Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 104
- chevron_right
5Ls un būs Praktiski kā jauns, t.i., pilnībā visi stiprinājumi.
Izskatās, ka te vairāk cilvēki prasa lietas, nekā dod kaut ko. Ak, mēs, letiņi ;D
Lai vai kā, garāžā mētājas divas E36 uzacis sudrabotā krāsā, par kaut ko garšīgu atdošu. Ir arī spainis ar vecu motoreļļu, ja nu kādam vajag kaut kādus dēļus nomālēt vai tamlīdzīgi
Lai vai kā, garāžā mētājas divas E36 uzacis sudrabotā krāsā, par kaut ko garšīgu atdošu. Ir arī spainis ar vecu motoreļļu, ja nu kādam vajag kaut kādus dēļus nomālēt vai tamlīdzīgi
varbūt kādam ir kkas nevajadzīgs no kompakta salona? bagažnieka apšuvumi? vnk manam bagažniekā pilnīgi neviena plastmaza nav.
Pret kautko garshiigu varu iemainiit sho skaisto paarsleedzeeju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kādam nemētājas garažā kādas liekas divas ziemenes??
Laikam 185/65 r15??
Laikam 185/65 r15??
Varbūt kādam mētājas nevajadzīgas MTB riepas , 26x2.00 - 26x2.25 ? Viena vai divas.
Sagribējās atkal uztaisīt velo-winter-edišon.
Sagribējās atkal uztaisīt velo-winter-edišon.
Varbūt kādam mētājās viens lieks bmw piecpacmitnieka kalpaks?
man ir četri!
Varbūt kāds grib savā akvā lielas zivis??? Zivtiņas ir sākot no 25cm! Ir sami, haizivis (pangasijas) un astronauti!!!! Lielaakajam samam ir ap 50cm
Atdošu par baltu velti
Atdošu par baltu velti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tak apēd... vienīgais kā pagatavot gan nezinu...
atdošu par velti šādu aparātu: https://www.osta.ee/en/sat-tv-digivastu ... 99233.html
nav pults
nav pults
labāk izjauc pa reizinātājiem varbūt trafiņš noder priekš barošanas bloka. es vienmēr kad metu kko ārā, trafu vienmēr izvelku. :esmu aizkrāmējis jau vienu istabu ar elektroniku, ka sieviete jau zila no dusmām:seeingman rakstīja:atdošu par velti šādu aparātu: https://www.osta.ee/en/sat-tv-digivastu ... 99233.html
nav pults
Rit vakaraa metu ara 3 spolejamas riepas, ja kadam vajag, tad par aldara medalu atdodu.
atdošu zilo tepiķi no sedana, labā stāvoklī žēl mest arā varbūt kādam vajag, atrodas Liepājā!
Mētajas visādi sīkumi no e36, varu pret kautko nebūt samainīt, var par simbolisku cenu atdot:
Kreisā pakaļēja lampa, sedans, oranzpagrieziens, oriģināla
E46-style trīsstaru stūre ar visu airbagu, vajadzētu pāršūt, pagaidām izolene-power, airbag lentas nav
Kupejas benķu atmešanas kloķīši, plastmasas, kas tiem apkārt
Kompota pak. benķis
Sedana priekšejie, parastie krēsli, tumši zils velūrs, aizmugurītes gan jāmaina
Mazliet apbružāts gaismu slēdža korpuss
Analogais pulkstenis ar visu plastmasas kabatiņu
Visi sedana durvju moldingi, izņemot vadītaja
Salona lampa priekšējā, ar vienu spuldzi un slēdzi
Varu kautko samainīt pret durvju tumbinu korpusiem (var būt tuksi korpusi, lai avr ielikt citus skaļrunīšus ), ventilācijas trubu vadītaja kājām, prieksejam miglam (neieplīsušām ar visam cepurītēm spuldzēm), rezerves rata skrūvi un to jokaino šaibu, kas tur ratu vieta bagāžniekā, e36 domkratu, virs akumulatora esošo plastmasu, ar veseliem klipšiem (bagāžniekā), kādu lieku bagāžnieka paklāju (subja padarei vajag), pakaļēja bampera moldingu, pak. parastā bampera āķa vietas vāciņu, utt..
Ja kādam ir kas piedāvājams, dodam ziņu
Kreisā pakaļēja lampa, sedans, oranzpagrieziens, oriģināla
E46-style trīsstaru stūre ar visu airbagu, vajadzētu pāršūt, pagaidām izolene-power, airbag lentas nav
Kupejas benķu atmešanas kloķīši, plastmasas, kas tiem apkārt
Kompota pak. benķis
Sedana priekšejie, parastie krēsli, tumši zils velūrs, aizmugurītes gan jāmaina
Mazliet apbružāts gaismu slēdža korpuss
Analogais pulkstenis ar visu plastmasas kabatiņu
Visi sedana durvju moldingi, izņemot vadītaja
Salona lampa priekšējā, ar vienu spuldzi un slēdzi
Varu kautko samainīt pret durvju tumbinu korpusiem (var būt tuksi korpusi, lai avr ielikt citus skaļrunīšus ), ventilācijas trubu vadītaja kājām, prieksejam miglam (neieplīsušām ar visam cepurītēm spuldzēm), rezerves rata skrūvi un to jokaino šaibu, kas tur ratu vieta bagāžniekā, e36 domkratu, virs akumulatora esošo plastmasu, ar veseliem klipšiem (bagāžniekā), kādu lieku bagāžnieka paklāju (subja padarei vajag), pakaļēja bampera moldingu, pak. parastā bampera āķa vietas vāciņu, utt..
Ja kādam ir kas piedāvājams, dodam ziņu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …