Mainu E36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 54
- chevron_right
+1 varu dot pretī orģinālos un baloniņa tūnētos melnos....
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
check PM
eu dileri es tagad nesapratu rolands gribeja dabut m/pakas lukturus ,mainot pret vienalga ko bet ev5200 ari grib tadus un doma ka rolandam ir un piedava mainit pret balonina tuning lukturiem bet rolands doma tiesi tapat tikai otradak ka ev5200 ir m/pak lukturi un grib vinus iemainit uz balonin tuning lukturiem
es pareizi sapratu ?
lai nav offtopik tad man var piedavat dankratu un sakabes aki no e36 , preti varu kadu alu dot vai ko garsigu no mkisa vai hesisa
es pareizi sapratu ?
lai nav offtopik tad man var piedavat dankratu un sakabes aki no e36 , preti varu kadu alu dot vai ko garsigu no mkisa vai hesisa
es varu savus iemainīt pret tiem kas bildē
tad ta ari raksti mainu nesmukas lampas /vai vienalga ko / pret smukam no e36 coupes M//pack kas redzamas aukstak mineta fotografija
Bet nu man viņš piedāvā ar rižo pagriezienu,neies kopā,vjg balto
mainu četras riepas (195/65R15 +/- 3mm atlikums) pret vilkšanas cilpu,kas bamperī skrūvējas.
Mainu 316 Compata sedinatas atsperes pret coupe sedinatajam atsperem (6cil)
Iemainīšu pret kko sev noderīgu šo e36 Sedana gaišās ādas salons (divi defekti šofera sēdeklim, izdiluši caurumi) līdz dodu, gaišās apšifkas, tepiķi un dažas sliekšņu plastmasas!
Vairāk bildes no salona..
PM vai 28462696
Vairāk bildes no salona..
PM vai 28462696
Varbūt kādam metājās garažā vai kur sedana aizmugurejo durvju slēdzene? iemainīshu pret kko garšigu
sanak ķip tā detaļa kura tur durvis ciet
sanak ķip tā detaļa kura tur durvis ciet
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Samainīšu šos pret citiem kupejas lukturiem. Piemaksāšu par baltajiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Mainu savas e36 kupejas hrometās facelift nāsis pret e36 kupejas melnājām facelift nāsīm
Tak nokrāso.
un pēc laika atkal jākrāso,tā īsti negribas,slinkums
Ja labi nokrāsosi, tad nebūs atkal pēc laika jākrāso. :)
Vienreiz krāsoju,vairs negribu
Varu nokraasot ar garantiju!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paldies,mana senča brālis ir bijis krāsotajs,nokrāsos kaut kad :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 54