Mainu E36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 54
- chevron_right

Mainu sarkanaas atsperes ar sedinajumu kas bildes(varetu but 60/40 bet isti nezinu) interesee tadas pashas tikai dzeltenas vai zilas!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Vai tad šitās nevari nopūst sev vēlamajā krāsā?

atsperem cietība mainās ar krāsu.

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

Tās nu gan ir muļķības, par to te jau arī ir runāts, ka krāsa neko nenozīmē.

man bija zilas atsperes un dzeltenas vienas firmas zilas daudz cietakas un ari pec uzbuves biezakas, taka kautkadas izmainjas ir.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

ar atsperēm tā kā ar karatē jostām 

LabsKV_ rakstīja:ar atsperēm tā kā ar karatē jostām

majas ir melnas atsperes kuras izgajushas 20gadu apmaacibu 

man vajag kko miikstaaku, bet ar to pashu seedinaajumu!
KKa izskatas ka tev tur ir sasedusas atsperes nevis sedinajums!

Vienas firmas atsperēm, pēc krāsām skatoties, atšķirsies tās cietības, bet tādas pašas krāsas, citas firmas atsperēm atkal būs citas cietības... Kautkā tā.

diez vai ka 2meneshu jaunas sarkanas atsperes var taa sasesties! piedaavajat dzeltenaas vai zilaas kaads!burviga rakstīja:KKa izskatas ka tev tur ir sasedusas atsperes nevis sedinajums!

ja tev ir sedinats autins, tad ir jarekinas ar to, ka brauksana bus nekomfortabla un pacieta!

nu to saprotu protams, bet tadelj jautaaju peec dzeltenajaam pedereem! taas kaut nedaudz buus miikstAAKAS!

Kāds varbūt vēlas samainīties ar pagriezieniem?
Mani labi rižie no universāļa pret tumšajiem. Ideali, ja ir ari pagriezieni, kas uz spārna ar ko arī samainīties.
Mani labi rižie no universāļa pret tumšajiem. Ideali, ja ir ari pagriezieni, kas uz spārna ar ko arī samainīties.

Kadam nemetajas kads sadauziits apnurciits vai vienalga kads kupejas blakussedetaja sparns kuram ir laba nesapuvusi apaksejaa slieksna dala? Gribas so to paekspermet
Savaaktu,vai iemainiitu pret kaadu alinu vai kadu detalu
Bilde ieskatam...

Savaaktu,vai iemainiitu pret kaadu alinu vai kadu detalu

Bilde ieskatam...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...

bisku offtopics
gribetu iemainit audi a6 c5 priekshejo skruvejamo aakji (1x lietotu) pret bembja skruuvejamo aakji. ja nu kads ir ieinterests - 26330907
gribetu iemainit audi a6 c5 priekshejo skruvejamo aakji (1x lietotu) pret bembja skruuvejamo aakji. ja nu kads ir ieinterests - 26330907

Mainu FL hromeetas naasis pret melnaam FL naasiim (nekraasotaam)

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 54