Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 539
- chevron_right
Tikko sanjeemu apbalvojumu ,kursh izraadaas bijis bikuciit aizkaveejies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kā izpelnījies?
Jauniibaa biju liels aktiivistserda rakstīja:Kā izpelnījies?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Gatavojies Jaanju ugunskuram?
nē viņas visas lab gandrīz visas lietojam.. žēl neredz bet viņas ir uz lietajiem.. un tad tik kā sezona tā mainam.. to ziemas to vasaras.. pāraujam.. tomēr 2 mašīnu iekrājums
daži šodiena palagi
P.S. tiem melnajiem pleķiem bildes apkašā kreisajā stūri nepievērst uzmanību,kkas ar darba fotiku,pēdējās dienās vispār pigorus sācis strādāt.
P.S. tiem melnajiem pleķiem bildes apkašā kreisajā stūri nepievērst uzmanību,kkas ar darba fotiku,pēdējās dienās vispār pigorus sācis strādāt.
coupe 2.8
skatos sieva streetstocka bombi, kljovavistinsh » 11 Mai 2012, 09:46
1mans 2 manai sievietej
jap pagasho vasaru nobrauca visus dragreisa treninus
shovasar grutnieces apstaklu del nesanak
shovasar grutnieces apstaklu del nesanak
Riktīgi patīk Tavs auto pa gabalu
Kpc neesi atrādījis?
Kpc neesi atrādījis?
Plazzā
Īstenībā laikam ir tikai viens iemesls - kauns atrādīt, jo visu laiku ir apziņa, ka tas auto ir ar neskaitāmiem kasjakiem, kuru novēršana naudas trūkuma, laika trūkuma un slinkuma dēļ tiek atlikti un izskatās ka tas tā turpināsies mūžīgi!uteo rakstīja:Riktīgi patīk Tavs auto pa gabalu
Kpc neesi atrādījis?
Īsāk sakot esmu pedants - slinks pedants! Gribētos lai būtu konfekte, bet nesanāk!
Nu gan jau atrādīšu... Tik jāsabildē tā pieklājīgāk.
Man tas patsVeeteks rakstīja:Īstenībā laikam ir tikai viens iemesls - kauns atrādīt, jo visu laiku ir apziņa, ka tas auto ir ar neskaitāmiem kasjakiem, kuru novēršana naudas trūkuma, laika trūkuma un slinkuma dēļ tiek atlikti un izskatās ka tas tā turpināsies mūžīgi!uteo rakstīja:Riktīgi patīk Tavs auto pa gabalu
Kpc neesi atrādījis?
Īsāk sakot esmu pedants - slinks pedants! Gribētos lai būtu konfekte, bet nesanāk!
Bet par cik citiem ir vēl trakāki drapaki bijuši, tad pilnīgi pof**
Neaizmirsti, ka ir liela daļa kasjaku par kuriem zini tiai tu, jo garām gājējs vai 5min skatītājs par tiem nekad neko nenojautīs!Veeteks rakstīja:Īstenībā laikam ir tikai viens iemesls - kauns atrādīt, jo visu laiku ir apziņa, ka tas auto ir ar neskaitāmiem kasjakiem, kuru novēršana naudas trūkuma, laika trūkuma un slinkuma dēļ tiek atlikti un izskatās ka tas tā turpināsies mūžīgi!uteo rakstīja:Riktīgi patīk Tavs auto pa gabalu
Kpc neesi atrādījis?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 539