :)
Par aliņu esmu gatavs savākt r16 195/45 pusslikus, vēlams jaunus.
Kā arī r17 ST5. Vajadzētu ar OEM krāsojumu, bet izskatīšu arī krāsotus.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
ja kaads piedaavaa vairaak nekaa tev vajag, padod zinu, panemsi prieks manis arii.r3served rakstīja:Par aliņu esmu gatavs savākt r16 195/45 pusslikus, vēlams jaunus.
Made my day..r3served rakstīja:Par aliņu esmu gatavs savākt r16 195/45 pusslikus, vēlams jaunus.
BMW - Best Motorsport Weapon
Ja kāds par aliņu atdod sterilu žurku padodat ziņu
sveiki visiem foruma lietotajiem kads varetu iedot uz paris dienam diegvielas sukni vajag iztestet problema ir ar manu vai kaut kas cits.. PM Riga
Kādam nav abu spoguļu stekeri ar visu vadu? kāds i*iņš apgraizijis
Kadam nav jebkadas miglas, sistas , bez stikliem utt? Man vajag tik lai ir tas metala plaksnites/atsperites uz korpusa, jo man jaunam miglam vinas ir izkritušas.
Kādam nav 318IS motora paduška?
Kādam nemētājas ta figņa ar ko pieskrūvē logu sķidruma bačoku lai turas vietā . Savu pazaudēju,pagaidu variantā savilcēji nāk palīgā
Varbūt kādam ir lieks un nevajadzīgs,ideāli ja kkur juglas vai mārupes pusē
Varbūt kādam ir lieks un nevajadzīgs,ideāli ja kkur juglas vai mārupes pusē
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ir priekšējais parastais bamperis, melns, stāvoklis hz, itkā plus miinus ok. atdošu par 1 aliņu
Bamperis atrodās laukos, ja kādam vajag, jādod ziņa laiciigi, lai varu atvest liidz Riigai
Bamperis atrodās laukos, ja kādam vajag, jādod ziņa laiciigi, lai varu atvest liidz Riigai
Biju uzlicis jaunu elring vārstu vāku blīvi - m50NV
Pārgāju uz vanosu, blīve palika pāri, ārā žēl mest, jo galīgi svaiga. Atdošu pa mazo koliņu
Pārgāju uz vanosu, blīve palika pāri, ārā žēl mest, jo galīgi svaiga. Atdošu pa mazo koliņu
Kāds aliņš derēs apmaiņā .
R16 225/55 Savu jau nokalpojušas bet nu atlikums ir vel kādi 2-3 mm, iespējams kādam noderēs cepšanai vai ko uz zapaskas uzlikt
R16 225/55 Savu jau nokalpojušas bet nu atlikums ir vel kādi 2-3 mm, iespējams kādam noderēs cepšanai vai ko uz zapaskas uzlikt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kādam nemētājas riepas 205/45 r17 divas??
Sveiki. Kādam varbūt mētājas vai arī kāds jauc ārā motoru un nav vajadzīgs-priekš vārstu atsperēm apakšā tā šaiba(viena)? Motors m50b20vanos 1992gada. Bet gan jau ka der no vairākiem motoriem..
PM
PM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84