Logo izveidošana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 30
- chevron_right
nu nezinu!! neesmu redzējis kad bmwpower uzlīme butu uz kāda Raudi vai uz kāda cita autiņa!!
bet var jau būt tā kā tu saki!
lab vienu vārdu sakot tad jaizdomā kritēriji pēc kuriem dot un pēc kuriem nedot!!
1. varētu būt foruma aktivitāte!!
2. sava auto atrādīšana
3. daudz maz normālā kārtībā pemēram rūsas čupa vai lauku šķjūnings (pa rūsu vispār nevaru neko teikt jo pašam nedaudz aprūsējis nu bet tas tā!!)
nu tādi ir mani kritēriji pēc kuriem varētu izlemt dot/nedot!
bet var jau būt tā kā tu saki!
lab vienu vārdu sakot tad jaizdomā kritēriji pēc kuriem dot un pēc kuriem nedot!!
1. varētu būt foruma aktivitāte!!
2. sava auto atrādīšana
3. daudz maz normālā kārtībā pemēram rūsas čupa vai lauku šķjūnings (pa rūsu vispār nevaru neko teikt jo pašam nedaudz aprūsējis nu bet tas tā!!)
nu tādi ir mani kritēriji pēc kuriem varētu izlemt dot/nedot!
Nu jau ir panesies absolūts bezsakars... Neviens nekad 100% neizkontrolēs, kur katra uzlīme tiks uzlīmēta. Šķūnis/ne šķūnis... Katram savs auto ir skaistākais. Vienam patīk, cits sauc par šķūni... Absolūti bezjēdzīgs kritērijs...
Aktivitāte forumā - kā viņu mērīt? Postu skaits dienā? Sāksies bezsakara spams ar postiem "+1" vai " " utt.
Vienīgais, kas apmēram derētu - topiks sadaļā "mans BMW" vai kopēja useru balsošana. Sava auto topika veidošana būtu visjēdzīgākā.
Aktivitāte forumā - kā viņu mērīt? Postu skaits dienā? Sāksies bezsakara spams ar postiem "+1" vai " " utt.
Vienīgais, kas apmēram derētu - topiks sadaļā "mans BMW" vai kopēja useru balsošana. Sava auto topika veidošana būtu visjēdzīgākā.
man jau slinkums visiem staastiti ar, ka vieniigasi ir vairaaku civlekeu peikrishana!, paarejais viss 100% tiks nomests malaa, jo nav vajadziigs izkontroleet 100%.. dabuus tapat visi ir madona iirija jelgava utt, kaut venspils un liepaaja. visi ta4 saprotam ka neviens deel uzliimes neteerees 40++ latus...
Nezinu, man jau tie kritēriji liekas īsti nevietā.. visi taču viens otru daudz maz jau zinam tā kā visiem savējiem jau pa divām var piešķirt, jo domāju, ka šie (savējie) paši namaz nebūtu ieinteresāti dot uzlīmes kaukādām grabažām... un kad forumā pievienosies kāds jauniņais, viņš sāks regulārāk braukāt uz sabraucieniem un dzīvoties arī pa forumu, tad jau arī viņš būs iepazīts un būs savējais, līdz ar to tiks arī pie uzlīmītēm
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23