Logo izveidošana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 30
- chevron_right
Sakarā ar to, ka arvien biežāk nākas dzirdēt tekstus par to, ka foruma uzlīmes neesot īpaši visuāli pievilcīgas, varbūt tiešām būtu vērts padomāt un apsvērt variantus par jaunu dizainu? Godīgi sakot, esošās tika veidotas gana šaurā cilvēku lokā un ar gana nelielu piedāvājumu no veidotājiem. Šobrīd forums ir izaudzis gana liels un nopietns, klāt nākuši daudz radoši lietotāji, ideju būs vairāk un tās, iespējams, būs kvalitatīvākas... Ko tauta un vadoņi saka par šādu domu?
+ vēl individualizētas ( ar foruma niku apakšā, vai hvz ) lai maksimāli novērstu iespējamību ka tiek izdāļātas uz visādiem nezināmiem šrotiem un lauku tūninga topika cienīgiem eksemplāriem
kā arī piemērot sankcijas tiem, kuri pārdod e36 un uzlīmes nenorauj (piemērs, sarkanā kupeja ar urlu karogu un pārējiem atribūtiem), teiksim tur, bans uz mēnesi vai kā
kā arī piemērot sankcijas tiem, kuri pārdod e36 un uzlīmes nenorauj (piemērs, sarkanā kupeja ar urlu karogu un pārējiem atribūtiem), teiksim tur, bans uz mēnesi vai kā
Es par pārmaiņām, vrb tiešām tagad var izveidot par visiem ko mazliet sarežģītāku kā vnk bmw logo+teksts
Nu, man jau arī laikam patiktu niks pie uzlīmes... Radošie dizaina guru varbūt varētu kādas idejas jau ieskicēt šeit? Domāju - ja būs gana liels pieprasījums no tautas un piedāvājums no veidotājiem, tad tiksim pie svaigas simbolikas.
Pedeja laika si lieta tika aprunata, tomer kamer nav aizvadita sezonas atklasana ,nopietni pie jaunu uzlimju izveides idejas nedomajam!
Man personīgi tās uzlīmes ne īpaši patika kopš pašiem sākumiem, bet kā jau visi tā nobalsoja - nu lai jau.
Normāla uzlīme. Nav pikaču virsū un nav 3 svītras. Ir normāla, saprotama, vienkārša
Es ar par jaunām uzlīmēm,un lai niks būtu zem e36 kluba uzlīmes, tas būtu forši manuprāt.
Ganjau ir kāds labs datorģēnijs, kurš varētu tiešām kko interesantu izdomāt.
Ganjau ir kāds labs datorģēnijs, kurš varētu tiešām kko interesantu izdomāt.
Zem kluba vai foruma uzlīmēm niku?
Domaju ka runa iet pa foruma....dogMa rakstīja:Zem kluba vai foruma uzlīmēm niku?
Ja vajag palīdzību izveidošanā, zīmēšanā, palīdzēšu, iesaistīšos. Esmu dizainers, logo zīmēju, veidoju, varu varbūt noderēt.
igavenno, domaju, ka noteikti ja ir kadas idejas, uztaisi kadus eksemplaarus un tad jau cilveeki kko sabalsos.
M.K.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …