Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- …
- 104
- chevron_right
Moš kadam metajas nevajadzigas adas abšifkas? Vajag tiri eksperimentam pm vai whatsapp 27072124
Varbūt kāds var samsung gt-i9300 detaļas uzdaāvināt , vai kādu telefonu
Instagram - @e36_fiksais
Vel joprojam mekleju prieksejo bamperu nevajag idealu var bez moldingiem pliku lai tik ir vesels.
Kaa ari mainu r17 M repliku 4gb j 8.0 et35 ar mazam plaisam 3diskos, pret kupejas haubi nevajag idealu, galvenais lai nau salocita un izrusejusi
Kaa ari mainu r17 M repliku 4gb j 8.0 et35 ar mazam plaisam 3diskos, pret kupejas haubi nevajag idealu, galvenais lai nau salocita un izrusejusi
Pēdējais labojis EUstudent - 06 Sep 2016, 09:49, kopā labots 1 reizi.
parasto pakalejo bamperi nevienam ar balku nevajag,saurieši..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Hey, visiem? Vai kādam mājās nemētājās lieks bruğis, kas palicis pāri vai kādas gumijas, metāla vai arī citu materiālu plāksnes, labrāt ieķertu vajag dārzā uztaisīt cietu laukumu, būšu ļoti pateicīgs, ja ir vajadzība varu arī samaksāt....
Droši rakstam pm vai SMS
Droši rakstam pm vai SMS
Beha lido!
Var dzēst ārā, riepas aizrunātas. :)
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
varbū kādam ir lieks GMM m52b20
Varbūt kādam žurku jaucējam ir ara metami sedana griesti bez lukas? Netiri, piepipeti, tas vienalga, galvenais lai nav iekaramie, vismaz ne priekšā sēdošajiem.
Pie reizes, varbut kadam ir aizmugurejā līste sedanam? Flekša ripas aizvedīšu.
Labprat savāktu Rīgas rajona apkaimē (Sigulda neskaitās )
Pie reizes, varbut kadam ir aizmugurejā līste sedanam? Flekša ripas aizvedīšu.
Labprat savāktu Rīgas rajona apkaimē (Sigulda neskaitās )
Ja tev nepietiek naudas riepām , tad moška apsver ideju pārvietoties ar sabiedrisko .....
tas sets ko tu meklē maksā ap 40-60e atkarībā no mm, pieņemsim ja man būtu lieks sets es neaizdotu pat par naudu.. principā ar plikām riepām potenciāls slepkava
p.s - šodien plānoju nedaudz pavizināties ja nu kādam ir pāris litri lieks 95 varētu kko sarunāt
p.s - šodien plānoju nedaudz pavizināties ja nu kādam ir pāris litri lieks 95 varētu kko sarunāt
tad noliec auto malā un nopērc etalonu, nevajag apdraudēt citus satiksmes dalībniekus un gājējus.. kāpēc man būtu jāsaņem sitiens pa savu auto jo tu dēļ sava finansiālā stāvokļa nevari atļauties nopirkt sev riepas!annuxy rakstīja:Ļoti jauka atbilde, tikai es neprasīju kritiku par savu finansiālo stāvokli. Dzīvē ne vienmēr viss sanāk kā plānots.GachaK rakstīja:Ja tev nepietiek naudas riepām , tad moška apsver ideju pārvietoties ar sabiedrisko .....
atstāj šitās svilināšanai un paņem kkādas pa 20e sev ar 4mm, kur probz?
Rekur, iziesi skati un vēl ziemai pietiksannuxy rakstīja:Sveiki!
Ir sanākusi neliela ķibele ar skati. Bija aizrunātas riepas, lai varētu iziet, bet diemžēl plāni pajuka. Vai gadījumā kads no jums šodien nevarētu izpalīdzēt un samainīt riepas uz to brīdi, kad jāiet skate? Man vienkārši katra ir citādāka līdz ar ko es gribot ar šīm nevaru iziet..
Uz skati braukšu Rīgā un doma bija kaut kur uz 17tiem, tā kā ja kāds ap to laiku ir pieejams un var izpalīdzēt, būtu ļoti ideāli :)
P.S. der ne lielākas kā r16. Ja nu kādam stāv lieka gumija ar kuru varētu iziet un nav žel par mazām naudām atdot, tad var piedāvāt 195/65 R15 vai 205-55 R16.
Gaidīšu PM
Paldies!
Pardodu r15 m+s riepas 3-4mm
Bridgestone blizak.
195/65/r15
4gab. 25e
26102498
______
195/60 r16 2 riepas 10 e
domāju, ja riepu topiku pašķirsta vēl visu ko labu var atrast.
_____
Continental 215/55 r16 m+s atlikums 5mm kads nezinu - 2gb 15e
Pēdējais labojis Linda - 16 Sep 2016, 10:03, kopā labots 2 reizes.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
nē, 3-4mm iziets etaps ziemā, ir pa īsu
nu tā lai safety first būtu
Tāpēc rakstīju līdz ziemaiFashion rakstīja:nē, 3-4mm iziets etaps ziemā, ir pa īsu
Tad iemetīsi šajā sadāļā pēc tam un atdosi, kam vairāk vajag.annuxy rakstīja:
Tici man, manas nevienādās riepas apdraud tevi mazāk nekā tie knapi 18 gadus vecie brīnumi, kuri ir iedomājušies, ka ir baigie drifteri un brauc kā pro.. Man nav problēmas viņas nopirkt, tikai kaut kā pilnīgi neprasījās pirkt vēl vienu riepu setu, kuru turēt dzīvoklī, ja 1 labs jau ir.
Bet netaisam te offtopiku.
It's all about the win
oo Linda, great teamwork
problem solved, case closed
problem solved, case closed
Tu tiešām domā, ka komplekts, kur ir 4 dažādas riepas, skaitās labs?
Kā tev šķiet, kapēc likums pieprasa uz vienas ass būt vienādām riepām? Tāpat vien?
Kā tev šķiet, kapēc likums pieprasa uz vienas ass būt vienādām riepām? Tāpat vien?
Vasarā ikdienas braukšanai toč pilnīgi pie dirsas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- …