Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …
- 104
- chevron_right
Kautkada garažā mētājas, neatceros vai sony. Varu paskatities kautkad.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Ja kenwood. Tad es piesakos. Bauskas gaišais no manisNixon rakstīja:Bet pēc skata šitāda tieši nebija.
Ir no Sony maģiša pults (rm-x151), ja kadam vajag, pm
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
MacMillan pm
Varbūt kādam kas noder no attēlos redzamā :
Sedana pavarotņiki abi no vadītaja puses
M42b18 starteris (beigts ievilcējs)
M42b18 ģenerators (laikam bija jāmaina oglītes, vairs neatceros)
Lēcas lukturis - stikls uzsists
Atdošu par velti jo vienkārši mētājas bet par kādu aliņu arī būšu priecīgs. Vai nu arī priecāšos par numura apgaismojumiem ja nu kādam lieki mētājas Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sedana pavarotņiki abi no vadītaja puses
M42b18 starteris (beigts ievilcējs)
M42b18 ģenerators (laikam bija jāmaina oglītes, vairs neatceros)
Lēcas lukturis - stikls uzsists
Atdošu par velti jo vienkārši mētājas bet par kādu aliņu arī būšu priecīgs. Vai nu arī priecāšos par numura apgaismojumiem ja nu kādam lieki mētājas Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Meklēju 93 gada kupejas mikrosledzi pasažiera durvīm, degvielas bākas vāciņa slēdzi kas slēdzas kopā pie centrālas atslēgas. Varu iemainīt pret ko simbolisku.
Un vai kāds zin kā var dabūt bagāžnieku vaļā? Poga spaidas bet pat ar atslēgu pagriezt nevar itka kaut kas ieķīlejis.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Un vai kāds zin kā var dabūt bagāžnieku vaļā? Poga spaidas bet pat ar atslēgu pagriezt nevar itka kaut kas ieķīlejis.
.andrjuha37 rakstīja:varbut kadam ir touringa prieksejas absivkas , perfektas nevajag , centrini var but saplesti , butu velams ar veselam stiprinajumu vietam , bet nu ja galigi kapi nav tad ari deres , vajag eksperementam , pa kadu 4paku varetu savakt (jelgavas raj.)
Atdodu:
+ Galvas balsti, aizmugurējie, no kupejas, pāršūti melni, dermantīna
+ Dīzeļa 4 cil. spidometrs, labā kondīcijā
+ Kupejas aizmugurējā krēsla dīvāns + muguras sānu balsti, pāršūti melni, dermantīna
+ Galvas balsti, aizmugurējie, no kupejas, pāršūti melni, dermantīna
+ Dīzeļa 4 cil. spidometrs, labā kondīcijā
+ Kupejas aizmugurējā krēsla dīvāns + muguras sānu balsti, pāršūti melni, dermantīna
Eficiency is clever lazyness.
man tas pats citreiz nenostrada ar centralo atslegu un nenak vala, nevaru ar saprast.bra4kaa rakstīja:Meklēju 93 gada kupejas mikrosledzi pasažiera durvīm, degvielas bākas vāciņa slēdzi kas slēdzas kopā pie centrālas atslēgas. Varu iemainīt pret ko simbolisku.
Kādam nav ieķīlējusi mufte uz ūdenssūkņa skrūvējamā?? Der arī sametināta
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
bra4kaa rakstīja:Meklēju 93 gada kupejas mikrosledzi pasažiera durvīm, degvielas bākas vāciņa slēdzi kas slēdzas kopā pie centrālas atslēgas. Varu iemainīt pret ko simbolisku.
Ielien caur salonu bagāžniekā, noņem apšuvumu un parausti stienīšus zem tā, tā var atvērt bagāžnieku.
Atdosu:
Stekeri gaisa masas meritajam (nezinu kam tas otrs stekeris bildee). Nonemts no M50B20.. manam M50B25 nez kapec nedereja.
Atrodas Jelgava. PM / 28196136
Stekeri gaisa masas meritajam (nezinu kam tas otrs stekeris bildee). Nonemts no M50B20.. manam M50B25 nez kapec nedereja.
Slēpts saturs: Parādīt
vispar jau izskatas pec lambdas un atpakalgaitas stekeriem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mans domāt, ka bākas ventilācijas (vai kas tur bija blakus,vells viņu zina) + GMM, ja viņi ir kopā. Whatever
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Atdošu
kupejas haubi ,bija atverusies ,bet aiztaisit var
Prefa Priekšejo bamperu,mosm kādam ziemai vajag
Pašsavakšana pretim alfai
kupejas haubi ,bija atverusies ,bet aiztaisit var
Prefa Priekšejo bamperu,mosm kādam ziemai vajag
Pašsavakšana pretim alfai
Bākas ventilācijas vārsts un GMM ir uz viena vada, yes. Tas ir no M52!maartyd rakstīja:Mans domāt, ka bākas ventilācijas (vai kas tur bija blakus,vells viņu zina) + GMM, ja viņi ir kopā. Whatever
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
vispār no m50tub20 ar ms40.1Kikaps rakstīja:Bākas ventilācijas vārsts un GMM ir uz viena vada, yes. Tas ir no M52!maartyd rakstīja:Mans domāt, ka bākas ventilācijas (vai kas tur bija blakus,vells viņu zina) + GMM, ja viņi ir kopā. Whatever
Palabošos, jā, sorry. Man vienkārši uz M52 ir tā. Iespējams, ka vecajam sīmensim arī tāpat.
@jeveny - Tu droši vien uz bosch vadības mēģināji uzlikt siemens štekeri un viss
@jeveny - Tu droši vien uz bosch vadības mēģināji uzlikt siemens štekeri un viss
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Varu atdot kādam pārsega iekšējo apvalku no Sedana, nedaudz ieplīsis tikai pie ne atslēgas vietas, bet otrā pusē, kur ir tie stiprinājumi, vai kā viņus nosaukt, praktiski labs, tā pat arī varu atdot to plastmasas daļu, kura nāca pie rocenes, melnā krāsā.
Ja kāds nesaprata ko tieši, tad šo vietu pie rocenes, kura man nav.
- https://www.instagram.com/p/BGctkd7Ge6_ ... oferadzive
Ja kāds nesaprata ko tieši, tad šo vietu pie rocenes, kura man nav.
- https://www.instagram.com/p/BGctkd7Ge6_ ... oferadzive
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …