Mainu E36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 54
- chevron_right
Mainu neOEM sedana aizmugurējās lampas ar balto pagriezienu pret OEM
pret PM | [email protected] | 20226495
pret PM | [email protected] | 20226495
Dodu facelifta nāsis pret pirms facelift nāsīm, varu atdot ar visu brilli.
PM.
PM.
Kādam nav aizķēries atpakaļskata spogulīts?Netīšām ņemot arā matraci norāvu un saplēsu
vidējais ?
ir, varu piespēlēt
ir, varu piespēlēt
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Varbūt kādam ir nevajadzīga pr. bampera balka (plika bez bampera) ko varētu iemainīt pret kādu alu vai diviem?
sveiks. davaj majnamies kas tev ir vajadziigs no kupejas? zvani 26032758
Golf Mk1 GTI--R.I.P
BMW 318iS coupe --R.I.P
BMW 320i sedan punished and R.I.P
BMW 320 vanos coupe --R.I.P
BMW 325i coupe-- R.I.P
Toyota corolla 1.6 --R.I.P
AUDI A4 1.8 turbo
jaguar xj6 sovereign 4.0 in project
to be continued...
BMW 318iS coupe --R.I.P
BMW 320i sedan punished and R.I.P
BMW 320 vanos coupe --R.I.P
BMW 325i coupe-- R.I.P
Toyota corolla 1.6 --R.I.P
AUDI A4 1.8 turbo
jaguar xj6 sovereign 4.0 in project
to be continued...
Es ar piesakos uz vienu balku.A!gars rakstīja:Varbūt kādam ir nevajadzīga pr. bampera balka (plika bez bampera) ko varētu iemainīt pret kādu alu vai diviem?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
varbut kadam ir vai velas samainities ar 18 pogu obc man ir no 2.5 motora butu vajadziba pec obc no 2.0 vai 1.8 motora ja ir kadam velme samainities rakstiet PM
Tur tak nekāda atšķirība viņos..
nevar pieregulet lai raditu realo benzina paterinu tur parak liela atskiriba ir un vini tik lielam parmainam nav domati.:p
tam nav nozīmes, visi viņi ir vienādi. skaties kautvai OEM kodus..Uldis_R rakstīja:nevar pieregulet lai raditu realo benzina paterinu tur parak liela atskiriba ir un vini tik lielam parmainam nav domati.:p
M3 tāds pats kompis kā 316i.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vajag nokalibrēt un viss.
No sākuma nokalibrējiet
Vienādi tā vienādi, bet softi atšķiras. Korekcijas skaitli nevar piedzīt tik tuvu, lai rādītu precīzi.
Vienādi tā vienādi, bet softi atšķiras. Korekcijas skaitli nevar piedzīt tik tuvu, lai rādītu precīzi.
blin tad tapec manam 2.8 videjais paterins ir 8,3 uz 100km a es lašara braucu un priecajos
mainu ///m oriģinālo aizmugurējo bamperi, PRET ///m oriģinālajiem spoguļiem(kupejai)
vai tad 8,3 ir tik nereāls? Reālo vidējo (pēc kura rēķina tlikušos kilmetrus) varēja apskatīties laikam 4. sleptajā funkcijā - tas skaitlis aprasti krietni atšķiras no vienkārši Consum1 vai Consum2 uzrādītajā Man C1 un C2 bija ~8L/100km, bet slēptajā rādīja 9,2Dj_Zii rakstīja:blin tad tapec manam 2.8 videjais paterins ir 8,3 uz 100km a es lašara braucu un priecajos
Man otrādi slēptajā 9,3 a tajos virs 10Kon4a rakstīja:vai tad 8,3 ir tik nereāls? Reālo vidējo (pēc kura rēķina tlikušos kilmetrus) varēja apskatīties laikam 4. sleptajā funkcijā - tas skaitlis aprasti krietni atšķiras no vienkārši Consum1 vai Consum2 uzrādītajā Man C1 un C2 bija ~8L/100km, bet slēptajā rādīja 9,2Dj_Zii rakstīja:blin tad tapec manam 2.8 videjais paterins ir 8,3 uz 100km a es lašara braucu un priecajos
Nav tā, ka slēptajās ir patēriņš kopš ražošanas, bet tā rāda patēriņu kopš pēdējā reseta?
Ja noreseto OBC, tad ir stock patēriņš - 12L/100km. Braucot lielāku gabalu vins pamazām pielīdzinās vidējajam patēriņam, kamēr tie cipari gandrīz sakrīt. Tikai lai tu nepaliktu pārak optimistisks, laikam vienmēr pieliek kādu litriņu klātuteo rakstīja:Nav tā, ka slēptajās ir patēriņš kopš ražošanas, bet tā rāda patēriņu kopš pēdējā reseta?
Runaajot par pateerinju...man kompis reti raada zem 10.l uz 100km nevajag nemaz 2.8 pietiek ar 2.0
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 54