E36 Club Latvia
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Par naudu var visu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tur nu tev taisnība
skatos ka e36 ukrainas klubs ar taads draudziigs un viss taa nopietni vinjiem http://e36club.com.ua/
Pēdējais labojis KV_ - 28 Jūl 2012, 00:32, kopā labots 2 reizes.
Es kaut kur redzēju, ka jābūt 2.mēnšiem reģistrētam lietotājam un vēl 80 ierakstiem, vai tā ir, jo labrāt jau tagad iesniegtu dokumentus...
It kā jau jā, bet skatos, ka tev daudz netrūkst līdz 80 postiem, nu jau kļūsti arī pazīstams citiem u.t.t.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Bardačoka jau stav izdrukats un parakstits iesniegums, tikai gaidu zaļo gaismu kad man tāda iespēja tiks dota..
Ja piedalīsies 4. augusta sporta spēlēs, tiks dota zaļā gaisma!
Opā! Tad jau sporta spēles būšu gandriz pilnvērtigs kluba biedrs, ļoti laba ziņa.
Tiks dota zaļā gaisma iesnieguma izskatīšanai Bet pa lielam, jā
Lai tā būtu.
Pielabotas šādas tādas nianses 1. postā. Visiem interesentiem lūgums kārtīgi izlasīt! Ja kādi jautājumi, droši rakstiet!
Vēlētos iesaistīties e36 klubā. ir iespēja?
Jā, droši.
Vari droši rakstīt/aizpildīt iesniegumu un sùtīt dogmam.
Vari droši rakstīt/aizpildīt iesniegumu un sùtīt dogmam.
nosūtīju pieteikumu dogmam. laikam jāgaida kamēr izskatīs vai kā.
Tieši tā
Jā, izskatās, ka viņiem arī iet jautri.KV_ rakstīja:skatos ka e36 ukrainas klubs ar taads draudziigs un viss taa nopietni vinjiem http://e36club.com.ua/
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es labprat pieteiktos,bet ir tikai e36 garažā,bet tiesibas uz šo gadu oblamalisj...bus pec 9.decembri 2014 gada...var but es uzdodu stulbus jautajumus... kas tas par statutiem kas japarzin?Un lai kļut par kluba biedru, ka saprotu ,vajag tikai motivacijas vestuli un jazin kkas par e36 lai palidzet citiem e36 ipašniekiem.Un ja man nav tiesibas pagaidam tad es nevaru but kluba?
Statūti pieejami šī topika pirmajā postā.
Tu vēl esi par zaļu,lai būtu kluba biedrs!DIF rakstīja:Es labprat pieteiktos,bet ir tikai e36 garažā,bet tiesibas uz šo gadu oblamalisj...bus pec 9.decembri 2014 gada...var but es uzdodu stulbus jautajumus... kas tas par statutiem kas japarzin?Un lai kļut par kluba biedru, ka saprotu ,vajag tikai motivacijas vestuli un jazin kkas par e36 lai palidzet citiem e36 ipašniekiem.Un ja man nav tiesibas pagaidam tad es nevaru but kluba?
nu ok :) tad nebušu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right