Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 539
- chevron_right
Īzī, īzī... Bembim viss OK, tika izņemtas oriģinālas lampas, jo vajadzēja iztīrīt un prikola pēc piemērījām šitās. Starpcitu, trešdien šīm lampām brauks pakaļ... Pa 15ls atdošu, vairāk kauns prasīt.uteo rakstīja:Nu kurš bija tik neaptēsts, lai liktu ko tādu zolīdam BMW?Nixon rakstīja:
P.S. Vēl kāds šodien tika pie citas optikas.
http://img.lejup.lv/images/lejuphfmfmmn1338760969.jpg
Lai nav off topiks:
Pēdējais labojis Nixon - 04 Jūn 2012, 14:32, kopā labots 1 reizi.
Kad pircējs samaksājis, tad pasaki, ka jūti viņam līdzi
nebija ko darit pa dienu, izjaucu salonu lai satiritu cukukuti kas zem benkjiem, shitaja mashina tik 0.15Ls atradu pfff, man rekords ir 1.30Ls + paris eiro centi
sencis atrada izmestu "bombenju" kravu, paskjiroju jo visas bija slapjas/mitras, jaliek zhaveties driz vareshu bombit
*agrak biju jobnutijs piromans berniba, man roka necelas vinhas vnk izmest*
sencis atrada izmestu "bombenju" kravu, paskjiroju jo visas bija slapjas/mitras, jaliek zhaveties driz vareshu bombit
*agrak biju jobnutijs piromans berniba, man roka necelas vinhas vnk izmest*
Ei nost, tās bombenes atsauc bērnību, nelegālās tirdzniecības vietas, pie sakņu produktiem!
atceros ka skola needu pusdienas bet bombenes pirku un pec tam staigajam starp majam un metam ieksa vai pagestos ieksa - bombiija labi , ahh laikam kadreiz jatkarto rajonaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man ar garsho garais
Latvijā visi ali ir dzerami izņemot walter! Vot to mēslu nu nekā nevaru ietrekterēt!
Un no ledusskapja pat Garais bamslis(2l) garšo labāk nekā Anglijas carlsbergi utt!
Ps. Man arī atsauc bombenes bērnību atmiņā... Un Garais arī!
Un no ledusskapja pat Garais bamslis(2l) garšo labāk nekā Anglijas carlsbergi utt!
Ps. Man arī atsauc bombenes bērnību atmiņā... Un Garais arī!
nu nav jau nemaz tik traki.
mja tik žēl ka nepaspēju vēl nofočēt.. sāns viņam ar bij skaists.. durvis sašvīkātas un uz iekšu ielocītas.. un kā viņš tā brauc? man par savējo kauns kur nu par šitādu..
Mnuuuu.. vienīgais ko tur varēji atrādīt - ir tās nieres debīlās.. bet pārējais jau vnk .. moš cilvēks ir nabadzīgs un vnk nevar atļauties normāli mašīnu uzturēt, bet kkāds braucamais ir vajadzīgs - ko zini
Kkads braucamais ir vajadzigs, tapec nopirka BMW! Vot tu dzen!
a varbut tas ir rat style projekts.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …