Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 105
- chevron_right
Un kas vinjaa ir negliits???????????????????????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Virsbūve izskatās interesanta. Labprāt brauktu uz pasākumiem. Bet salonā ir pārāk dzeltens un saulains. Acis vien žilbtu saulainā dienā.
Bet vinjsh nekaadi nav nosaucams par negliitu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu par glītu katrā ziņā arī nē
Nav stock vai ///M , tātad neglīts...Orkaans rakstīja:Un kas vinjaa ir negliits???????????????????????
HZ, man patīk. Un salons tīri labi piestāv šādam show-car
Nuuuu jāā.. vienam tas būs neglīts, vienam super labs utt
Es teiktu vnk neitrāli - kvalitatīvs mākslas darbs
Vai kā marux teica - showcar
Es teiktu vnk neitrāli - kvalitatīvs mākslas darbs
Vai kā marux teica - showcar
Ja panelis buutu vienkaarshi nokraasots ,tad vareetu shkjobiit degunu ,bet tur viss ir kvalitatiivi paarvilkts ar aadu! Es no taada salona neatteiktos, tik buutu veelams sarkanaa kraasaa
piekrītu, šeit ir vairāk gaumes jautājums... Protams salons ir pārspīlēti krāšņs, bet virsbūve ir labi atstrādāta.
Kopumā- lai vairāk ir tādu autiņu...
Kopumā- lai vairāk ir tādu autiņu...
da pa tādām lampām būtu jāpiemaksā, lai vēl paņemtu
Tam cilvēkam ir jāārstējas
lai viņš ieliek tos lukturus no ss linka un aizved uz mežu. atpakaļ gan nevajag braukt.
nabaga ///M mugurejais bufers...citi cilvēki taa vinjus meklee, bet shis veel ar maķīti nopūš
Kaut kā ArchizLV kaut kādu ex-auto atcerējos, viņam reiz kaut kas līdzīgs bija (ja pareizi atceros )
jus neko nesaprotat, džekam skatē ielika 2 par izvirzītiem diskiem ārpus arkām, tad nu atrada risinājumu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
slieksnis tagad ar baigo plauktu kur putniem sēdēt
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dckcj.html
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …