Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 104
- chevron_right
Vajag šito panelīti, bez grozāmajiem štruntiem Manējam apsildes pogai ļipa nolūza :/
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis rews - 02 Apr 2012, 20:07, kopā labots 1 reizi.
Jū. ja atrodi to paneli no kāda, tad man noderētu aizmugurē karstuma regulātoram elektroniskais regulators!rews rakstīja:Vajag šito panelīti, bez grozāmajiem štruntiem Manējam apsildes pogai ļipa nolūza :/
Miglinieki tika atdoti
Paldies Veiksmīgais5 par migliniekiem.
zeltinsh tev nepalika vesels labās puses miglieniek lieks? vietā varu dot ar nolīsušu spuldziites aizsargu, tas tad ja tev tikai stiklinju vajag.
Diemžēl nav. Man vajag pašam tagad tik stikliņu atrast! Domāju rīt iebraukt Divi auto, ja viņi strādā. Man vienkārši ir tukšas vietas pagaidām miglinieku vietā. Gribās jau lai vis tur šancē arī.
Varbut kadam garazha metejas gredzeni ar diametru 7.5mm, var but ari lielaki, gredzenu biezums apm. 2,5mm, vajadzigs preks motobloka(chehu razojums), izmeklets visur bet nekur nav, varbut der no kada zhigula utt.
Tiek jaukst viens 94.gada 1.6 Kompots uz detaljaam, ja kaadam vajag kaut ko alinja vertu, droshi PM, vai zvanat 29387107, 22151087...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
varbūt kādam ir nevajadzīgs kupejas aizmugurējais plaukts (kur tumbas) vajag tikai pliku plauktu. par kādu aliņu varētu sarunāt. :))
vajag kupejas griestus vienalga kada stavokli!
par parejo sarunasim!
par parejo sarunasim!
Kas vainas sim!!! Kas tev virsuu!!!E_kurais rakstīja:Meklēju priekšēju buferi, visparastāko, galvenais lai vienā gabalā, jā kādam maisās pa kājām tad uzraksti man PM
Kadam kkr nemētājas baltais priekšējais kreisais pavarotņiks!? Iemainītu pret kādu cēsu alu
kadam nemetajas ar neizdegusiem pixeliem 8 pogu obc tiesi tads kaa bildee ?
labprat savaktu pret kko garsigu ja velaties
labprat savaktu pret kko garsigu ja velaties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
bouncin' with 68' chevy
varbut kadam metajas nevajadzigs blakussedetaja puses miglinieks?
kautcik normala stavokli. PM
kautcik normala stavokli. PM
Varbut kadam ir nevaidzigs degvielas suknis, kas iet un, kas gribetu vinu uzdavinat
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 104