Logo izveidošana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 30
- chevron_right
Pēc idejas BMW logo orģinālu vispār nedrīkst izmantot, kaut kur lasīju ka paši BMW īpašnieki esot taisījuši skandālu ka viņu logo izmantots kādās tur mantās un tā.
Un BMW Liepāja cik skatos, stipri atšķirās BMW zīme no mūsējās. A ko man tagad darīt, zīmēt pašizdomātu BMW logo? Ok, nav problēmu noņemt to logo un atstāt tikai tekstu, a ko teiks pārējie klubi, kuriem ir tikai TEKSTS? Tak špikojuši būsim, un noteikti arī vēl daudzi citi klubi ir oficiāli reģistrēti.
Netaisos, protams, taisīt skandālu un naidoties, bet tad lai normāli visu uzraksta, izklāsta kas un kā, un kādi ir risinājumi.
Un BMW Liepāja cik skatos, stipri atšķirās BMW zīme no mūsējās. A ko man tagad darīt, zīmēt pašizdomātu BMW logo? Ok, nav problēmu noņemt to logo un atstāt tikai tekstu, a ko teiks pārējie klubi, kuriem ir tikai TEKSTS? Tak špikojuši būsim, un noteikti arī vēl daudzi citi klubi ir oficiāli reģistrēti.
Netaisos, protams, taisīt skandālu un naidoties, bet tad lai normāli visu uzraksta, izklāsta kas un kā, un kādi ir risinājumi.
Taču mierīgi parunā ar 3d series vai absurdu. Varbūt izdosies ko sarunāt, bet emblēmu iesaku noņemt. Jo ir vēl viens elementārs piemērs- BeamerGuru. Pirms tam taču viņam bija BMWShop.lv, bet tagad BimmerShop.lv.
Vnk, par bmw logo izmantošu jūs var pamatīgi paņemt priekšā. Tas nenozīmē, ka esmu pret jūsu loguci, vai kā savāddāk. Bet agri vai vēlu ziepes būs savādāk. Es jau tik mēģinu ieteikt...
Vnk, par bmw logo izmantošu jūs var pamatīgi paņemt priekšā. Tas nenozīmē, ka esmu pret jūsu loguci, vai kā savāddāk. Bet agri vai vēlu ziepes būs savādāk. Es jau tik mēģinu ieteikt...
Ne jau Latvijas klubi nosaka ko drīkst izmantot un ko nē. To BMW teksta izmantošanas atļauju nosaka starptautiski, nu nebūs tā ka tagad redz viens uzbliezis klubu ar BMW nosaukumā, piereģistrējis, un tad nu tagad viņš noteiks, kurš drīkst un kurš nedrīkst izmantot BMW nosaukumu. Iespējams kāds dienests par to Latvijā atbild un kontrolē, jo tik pat labi arī BMW Liepāja logo ir plaģiātisms. Logo ir špikots no BMW zīmes utt. Šeit var kasīties ilgi un dikti, bet nu tad lai man visu normāli paskaidro kas un kā un kapēc, nevis vienam nepatīk tas logo tapēc man jāskrien pakaļ un visu tagad jāparlābo, jātaisa pa jaunu uzlīmes un esošās salīmētās jāliek noplēst.
Ko pārējie šī foruma dalībnieki saka? (Gaidu domas no dogM'as, Agra, erda, Marux).
Ko pārējie šī foruma dalībnieki saka? (Gaidu domas no dogM'as, Agra, erda, Marux).
Tieši tā, BMWLiepājai man liekas,ka ir starptautiskā atļaujaRuu rakstīja:Ne jau Latvijas klubi nosaka ko drīkst izmantot un ko nē. To BMW teksta izmantošanas atļauju nosaka starptautiski, nu nebūs tā ka tagad redz viens uzbliezis klubu ar BMW nosaukumā, piereģistrējis, un tad nu tagad viņš noteiks, kurš drīkst un kurš nedrīkst izmantot BMW nosaukumu. Iespējams kāds dienests par to Latvijā atbild un kontrolē, jo tik pat labi arī BMW Liepāja logo ir plaģiātisms. Logo ir špikots no BMW zīmes utt. Šeit var kasīties ilgi un dikti, bet nu tad lai man visu normāli paskaidro kas un kā un kapēc, nevis vienam nepatīk tas logo tapēc man jāskrien pakaļ un visu tagad jāparlābo, jātaisa pa jaunu uzlīmes un esošās salīmētās jāliek noplēst.
Kamēr e36.lv logo nav oficiāla kluba/biedrības logo, neviens neko nevar pieprasīt mainīt vai labot. Tā teikt - līmēju uz sava auto, ko gribu. Cita lieta - ja tiek veidots e36 klubs. Tad jau vajag atļaujas u.c. lietas. Manuprāt liepājnieki ir sacepušies galīgi ne par tēmu... Un es pagaidām nevaru bez stresa ar 3rd series vai matu sarunāties, jo esmu nedaudz uzvilcies pats par daudz - kašķis par uzlīmēm, kā arī kārtējā vēstuļu apmaiņa ar brick85 iekš BC par kārtējo brīdinājumu... Dzīvosim, redzēsim. Pagaidām elpojam mierīgi un esam lepni par savu uzlīmi
Jā, un bmwlife.lv un bmwshop.lv bija spiesti mainīt nosaukumus dēļ BMW AG prasības. Tikai kkā palaidu garām, kāpēc vēl joprojām pastāv bmwpower.lv... Kkas bija ar to, ka tas nav klubs vai kkas tāds...
Jā, un bmwlife.lv un bmwshop.lv bija spiesti mainīt nosaukumus dēļ BMW AG prasības. Tikai kkā palaidu garām, kāpēc vēl joprojām pastāv bmwpower.lv... Kkas bija ar to, ka tas nav klubs vai kkas tāds...
Par tiem logo - vēl neesmu skatījies, bet pie dirsas, ka kaut vai līdzīgi. BMW logo ir logo un izmantoju, kā gribu to, t.i., uzlieku tekstu, kur un kā gribu. Ja, nu, sanāk līdzību, nu un? Tāpat visi braukājam ar BMW.. Vispār nevaru iebraukt, par ko cepjas, vēlāk palasīšu diskusiju.
No mūsu logo BMW emblēmu neņemsim ārā, viss paliks kā ir. Saprastu, ja būtu kaut kas unikāls tajā liepājnieku logo, bet tur tak tikai logo un teksts? Wtf? Tā nav meistarība. Tad jau tiešām, kā Ruu saka - visi hondaclub, vwclub etc. ir plaģiāti, jo visiem vienādā fontā uzraksti.
Kamēr neesam oficiāli reģistrēti, līmējam ko un kā gribam, bez cepiena
No mūsu logo BMW emblēmu neņemsim ārā, viss paliks kā ir. Saprastu, ja būtu kaut kas unikāls tajā liepājnieku logo, bet tur tak tikai logo un teksts? Wtf? Tā nav meistarība. Tad jau tiešām, kā Ruu saka - visi hondaclub, vwclub etc. ir plaģiāti, jo visiem vienādā fontā uzraksti.
Kamēr neesam oficiāli reģistrēti, līmējam ko un kā gribam, bez cepiena
pats ari esmu liepajas bmw kluba biedrs, par ko ir sacies viss sitais cepiens es nezinu, bet stulbi cilvekiu tur nau tapec paluksu neizteikties rupji par viniem, ka te kads darija, so visu vadibai vajag atrisinat ar vadibu mieriga celja nevis visam forumam te cepties pa to, jo ka jau tika minets ieprieks, taisniba bus vinju puse, jo tas viss ir registrets ka klubs,ar visam attiecigajam dalibs maksam, gadijuma, ja tas viss aizies talak, bet vai aizies, vai neaizies tas atkarigs no abu vadibu puses. pats personigi censos but neintrals, jo nevaru nostaties vienu vai otru pusee vienkarsi ar vesu galvu padomajot isdteniba man sis viss liekas smiekligi un pilnigi nevajadzigi!!!
...
Es sazinājos ar kluba prezidentu, redzēs, kāds būs viņa viedoklis Mēģināsim visu mierīgā sarunu ceļā noskaidrot, lai nav nekādas domstarpības un varam kādreiz ar viņiem sabraukt un jauki atpūsties :)
EDIT: Es tikai nesaprotu, ko Jūs te visi tā sadramatizējāt Palasīju bc.lv, tur viss daudz mierīgāk :) Gaidam prezidenta atbildi.
EDIT: Es tikai nesaprotu, ko Jūs te visi tā sadramatizējāt Palasīju bc.lv, tur viss daudz mierīgāk :) Gaidam prezidenta atbildi.
ir kadi jaunumi lietas zinja? ja negribi publiski rakstit atmet pmdogMa rakstīja:Es sazinājos ar kluba prezidentu, redzēs, kāds būs viņa viedoklis Mēģināsim visu mierīgā sarunu ceļā noskaidrot, lai nav nekādas domstarpības un varam kādreiz ar viņiem sabraukt un jauki atpūsties :)
...
Es jau domāju, ka Liepājnieki sacepušies pilnīgi ne par ko... Galvenais jau, ka mums intereses veinādas, bet uzlīmes knapi līdzīgas.... un tas ir iemesls, lai kasītos savā starpā ???? Nezinu, man jau diezgan vienalga ko viņi saka. Mana mašīna, ko gribēšu , to līmēšu uz viņas...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
cilvēki mīļie kur Jūs izrāvāt to cepienu???
varbūt vēlreiz pārlasiet to diskusiju ar vēsu prātu, ja tur būtu kaut kāds cepiens tad sarunas droši vien ka ietu tikai šādos vārdos ****** bet es tajā diskusijā vispār nesaskatu nekādu stresu
Par kluba prezidentu runājot viņš līdz 26-28.maijam nebūs pieejams, kad atgriezīsies tad arī viņam būs iespēja atbildēt uz e-pastu.
P.S.
speciāli daiļrunātājiem, Jūs paši palasiet savu bazaru un tad k.ko brēcat par cepienu! Liepājnieki par e36.lv nav izteikuši nevienu retorisku piezīmi, bet ko darat Jūs???
varbūt vēlreiz pārlasiet to diskusiju ar vēsu prātu, ja tur būtu kaut kāds cepiens tad sarunas droši vien ka ietu tikai šādos vārdos ****** bet es tajā diskusijā vispār nesaskatu nekādu stresu
Par kluba prezidentu runājot viņš līdz 26-28.maijam nebūs pieejams, kad atgriezīsies tad arī viņam būs iespēja atbildēt uz e-pastu.
P.S.
speciāli daiļrunātājiem, Jūs paši palasiet savu bazaru un tad k.ko brēcat par cepienu! Liepājnieki par e36.lv nav izteikuši nevienu retorisku piezīmi, bet ko darat Jūs???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 30