Logo izveidošana

Jaunumi, paziņojumi, jautājumi. Par un ap šo forumu.
Profila bilde
stella
Ziņojumi: 228
Pievienojies: 19 Apr 2011, 23:30
Braucu ar: bmw z3, e39,
Atrašanās vieta: Rīga

07 Mai 2011, 17:41

vispār ar to bmw simboliku kā tādu ir lielas ziepes...jo neviens nekad nav aizdomājies kāpēc, piemēram, vairs nav bmwlife.lv bet gan kaut kāds stulbs bavariancar? Tas pats ar emblemām...
Attēls
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

07 Mai 2011, 17:47

Pēc idejas BMW logo orģinālu vispār nedrīkst izmantot, kaut kur lasīju ka paši BMW īpašnieki esot taisījuši skandālu ka viņu logo izmantots kādās tur mantās un tā.

Un BMW Liepāja cik skatos, stipri atšķirās BMW zīme no mūsējās. A ko man tagad darīt, zīmēt pašizdomātu BMW logo? :emo: Ok, nav problēmu noņemt to logo un atstāt tikai tekstu, a ko teiks pārējie klubi, kuriem ir tikai TEKSTS? Tak špikojuši būsim, un noteikti arī vēl daudzi citi klubi ir oficiāli reģistrēti.

Netaisos, protams, taisīt skandālu un naidoties, bet tad lai normāli visu uzraksta, izklāsta kas un kā, un kādi ir risinājumi. ;)
Profila bilde
stella

07 Mai 2011, 17:52

Taču mierīgi parunā ar 3d series vai absurdu. Varbūt izdosies ko sarunāt, bet emblēmu iesaku noņemt. Jo ir vēl viens elementārs piemērs- BeamerGuru. Pirms tam taču viņam bija BMWShop.lv, bet tagad BimmerShop.lv.
Vnk, par bmw logo izmantošu jūs var pamatīgi paņemt priekšā. Tas nenozīmē, ka esmu pret jūsu loguci, vai kā savāddāk. Bet agri vai vēlu ziepes būs savādāk. Es jau tik mēģinu ieteikt...
Attēls
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

07 Mai 2011, 17:58

Ne jau Latvijas klubi nosaka ko drīkst izmantot un ko nē. To BMW teksta izmantošanas atļauju nosaka starptautiski, nu nebūs tā ka tagad redz viens uzbliezis klubu ar BMW nosaukumā, piereģistrējis, un tad nu tagad viņš noteiks, kurš drīkst un kurš nedrīkst izmantot BMW nosaukumu. Iespējams kāds dienests par to Latvijā atbild un kontrolē, jo tik pat labi arī BMW Liepāja logo ir plaģiātisms. Logo ir špikots no BMW zīmes utt. Šeit var kasīties ilgi un dikti, bet nu tad lai man visu normāli paskaidro kas un kā un kapēc, nevis vienam nepatīk tas logo tapēc man jāskrien pakaļ un visu tagad jāparlābo, jātaisa pa jaunu uzlīmes un esošās salīmētās jāliek noplēst.

Ko pārējie šī foruma dalībnieki saka? (Gaidu domas no dogM'as, Agra, erda, Marux).
Profila bilde
stella

07 Mai 2011, 18:26

Ruu rakstīja:Ne jau Latvijas klubi nosaka ko drīkst izmantot un ko nē. To BMW teksta izmantošanas atļauju nosaka starptautiski, nu nebūs tā ka tagad redz viens uzbliezis klubu ar BMW nosaukumā, piereģistrējis, un tad nu tagad viņš noteiks, kurš drīkst un kurš nedrīkst izmantot BMW nosaukumu. Iespējams kāds dienests par to Latvijā atbild un kontrolē, jo tik pat labi arī BMW Liepāja logo ir plaģiātisms. Logo ir špikots no BMW zīmes utt. Šeit var kasīties ilgi un dikti, bet nu tad lai man visu normāli paskaidro kas un kā un kapēc, nevis vienam nepatīk tas logo tapēc man jāskrien pakaļ un visu tagad jāparlābo, jātaisa pa jaunu uzlīmes un esošās salīmētās jāliek noplēst.

Ko pārējie šī foruma dalībnieki saka? (Gaidu domas no dogM'as, Agra, erda, Marux).
Tieši tā, BMWLiepājai man liekas,ka ir starptautiskā atļauja :rolleyes:
Attēls
Profila bilde
mathias
Ziņojumi: 394
Pievienojies: 07 Apr 2011, 20:41
Braucu ar: Mpakotu E36

07 Mai 2011, 21:19

Nevaru saprast kapēc viņi tā cepjas par tām uzlīmēm! Nu ir līdzigas nu un tad!
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

07 Mai 2011, 21:21

euu iemetat kāds šeit bildi kā tad viņas riktīgi viņiem izskatās!
Profila bilde
mathias

07 Mai 2011, 21:23

Uzraksti google bmwliepaja un tev izmetis viņu saitu tur arī pasties!
Profila bilde
mathias

07 Mai 2011, 21:52

Vo vo piekrītu! Vienkārši viņi ir :stupid:
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

07 Mai 2011, 23:43

Kamēr e36.lv logo nav oficiāla kluba/biedrības logo, neviens neko nevar pieprasīt mainīt vai labot. Tā teikt - līmēju uz sava auto, ko gribu. :rolleyes: Cita lieta - ja tiek veidots e36 klubs. Tad jau vajag atļaujas u.c. lietas. Manuprāt liepājnieki ir sacepušies galīgi ne par tēmu... Un es pagaidām nevaru bez stresa ar 3rd series vai matu sarunāties, jo esmu nedaudz uzvilcies pats par daudz - kašķis par uzlīmēm, kā arī kārtējā vēstuļu apmaiņa ar brick85 iekš BC par kārtējo brīdinājumu... Dzīvosim, redzēsim. Pagaidām elpojam mierīgi un esam lepni par savu uzlīmi :bmw:

Jā, un bmwlife.lv un bmwshop.lv bija spiesti mainīt nosaukumus dēļ BMW AG prasības. Tikai kkā palaidu garām, kāpēc vēl joprojām pastāv bmwpower.lv... Kkas bija ar to, ka tas nav klubs vai kkas tāds...
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

08 Mai 2011, 22:45

Par tiem logo - vēl neesmu skatījies, bet pie dirsas, ka kaut vai līdzīgi. BMW logo ir logo un izmantoju, kā gribu to, t.i., uzlieku tekstu, kur un kā gribu. Ja, nu, sanāk līdzību, nu un? Tāpat visi braukājam ar BMW.. Vispār nevaru iebraukt, par ko cepjas, vēlāk palasīšu diskusiju.
No mūsu logo BMW emblēmu neņemsim ārā, viss paliks kā ir. Saprastu, ja būtu kaut kas unikāls tajā liepājnieku logo, bet tur tak tikai logo un teksts? Wtf? Tā nav meistarība. Tad jau tiešām, kā Ruu saka - visi hondaclub, vwclub etc. ir plaģiāti, jo visiem vienādā fontā uzraksti.
Kamēr neesam oficiāli reģistrēti, līmējam ko un kā gribam, bez cepiena ;)
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

08 Mai 2011, 23:51

pats ari esmu liepajas bmw kluba biedrs, par ko ir sacies viss sitais cepiens es nezinu, bet stulbi cilvekiu tur nau tapec paluksu neizteikties rupji par viniem, ka te kads darija, so visu vadibai vajag atrisinat ar vadibu mieriga celja nevis visam forumam te cepties pa to, jo ka jau tika minets ieprieks, taisniba bus vinju puse, jo tas viss ir registrets ka klubs,ar visam attiecigajam dalibs maksam, gadijuma, ja tas viss aizies talak, bet vai aizies, vai neaizies tas atkarigs no abu vadibu puses. pats personigi censos but neintrals, jo nevaru nostaties vienu vai otru pusee :emo: vienkarsi ar vesu galvu padomajot isdteniba man sis viss liekas smiekligi un pilnigi nevajadzigi!!!
...
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

09 Mai 2011, 09:35

Es sazinājos ar kluba prezidentu, redzēs, kāds būs viņa viedoklis ;) Mēģināsim visu mierīgā sarunu ceļā noskaidrot, lai nav nekādas domstarpības un varam kādreiz ar viņiem sabraukt un jauki atpūsties :)

EDIT: Es tikai nesaprotu, ko Jūs te visi tā sadramatizējāt :lol: Palasīju bc.lv, tur viss daudz mierīgāk :) Gaidam prezidenta atbildi.
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

09 Mai 2011, 10:13

tas ja kā vienmēr ir "salauztais telefons" :lol:

Domāju ka viss atrisināsies mierīgā veidā :super:
Profila bilde
Armando
Heineken

10 Mai 2011, 20:38

dogMa rakstīja:Es sazinājos ar kluba prezidentu, redzēs, kāds būs viņa viedoklis ;) Mēģināsim visu mierīgā sarunu ceļā noskaidrot, lai nav nekādas domstarpības un varam kādreiz ar viņiem sabraukt un jauki atpūsties :)

EDIT: Es tikai nesaprotu, ko Jūs te visi tā sadramatizējāt :lol: Palasīju bc.lv, tur viss daudz mierīgāk :) Gaidam prezidenta atbildi.
ir kadi jaunumi lietas zinja? ja negribi publiski rakstit atmet pm ;)
...
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

10 Mai 2011, 20:59

Pagaidām nav, diemžēl. Gaidu ziņu. Varbūt, Armand, vari kluba prezidentam atgādināt, lai paskatās savā bmwliepaja e-pastā? :)
Profila bilde
Armando
Heineken

10 Mai 2011, 21:17

ir ta ka vins cik zinu biezi jura brauc vai kaukur brau un citreiz ir ta ka vins nozud uz kadam 5am dienam. bet ka cilveks vins ir loti skakarigs un izpalidzigs, nedomaju ka bus problemas. otrs variants ka vinji gaidis lidz ned nog ka d bus sabrauciens un tad kopa izlems ko darit :drink:
...
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

10 Mai 2011, 21:45

Mēs tak esam pacietīgi ;) Pagaidīsim.
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)
Reputācija: 1

11 Mai 2011, 12:52

Es jau domāju, ka Liepājnieki sacepušies pilnīgi ne par ko... :doh: Galvenais jau, ka mums intereses veinādas, bet uzlīmes knapi līdzīgas.... un tas ir iemesls, lai kasītos savā starpā ???? :vecis: Nezinu, man jau diezgan vienalga ko viņi saka. ;) Mana mašīna, ko gribēšu , to līmēšu uz viņas... :blabla:
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
absurds
Ziņojumi: 1
Pievienojies: 14 Mai 2011, 10:07

14 Mai 2011, 10:27

cilvēki mīļie kur Jūs izrāvāt to cepienu???
varbūt vēlreiz pārlasiet to diskusiju ar vēsu prātu, ja tur būtu kaut kāds cepiens tad sarunas droši vien ka ietu tikai šādos vārdos ****** :D bet es tajā diskusijā vispār nesaskatu nekādu stresu :bye:
Par kluba prezidentu runājot viņš līdz 26-28.maijam nebūs pieejams, kad atgriezīsies tad arī viņam būs iespēja atbildēt uz e-pastu.

P.S.
speciāli daiļrunātājiem, Jūs paši palasiet savu bazaru un tad k.ko brēcat par cepienu! Liepājnieki par e36.lv nav izteikuši nevienu retorisku piezīmi, bet ko darat Jūs???