Logo izveidošana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 30
- chevron_right
tagad ideāls variants, lai visi atrādītu savus autoPodziņa rakstīja:uteo rakstīja:Kapēc neatrādi savu auto tiem, kas dzīvo nostāk no rīgas?Podziņa rakstīja:Nu, es piemēram vēl neēsmu uztaisījusi savu topiku... vai tas nozīmē, ka palikšu bez uzlīmēm ????
Lbi, saņemšos un uztaisīšu kad man būs brīvdienas nav bijis laiks un vajadzība bet nju tagad būs vajadzība Likšu savā topikā bildes, kurās būšu redzama, skrūvējam savu mašīnu drīzumā mainīšu visus amīšus
varbut ka vajag ari ka kriteriju, pie pieskirsanas, ka jabut pietiekami aktivam foruma, vai pasakumu atbalstisanaa, vai ari kadu noteiktu laiku ka vismaz 2 men jabut registretam un aktivam foruma lietotajam vai kauka ta, lai sanemtu uzlimes! lai beigas nau ari ta ka tiklidz dabu uzlimi ta kadam jauninjam intrese zudis utt
ps tas tikai manas domas, kuras nau janem vera
ps tas tikai manas domas, kuras nau janem vera
...
Agris rakstīja:armando- tavam pedeejam rakstam nepiekriitu. nav vajadziigs tas ka pazuud interese. lielaakai daljai jaunieshu peec paars gadi par kautko pazuud interese :P
+1mathias rakstīja:Manas domas ir tādas ka nevajag baigi šķirot vienkārši lauku tuningiem nedot un viss!
es tur rakstiju to visu tik ka piemeru, lai nau beigas ta ka sak paradities visadas citas markas automobilji ar musu uzlimem! jo kautkadam kriterijam jau ir jabut, nu vismaz es ta uzsktatu, bet nu ko tad es daudz varu te teikt, pats nemaz neatrodos lv
...
Tik pat labi, varu izrādīt savu auto, pasūtīt 6 uzlīmes un iedot vismaz 2-4 lauku tūningu šedevriem no sava pagasta
Vienkārši vajag izdomāt noteikumus, bez jebkādas balsošanas un, protams, piešķirt uzlīmes tikai tad, kad ir izrādīts tas BMW vismaz šeit forumā
Kā arī, piešķirt kādu daudzumu vairākiem aktīvākajiem memberiem (man ), pie kā būs pieejamas uzlīmes un kam būs tiesības pieņemt lēmumu, vai dot vai nedot.
Vienkārši vajag izdomāt noteikumus, bez jebkādas balsošanas un, protams, piešķirt uzlīmes tikai tad, kad ir izrādīts tas BMW vismaz šeit forumā
Kā arī, piešķirt kādu daudzumu vairākiem aktīvākajiem memberiem (man ), pie kā būs pieejamas uzlīmes un kam būs tiesības pieņemt lēmumu, vai dot vai nedot.
lab sorry armando par uzbraukumu!!
piekrītu par foruma aktivitāti un pēc kāda laika arī varētu darīt tā kā armando teica pa tiem diviem mēnešiem!
lai nebūtu tā ka tiko piereģistrējies un uzlīmes vajag jau un par to auto atrādīšanu ar!!
par to ka uzlīmes būs redzamas uz citiem auto par to ļoti šaubos jo cik tizlam cilvēkam ir jābūt lai E36.lv uzlīmi uzlīmētu uz opeļa! bet ganjau ka tādi ir!!
piekrītu par foruma aktivitāti un pēc kāda laika arī varētu darīt tā kā armando teica pa tiem diviem mēnešiem!
lai nebūtu tā ka tiko piereģistrējies un uzlīmes vajag jau un par to auto atrādīšanu ar!!
par to ka uzlīmes būs redzamas uz citiem auto par to ļoti šaubos jo cik tizlam cilvēkam ir jābūt lai E36.lv uzlīmi uzlīmētu uz opeļa! bet ganjau ka tādi ir!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 30