Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 104
- chevron_right
sveiki varbut kads gribetu samainit R15 diskus ar trinamam riepam pret sedana durvju apsifkam un vek kautkadiem sedana salona lorinien ir ari sporta sture magis panasunis zvanat 27482874
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vot tas ir "caurais krekls" Es ta domaju ka tā var izpūt tik audāra spārni
sparna vairs nau bet tas jau visa bundza butu pats mazakais:D
bet audi pust viss ne tkai sparni
bet audi pust viss ne tkai sparni
Nu jaunie var vūt. Par veco 80nieci man labas atmiņas. Nenokaujamais
pazinai bija 80 kautkada88gada nobrauca lidz2013gadam un tad autis paradija ka vinam ir gals klatcaur blakussedetaka durvim kaju vareja izbast cauri:D (rusa ir speks):D
atdodu so visu par velti
e36 aizpipejamais, zimite nodilusi
e30 sparnu pagriezieni
e36 oem m priekseja bampera apaksejas dalas, tikai slikta stavokli
atrodos Marciena
rakstiet PM
Vairak bildes seit: http://failiem.lv/u/yvkkfap
e36 aizpipejamais, zimite nodilusi
e30 sparnu pagriezieni
e36 oem m priekseja bampera apaksejas dalas, tikai slikta stavokli
atrodos Marciena
rakstiet PM
Vairak bildes seit: http://failiem.lv/u/yvkkfap
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kāds varētu piedāvāt kādas 6 skrūves no mazajām pusasīm kuras skrūvē pie reduktora ! ( M8X40 ZNS3 )
Bija labs ar so lukturi! pie dāvāju savai draudzenej lukturiti šo vina man pateica ka tas nav lukturis bet diskotekas gaisma! Vina pat saprot Ka tādu likt ir kauns!Edza rakstīja:Atdosu pret kadu alinu
Markalnes 10 jugla ja kas ira gavbalins pleves :) 26112162
Pa velti neprasu, bet kko atlidzinat varu. OBLIGĀTI MELNUS, UN NESAČAKARĒTUS!!
Pasaziera tumbas aizsargplastmasu aizmugurejo, pasazierpuses durvju listi( parasto, ne m) stoiku apsuvumus abus panela dalu virs sofera kajam panela videjo plastmasu viduskonsoli bez elkonbalsta absivkas(prieksejas elektro,pakalejas vienalga, ari vidus apsuvums nav svarigs)(obligati ar labam klipsu vietam, bez samorezu caurumiem) prieksejos paklajinus.auduma.(sliktakaja gadijuma var ari pakalejos komplekta)(nevajag obligati oem)
Pasaziera tumbas aizsargplastmasu aizmugurejo, pasazierpuses durvju listi( parasto, ne m) stoiku apsuvumus abus panela dalu virs sofera kajam panela videjo plastmasu viduskonsoli bez elkonbalsta absivkas(prieksejas elektro,pakalejas vienalga, ari vidus apsuvums nav svarigs)(obligati ar labam klipsu vietam, bez samorezu caurumiem) prieksejos paklajinus.auduma.(sliktakaja gadijuma var ari pakalejos komplekta)(nevajag obligati oem)
šaubos vai par baltu velti tev kāds to regulātoru atdos, šrotā prasija 15 eiro
Esmu gatavs maksāt līdz 10 eiro , jo jauns oem maksā 14 euro. Tevi tur piepist mēģināja ganjau
Vienkārši negribu gaidīt nedēļu.
Vienkārši negribu gaidīt nedēļu.
ja nemaldos oem remkomplekts tam visam maksa 20ls
Vaitad viņš nācā remkomplektā? Ja pareizi atceros bij tikai atsperītes.
(Tikai tas, kas attēlā pie 5)
(Tikai tas, kas attēlā pie 5)
remkopletā neesmu manījis tādu lietu,pats pirku no ss.lv ja nemaldos abus pa 5ls pacēlu.
coupe 2.8
Man vajag tikai 1.Remkomplektā man arī nāca tikai atsperes. Beidzam offtopiku.
sveiki kadamvarbut metajas nevaidzigs spidometr 2.5 motoram?PM ludzu
viewtopic.php?f=18&t=2190
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38