Meklējam moderatorus.
Sveiki, forumieši!
Tā kā mazliet ir sasāpējusi problēma ar moderatoru trūkumu forumā, piedāvājam Jums "apņemt" šo pienākumu un palīdzēt mums
Prasības baigi konkrētas nav, bet jebkuru pieteikumu izvērtēšu individuāli.
Var pieteikties par moderatoriem arī atsevišķām sadaļām, t.i., Sarunas, Tehnika, Tirgus.
Ja kādi jautājumi, droši šeit vai PM!
Tā kā mazliet ir sasāpējusi problēma ar moderatoru trūkumu forumā, piedāvājam Jums "apņemt" šo pienākumu un palīdzēt mums
Prasības baigi konkrētas nav, bet jebkuru pieteikumu izvērtēšu individuāli.
Var pieteikties par moderatoriem arī atsevišķām sadaļām, t.i., Sarunas, Tehnika, Tirgus.
Ja kādi jautājumi, droši šeit vai PM!
Jonjis rakstīja:Alga būs?
ja nopietni, tad PM
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Vienīgi mans maigās rokas spiediens, kad satiksimiesJonjis rakstīja:Alga būs?
Par kuru sadaļu ir interese?
Eu a banot varees ??
Es varu uz puslodzi pieskatit pirkt/pardot :savtigas_intereses:
Tikai mazlietguzlis rakstīja:Eu a banot varees ??
elksnis rakstīja:Es varu uz puslodzi pieskatit pirkt/pardot :savtigas_intereses:
A kas? piedavajums spēkā...
Varetu pakorigēt spama topikus
Biju aizsutijis pieteikumu
Paldies visiem, kas iesūtīja pieteikumus! Bijāt tiešām ļoti daudz Laikam ļoti manāms bija moderu trūkums
Pasaku paldies visiem šeit, jo visiem atbildēt ir pārāk ilgs process, tāpēc lūgums neņemt ļaunā, ka neesmu atbildējis uz PM
Dažus vēl paturu prātā un papētu, tā kā kādiem vēl būs iespēja, esam pacietīgi.
Pašlaik moderu meklēšanu slēdzam, bet, ja kādam tiešām ir vēlme un ir objektīvs savos lēmumos, droši PM, izrunāsim šo jautājumu.
Pasaku paldies visiem šeit, jo visiem atbildēt ir pārāk ilgs process, tāpēc lūgums neņemt ļaunā, ka neesmu atbildējis uz PM
Dažus vēl paturu prātā un papētu, tā kā kādiem vēl būs iespēja, esam pacietīgi.
Pašlaik moderu meklēšanu slēdzam, bet, ja kādam tiešām ir vēlme un ir objektīvs savos lēmumos, droši PM, izrunāsim šo jautājumu.