Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 105
- chevron_right
HAPO uzradies konkurentsReinis159 rakstīja:HAPO 2
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... lpobg.html
galvenais nesajaukt hapo tagad
Kā tu uzdrīksties likt sporta verķi pie neglīteņiem ? Teiktu vecais Saimons pēc glāzes Jāgerīša
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Sporta verķis ar piekabes āķi. best configuration
Sporta mašīnām nav šķūninga, tas ir likums
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Reinis159 rakstīja:HAPO 2
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... lpobg.html
nu ssis ir vnk graujošs skats un vēl pa tadu cenu
Ar tādiem var līdz stratosferai tikt
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
Drive until you die with your e36
galvenais ir atstāt stock beņķus, nelikt būri, bremzes arī nafig nevienam nevajag un izpūtējs no 1.6 arī ir way to go! Jo sportiniekam galvenais ir hromēta reste bamperī un pirdienu ventilācija priekšējos spārnos (jo neiestāstīsiet man, ka viņam tur kkas cits ventilētos)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Opā Lubānas saucamais "plastmasnieks" ;D #saldais
Sent from my K2 using Tapatalk
Sent from my K2 using Tapatalk
BMW - Best Motorsport Weapon
Eu veči, ko jūs sakat par šito? Man liekas, ka ir riktīgs labinieks, riktīgi Individual. Golfa lūpa, ārā lienoša rūsa, dažādas krāsas gan bundžai gan diskiem, kopumā super! Ahūns aparāts!
Preteklis, spied uz manis
Nu un šite jau vispār ir viss kā nākas, sabūvēts kārtīgs Individual, turklāt pa kvalitatīvo! Ček ze fak aut triper-duper pilno bodykitu ar sexī spārniem un minimālismā ieturētajām sliekšņu uzlikām. Nav gan tik kruts kā iepriekšējais, jo nav rūsas un viss ir vienā krāsā, bet anyway, es domāju, ka šai noteikti jābūt jaunajai tendencei, OEM sux.
Vēlviens preteklis, klik klik
Preteklis, spied uz manis
Nu un šite jau vispār ir viss kā nākas, sabūvēts kārtīgs Individual, turklāt pa kvalitatīvo! Ček ze fak aut triper-duper pilno bodykitu ar sexī spārniem un minimālismā ieturētajām sliekšņu uzlikām. Nav gan tik kruts kā iepriekšējais, jo nav rūsas un viss ir vienā krāsā, bet anyway, es domāju, ka šai noteikti jābūt jaunajai tendencei, OEM sux.
Vēlviens preteklis, klik klik
Es jau zināju, ka Tev patiks. Būvē tik augšā savu miskasti un neaizmirsti kārtīgu žileti pieskrūvēt grabažnieka vākam.zuze91 rakstīja:Nu malacis Barons. Tā turēt. Tev labi sanāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- …
- 105