Mainu E36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 54
- chevron_right
Mainu priekšējo labo ZKW lēcu lukturi bez augstuma regulācijas pret priekšējo Labo Bosch lēcu lukturi, vēlams ar augstuma regulāciju..
Pēdējais labojis emizz - 24 Jūl 2011, 13:13, kopā labots 1 reizi.
kāds nevēlas mainīties ar lietajiem diskiem? Mans piedāvajums Rondell r16 pret ...... r17 ?!
Ir lieks priekšējā labā luktura Bosch reflektors ar lēcu.
varu pārdot, bet gribētu samainīt, pret KREISĀ luktura kasti, kurā skrūvējas un turas reflektors, vēlamams lai kaste būtu no zkw un bez plaisām
varu pārdot, bet gribētu samainīt, pret KREISĀ luktura kasti, kurā skrūvējas un turas reflektors, vēlamams lai kaste būtu no zkw un bez plaisām
mainu e36 6cilindru 60mm zilas prieksejas atsperes, bet lidzvertigaam 4cilindru... - atsperes loti laba stavoklii...
klau kads negrib samainities ar pagriezieniem - dodu savus baltos, pret dzeltenajiem... vienam baltam norauts klipsis....PM jelgava:)
varu piedāvāt tev rižos..
mainu e36 salona ventilatoru pret 7 Ls vai kko no e36 savus piedavajumus PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varu mainīt detaļas, kas zem paraksa pret citām detaļām!
Ja ka tad PM.
Ja ka tad PM.
Mož kādam ir kāda lieka piepīpētāja līgzda vēlams ar visu piepīpētāju, varētu pret kādu alu iemainīt.
No e36 kup. 1.8 is 93g.
kārba
Mtech 2 stūre
No e38 m60b30 96g kondicioniera sūknis .
PM vai 28302686.
Varu iemainīt kādu no detaļām pret Eļļu 10W40 sintētiku 10 L
vai Antifrīzu zaljo 16L
vai Elektro ventilātoru kjip kas nak kondiŠ radiātoram priekšā pats pārdevu bet tomēr vajadzēs pašam .
kārba
Mtech 2 stūre
No e38 m60b30 96g kondicioniera sūknis .
PM vai 28302686.
Varu iemainīt kādu no detaļām pret Eļļu 10W40 sintētiku 10 L
vai Antifrīzu zaljo 16L
vai Elektro ventilātoru kjip kas nak kondiŠ radiātoram priekšā pats pārdevu bet tomēr vajadzēs pašam .
Sveiki! taatad staav e36 2,0 motors pilnaa komplektaa ar kaarbu un pravodku!1 vareetu kko no taa visa samainit!!
mani interesee coupe palalejas lampas ar balto pagriezienu migla ar raamiishiem nu m sture roku balsts!1 ai vienvaard sakot ja kkas interesee un ir nepiecieshamiiba peec kka kas man ir tad pm sarunasim!! aa karba ja kas gertrag motors bez vanosa!!
mani interesee coupe palalejas lampas ar balto pagriezienu migla ar raamiishiem nu m sture roku balsts!1 ai vienvaard sakot ja kkas interesee un ir nepiecieshamiiba peec kka kas man ir tad pm sarunasim!! aa karba ja kas gertrag motors bez vanosa!!
varbut kads velas apmainities ar bagazniekiem sedana?? manam ir numurvieta aizmetinata ciet smuki sataisits un nokrasots,gribu orginalo bagaznieku kur numuru var pie bagaznieka pieskruvet :)
mainu savus neorģinālos BMW lukturus (ar lēcu) ar angel eyes, pret taviem orģinālajiem lukturiem (ar lēcu). zkw vai Bosch.
neinteresē saplēsti un netīri, varu iztikt bez pavarotiem, jo tie pašam garāžā parītis mētējas.
mani lukturi der tikai kupejai.
rīga. PM!
neinteresē saplēsti un netīri, varu iztikt bez pavarotiem, jo tie pašam garāžā parītis mētējas.
mani lukturi der tikai kupejai.
rīga. PM!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iesaku, Tev labāk ielikt iekš ss.lv šos lukturus un tur arī pārdot!
Un nopērc lukturus kādus Tu vēlies.
Man arī tādi līdzīgi lukturi bija - izpulēju tos lukturus un par ļoti labu cenu atdevu.
P.S. Sorry par nelielu offtopic.
Un nopērc lukturus kādus Tu vēlies.
Man arī tādi līdzīgi lukturi bija - izpulēju tos lukturus un par ļoti labu cenu atdevu.
P.S. Sorry par nelielu offtopic.
tad man kādu dienu jābraukā bez lukturiem
jo ja pārdodu nav ko likt vietā uzreiz
jo ja pārdodu nav ko likt vietā uzreiz
es Tev varu to laiku aizdot
Man ir viens kompleks
Man ir viens kompleks
tad došu tev zinju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1