Dienas snapshot
- find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 532
- 533
- 534
- 535
- 536
- …
- 539
- chevron_right

Izradas Jelgava beidzot satiku un pasedejam ar lietotaju Kaps2. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nekad nesapratīšu kapēc ir jāliek virsū tikko iepirktais bamperis, ja viņš vēl ir gruntēts un nav nokrāsots? Pirms tam vispār nekā bampera vietā nebija?Kautrigais rakstīja:Izradas Jelgava beidzot satiku un pasedejam ar lietotaju Kaps2.

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

BMW - Best Motorsport Weapon

Ja kas ir iespējams iegādāties šo kompaktu ar TA pa 400 eiro.

Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv

Tur jau sākās tā starpība!Edzy rakstīja:Nekad nesapratīšu kapēc ir jāliek virsū tikko iepirktais bamperis, ja viņš vēl ir gruntēts un nav nokrāsots? Pirms tam vispār nekā bampera vietā nebija?Kautrigais rakstīja:Izradas Jelgava beidzot satiku un pasedejam ar lietotaju Kaps2.
Tad labāk tāds nekrāsots, nekā vispār bez. Un jā jāpārkrāso ir vissa mašīna un nauda kokos neaug!!! pats di*su plēzdams strādāju lai vispār pēc kkā mašīna izkatītos. Mana mašīna un mana darīšana!

Es tikai jautāju vai nebija vispār nekāds? un ja nebija, tad es saprotu ka labāk ar tādu nekā bez!kaps2 rakstīja:Tur jau sākās tā starpība!Edzy rakstīja:Nekad nesapratīšu kapēc ir jāliek virsū tikko iepirktais bamperis, ja viņš vēl ir gruntēts un nav nokrāsots? Pirms tam vispār nekā bampera vietā nebija?Kautrigais rakstīja:Izradas Jelgava beidzot satiku un pasedejam ar lietotaju Kaps2.
Tad labāk tāds nekrāsots, nekā vispār bez. Un jā jāpārkrāso ir vissa mašīna un nauda kokos neaug!!! pats di*su plēzdams strādāju lai vispār pēc kkā mašīna izkatītos. Mana mašīna un mana darīšana!

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Atvainojos par kvalitāti, nākamreiz būs labāk un kārtīgāka bilde
Kaps2
Kautrīgais

Kaps2

Mes laikam ari vienigie esam Jelgava..Visi parejie Kautrigi un nepievienojas mums..kaps2 rakstīja:Atvainojos par kvalitāti, nākamreiz būs labāk un kārtīgāka bilde![]()
Kaps2Kautrīgais

Sliekšņi ar steigu jādabū auto krāsā.

Konkreti labi izskatas stock melna apaksa

Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 532
- 533
- 534
- 535
- 536
- …