Par baltu velti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 104
- chevron_right
ziema nak, ieskruvejamais aikitis nav no kupenam nevares tikt ara, kadam nav lieks?
wrum, wrūūūm
Nevajag braukt kupenās, tad nevajadzēs
varbut kadam metajas e36 plastmasas liste kas nak pari numura apgaismojumam? varu pret kauko iemainit vai kauka ta
varbūt kādam mētājās vienalga kādas numura pamatnes plastmas 2gab, nesaplēstas laprāt savāktu
ja nemaldos alfā rimi maksaja 1ls gab tie paliktņi
ok brauksu uz turieni
Sliktakais ka tie ir parak cieta plasasas, kuri nelokas, vai locisi saluzis, + vel tas debilas reklamas virsu. Es sev pirku bimershopa parastos, melnos. ApmierinatsKobreti rakstīja:ja nemaldos alfā rimi maksaja 1ls gab tie paliktņi
Kādam nav radusies vajadzība pēc pelēka elkoņbalsta?
Ir iespēja pie tāda man tikt, bet vajag man melnu
Varu samainīt ar piemaksu no manas puses!
Ir iespēja pie tāda man tikt, bet vajag man melnu
Varu samainīt ar piemaksu no manas puses!
Ādas/auduma?
M42b18 motors un kvēlsveces...
nu beidzat apcelt mani, kļūdīties cilvecigi, tagad zināsu kam kādas sveces
Lab, labi :) Atvaino.
mans e36 tāpat kā Rīga nekad nebūs gatavs
Hmmm... Nepamaniju postu!dogMa rakstīja:Ādas/auduma?
Piedāvātais elkoņbalsts ir pelēks un ādas Man neder tāds
ebayā var nopirkt gatavu ādu, ko atliek pārmaukt savam vecajam roku balstam pāri un tā. Nezinu cik viņi labi, bet man liekas Armando ir tāds uzmauktais. :) Pasūti tādu un Tavs pelēkais nesmukais kļūs par skaistu un jaunu!
ka lai e-baya mekle, pec kada varda ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
e36 armrest cover
paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Bet ko iesākt, ja visa konsole(plastmasas) ir pelēka!?! Krāsot!?!Ruu rakstīja:ebayā var nopirkt gatavu ādu, ko atliek pārmaukt savam vecajam roku balstam pāri un tā. Nezinu cik viņi labi, bet man liekas Armando ir tāds uzmauktais. :) Pasūti tādu un Tavs pelēkais nesmukais kļūs par skaistu un jaunu!
Āda nebūtu problēma. Pārvilkt un miers.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …