Mainu E36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 54
- chevron_right
Sweiki mainu līku ar motoriņu un visiem griestiem pret griestiem bez lūkas
varbūt kāds vēlas samainīties ar aizmugures M bampera difuzoriem? man ir bez āķa vietas, pretī gribētu difuzoru ar āķa vietu.
Mainu reduktoru lielajaa korpusaa ar attieciibu 2.56 pret reduktoru lielajaa korpusaa ar attieciibu 3.15
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
maksim pa garu reduktors ?
Uzmineeji
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
mainu sadu sturi pret mtech3 (protams ar manu piemaksu)
ar piedavajumiem PM
vel gribu apmainit so koka pelnu trauku pret tadas pasas krasas(walnut) pelnu trauku bet ar PRESS uzrakstu.
ar piedavajumiem PM
vel gribu apmainit so koka pelnu trauku pret tadas pasas krasas(walnut) pelnu trauku bet ar PRESS uzrakstu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
saminīšu 3.mēnešus lietotas FK street koilas(kā jaunas) pret tik pat labiem stock amīšiem, esmu pa daugavpili, jēkabpili:bmw:
Ir subwoofera vadi (stāvēja kupejā) gribu samainīt pret sedana pagriezieniem vai aizmugurējām lampām
mainu 4.44 mazaja korpusa jau sametinatu pret 3.15 videja!
Mainu elektriskos logu pacēlājus ar visām pogām (domāju ka funkcionē, tā arī neesmu uzlicis un nelikšu), pret kaut ko. Der kāds subis, kāds spilers no e36. Klāt varu pie vienas savākšanas reizes piemest durvju apšivkas (vidi atlīmējušies) un aizmugurējos lukturus(3 gab). Esmu atklāts piedāvājumiem. Savākšana, Liepājā.
Pēdējais labojis foxsk8 - 30 Mai 2014, 13:40, kopā labots 1 reizi.
pulkstenis ar plauktiņu kas nak obc vieta
kupejas parasta auduma beņķi visi 3
aizmugurejais kupejas plaukts (kur nak tumbas pa malam)
bmw led logo 2gb. jauni
PM
kupejas parasta auduma beņķi visi 3
aizmugurejais kupejas plaukts (kur nak tumbas pa malam)
bmw led logo 2gb. jauni
PM
Mainu priekšējos rižos pagriezienus , pret baltajiem.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Mainu led lampas pret originālajām ar balto pagriezienu.
ocd clean
Ir subwoofera vadi (stāvēja kupejā) gribu samainīt pret sedana pagriezieniem vai aizmugurējām lampām
Diez vai ka tāda maiņa šajā forumā izies cauri.Edza rakstīja:Mainu led lampas pret originālajām ar balto pagriezienu.
ja man būtu melna kupeja, noteikti samainītu, un šitos notonētu. Man šitie baigi patīk.
mainu kupejas lampas pret orģinālajām ar balto augšu vai tumšo augšu! varu vēl piemest lampas ar rižikiem!
sveiki.. mainu jaunu pilniba nelietotu samsung galaxy s4 pret kadam bmw det ..
intrese motori 2.5 2.8 ar piemaksam .... un vel visadas det kupejai
intrese motori 2.5 2.8 ar piemaksam .... un vel visadas det kupejai
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Mainu mehanisko sukni no 2.4Td uz elektrisko 2.5Tds.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 54