E36LATVIA Instagram konts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
pirmkārt bildes kvalitāte sūkā...
otrkārt....nu tas pirmais melnais nav nekāds glītais ar tiem melnajiem diskiem...instagramma tev nebūs tik
otrkārt....nu tas pirmais melnais nav nekāds glītais ar tiem melnajiem diskiem...instagramma tev nebūs tik
labākais interneta warriors
Mošk mans necilais e36 der
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nezinu, vai manu ir vērts likt. Bet nu te būs bilde. :)
Tu afigel?woldens rakstīja:pirmkārt bildes kvalitāte sūkā...
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Nē, jo šeit visiem liekas, ka melnām mašīnām melni diski neiet klāt..sandzhus rakstīja:Derēs ?
Man liekas, ka tavējai bildei uzbrauca ne tik daudz par diskiem, bet kvalitāti.maartyd rakstīja:Nē, jo šeit visiem liekas, ka melnām mašīnām melni diski neiet klāt..sandzhus rakstīja:Derēs ?
A tas ir efektssandzhus rakstīja:Man liekas, ka tavējai bildei uzbrauca ne tik daudz par diskiem, bet kvalitāti.maartyd rakstīja:Nē, jo šeit visiem liekas, ka melnām mašīnām melni diski neiet klāt..sandzhus rakstīja:Derēs ?
Bet nē - manā e36-maartyd istabā jau viedokli izteica, ka redz nepiestāvot melni diski. Tas nekas jau, ka tiem kaut kad drīz būs sarkana mala un vajadzēja lai uz atklāšanu neizskatās pēc tik liela s*da , kā bija.
varēji vel bildi ielikt kur esi pie mēslu čupas nofočējissprukijs rakstīja:Mošk mans necilais e36 der
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right