Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 104
- chevron_right
Uzdāviniet man kāds tos skrūvējamos "sūdiņus" aiz kā kabina oriģinālos velūra tepiķīšus!
Kādus 3-5 gb
Kādus 3-5 gb
absolūti pievienojos, man ar vajag. :)
Pajautā auto daļu veikalos, parasti ap 20sant. gabalā, pats esmu pāris čupas jau iepircis dažu gadu laikā Tai pašā Gros auto kaut vai var pajautātKobreti rakstīja:
pasūti ebajā man no amerikas atnaca viss kopā pa 4-8ls laikam netaceros cik bija,bet 5 tie klipši palika vēl pāri! un pasūtiju vēl tos abus papīra galus kur tie klipši nāk iekša!
Man nevajag tos klipšus, bet gan stiprinājumus, kur liekas tas klipsis.
Ja būtu vajadzīgi klipši tad tos jau sen būtu nopircis veikalā.
Ja būtu vajadzīgi klipši tad tos jau sen būtu nopircis veikalā.
Varbūt kādam ir četras vai VISMAZ divas R17 riepas nospolēšanai, ko par simbolisku samaksu piedāvāt? Galvenais lai nav cauras un ar bumbuļiem. Galīgas lisenes nepiedāvāt, tādas pašam ir.
p.s. - Izmēri kas der - 205/45/17, 215/45/17, 225/45/17
Samērā steidzami.
Varu piedāvāt kādam divas R15 ar izmēriem 195/65, varbūt kādam driftā vajag, viena diezgan laba pat, vasaru var braukt, otrai iekšmala iespolēta bet proķis ir. Vairam mainīt 1:1. Karoč - PM!
p.s. - Izmēri kas der - 205/45/17, 215/45/17, 225/45/17
Samērā steidzami.
Varu piedāvāt kādam divas R15 ar izmēriem 195/65, varbūt kādam driftā vajag, viena diezgan laba pat, vasaru var braukt, otrai iekšmala iespolēta bet proķis ir. Vairam mainīt 1:1. Karoč - PM!
ir divas 215/45r17 katrai savaadaaks prokjis , bet vinjas var dabuut tikai pirmdien jo staav darbaa
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Varbūt kādam ir kāds normāla paskata ātrumkloķis ? Var droši piedāvāt, varu pret kādu alu iemainīt
varbūt kādam ir nomētājusies mājās stock ātrumkloķa ručka? varbūt gribat man pret kko garšīgu iemainīt? Vnk man apnikusi mana iepriekšējā bmw saimnieka meistarojums ar dzelteno ādu un modi griezties uz riņķi un lekt nost,kad iemet tā asāk 2 robā!
coupe 2.8
1. orginaalaa ir retums, vieniigais ko kads par velti ir iedot plastmasa, vai skuuninga ru4ku.
Man ir ručka,bet zinu,ka pakaļ nebrauksi...
marux rakstīja:Nav gluži ar auto saistīta lieta, bet par baltu velti gan.
Uzdāvināšu mazlietotu novusa galdu. Līdzi 3 kijas un daži kauliņi (komplekts gan vairs nesanāks). Jānomazgā, jāpārvelk līnijas, un būs kā jauns. Pat kabatiņas visas ir veselas Pirkts vēl par rubļiem, tātad gana kvalitatīvs Pēdējos 10 gadus vnk stāv garāžā un aizņem vietu. Vienīgie izdevumi - jābrauc pašiem pakaļ uz Alūksni.
Būtu ideāli, ja kāds varētu uzdāvināt e36 aizmugurējo amortizatoru beigtos atbalstus (vajag tikai korpusus) - cik dosiet, tik savākšu Sāk aptrūkties
Ļōti vajag uz skati aizņemties kupejai amortizatorus, lai nesulo utt., sanāca jauno pašutīšanas process malziet savādāks, kā biju iedomājies
a kupejai un sedanam atšķiras ?? vienkārši man stāv pilnīgi jauni, ne reizi nav lietoti. Nopirku savai mašīnītei, bet tā kā pagaidām nebraucu, tad viņi man vienkārši stāv. priekšējie vispār vēl stāv iepakojumā, bet aizmugurējie ir uzlikti, bet nav vēl braukti. Ja neatšķiras, tad varu tev aizdot uz skati
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Neatšķiras
ā, forši, tad jāsazvanās un viss notiksies
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1