Mainu E36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 54
- chevron_right
Mainu šādus sedana pagriezienus normālā stāvokli pret spārna pagriezieniem(tikai ne rižiem)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu kad es biju veikala no manis prasija 30 Ls un teica ka BOCSH stiklinji der tikai BOCSH lukturiem !!! Un tjip nevar ielikt nekadus tur citus stiklinjus.he9600 rakstīja:tieši tā, bet lēti viņi ir tikai priekš bosch un hella lukturiem, kad man vajadzēja priekš zkw bezleecu cena bija 30ls (piedāvāja tikai original zkw) un tikpat viss depo lukturis Pārlīmēju stiklu no cita luktura.
Ir tāda interesanta lieta, ka labais priekšējais ir lēcu ZKW, bet kreisais priekšējais ir lēcu BOCSH..
Tad nu mana vēlme ir lai abi būtu vienādi, varbūt kāds grib samainīties ar vienu lukturi..man vienalga vai bocsh vai zkw, ka tik abi ir vienādi..itkā jau spīd labi, bet gabrītu spuldzītes lampinas stiprinājums ir citā vietā, tā, kā vizuāli iespēlgti gabarīti atšķiras..
Tad nu mana vēlme ir lai abi būtu vienādi, varbūt kāds grib samainīties ar vienu lukturi..man vienalga vai bocsh vai zkw, ka tik abi ir vienādi..itkā jau spīd labi, bet gabrītu spuldzītes lampinas stiprinājums ir citā vietā, tā, kā vizuāli iespēlgti gabarīti atšķiras..
varbut kadam ir beigts e36 lielais reduktors?vajag eksperimentam
kas tev skaitaas beigts? saflekseets 1000 gabalos arii? :D ir beigti kam visi zobrati saluuzushi utt? saki uzreiz kas par eksperminetu buus...
sheibas vajag
Bet šitie ir retie neorģinālie lukturi, kuri man patīk
Drīzumā šādus varēs iegādāties no manis (parēdzēti sedaniem).
Tev nebija savādāki? ar citādu pavarotu?
cabrio ar coupi tikai savstarpeeji draudzeejas....Ivn rakstīja:Varbut kadam interesee shaadi mazlietoti lukturi.. Labprat iemainitu pret svaigiem nesisitiem stock pr.lukturiem ar pavarotiem! Nezinu vai der sedadiem. Stav uz krabja.. PM
[img]http://www.bildites.lv/images/okdefrhvz ... _thumb.jpg[/imx]
uzliec un sapratiisi ka tomeer nepatiik, katraa zinjaa es vinjus pa 10 ls nenjemtu..uteo rakstīja:Bet šitie ir retie neorģinālie lukturi, kuri man patīk
Laikam jau jā, jo man nepatika kā RENIO izskatās, bet tam kabrim gan tīri neko.
nu tādēļ ka mans ir fočēts ar telefonu, bet kabris izskatās ar normālu kameru!
Tā varētu būt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 54
- chevron_right