E36 Club Latvia
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
Nu tad man tur pagaidām iekšā netiktBubulis rakstīja:Jābūt pozitīvām kluba biedru rekomendācijām par lietotāju, kurš vēlas iestāties klubā + vēl ir jābūt vismaz 100 postiem;
* ir jābūt apmeklētiem vismaz 5 sabrauciem;
* ir jābūt apmeklētam vismaz 1 taisītam pasākumam (kā piemēram izbraucieni uz Suņu patversmi, vai Lielo talku utt.)
* kā arī jābūt attiecīgi kārtīgi savestam auto;
* utt.
Katrs pieteikums tiek izskatīts individuāli, tāpēc šie kritēriji ir vispārīgi .
100% piekrītu ka iekš draugiem.lv nav ko darīt!dogMa rakstīja:draugiem.lv lapu negribas, bet facebook gan varētu. Kaut gan kā vairums lems, tā varētu darīt, tikai tas kārtīgi jāaprunā/jāapdomā. Lai nav tā - daram!, bet ko tālāk?
tiešām būtu nodot kādām, lai uztur facebook, vai twiter.
Neviens tev neliks dzīties no Alūksnes uz Rīgu , lai apmeklētu sabraucienu un tiktu iekšā klubā . Tā kā tev ir visas iespējas tur tikt.Tomariņš rakstīja:Nu tad man tur pagaidām iekšā netikt
Someone who knows fuck all about he's BMW.
P.S. dažreiz man liekas ka ir iespējami arī dažādi izņēmumi.
+ vel visiem sabrauciem nav jābūt Rīgā. Var taču droši taisīt arī reģionālos sabraucienus!
+ vel visiem sabrauciem nav jābūt Rīgā. Var taču droši taisīt arī reģionālos sabraucienus!
Piemēram, ja marux iesniegtu pieteikumu, no manas puses 100% atbalts :)
Drīz būs laiciņš, lai pieķertos tām lietām, tad arī tiks papildināta kluba sadaļa, lai cilvēkiem skaidrāk :)
Drīz būs laiciņš, lai pieķertos tām lietām, tad arī tiks papildināta kluba sadaļa, lai cilvēkiem skaidrāk :)
dogMa, uzmanies, ka tik nesanāk kādu dienu to atbalstu arī dot!dogMa rakstīja:Piemēram, ja marux iesniegtu pieteikumu, no manas puses 100% atbalts :)
Es ar nepacietību gaidu, kad nāksies
Nu, varbūt uz foruma 2.gada pasākuma laiku saņemšos iesniegumu uzrakstīt
NJu un kad tad biedzot tā sapulce jums būs??
Nepacietīgā
Tiks dota ziņa pāris dienas iepriekš, tā kā neraizējies! :)
uhhh nju ja ka nevaru sagaidīt..hehe..dogMa rakstīja:Nepacietīgā
Kād būs tās pāris dienas iepriekš??
Tad, kad tev zvanīšu es
Nuuuuuuuuuuu bļīndogMa rakstīja:Tad, kad tev zvanīšu es
Ak jel kad tad tā diena pienāks beidzot??
Nekad!
jox
jox
Baigais žuļiksRuu rakstīja:Nekad!
jox
sabinchik sapulce notiks kad piekritīsi nodejot the big bad wolf deju!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
mileniums rakstīja:sabinchik sapulce notiks kad piekritīsi nodejot the big bad wolf deju!
NEESI pelnījis
OOOO cik manis del ieviestas izmainas Un par to aluksni. Nav tik tak traki. Vot vakar tusejam, bijam gulbene, tad Aluksne, pat Kozinee
sabincix tā gaidīja bet tā arī neatrbrauca!!
veseļojies!!
veseļojies!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …