Mūsu video
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- chevron_right
Turpinājums no tā, kas notika pēc savirzes un govs zvaniem
Priecīgu Jauno gadu visiem! Lai izdodas kas ieplānots, un vēl mazliet!
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Labs vakars/diena visiem Neliels atstaka video no tā, kā man gāja pēdēja 2020. gada drifta izbraucienā pa Jpils lidlauka trasi Kad beidzās turbo motors
Ja esi izskatījis iespēju iegādāties Max budget ching chong koiloverus, tad šis video ir priekš Tevis.
Pastāstu par savu pieredzi, un biežāk sastopamajām problēmām. Varētu noderēt.
Pastāstu par savu pieredzi, un biežāk sastopamajām problēmām. Varētu noderēt.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Reāli sakarīgs video
ar kompatu pa brugji
Video neēsmu skatījies bet MSR ir pēdējie mēsli, kolēģis gada laikā otro komplektu izspieda no MSR.
Labākais ir tas ka čalis pirka uz firmu caur Paypal.
Un tas nav vienīgais gadījums ka MSR ātri izjūk
Labākais ir tas ka čalis pirka uz firmu caur Paypal.
Un tas nav vienīgais gadījums ka MSR ātri izjūk
nezinu par citām virsbūvēm, bet E36 gadījumā aizmugurē īsākā atsperes versija (liekot bez regulatora) un garākā amīša versija (statne uz pāris vītnēm atstāta tikai) - amītis joprojām ir par īsu un tikai loģiski, ka to amīti izpi*īs ātri vien. Nezinu kā MSR iedomājas amīti regulēt vēl īsāku vai likt atsperei regulatorus, ja garākā amīša un īsākas atsperes combo jau nesaiet un amīti atdurē sit visu laiku
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Video ļoti labs, pilnībā piekrītu Tavam viedoklim!
Es biju viens no tiem nelaimīgajiem, kuram ar MSR bija ļoti neveiksmīga pieredze. Pēc tam nozvērējos, ka vairs nekad MSR koilas neņemšu un tagad sirds daudz mierīgāka, kad abiem auto ir BC Racing.
MSR biju uzlicis uz E36 kaut kādus 2 gadus atpakaļ, semi-aktīvai ielas (Rīgas (: ) braukšanai. Pirmo 1000km laikā izbeidzās aizmugures amīšiem bukses un drīz pēc tam arī abi amīši sāka tecēt. Izmetu. Pēc ~pusgada (5000km) sāka tecēt arī priekšas koilas un drīz pēc tā atbalstus izsita. Labākais, kas tajā setā ir, tās tiešām ir atsperes Gan jau varēju pretendēt uz garantiju, bet nolēmu nečakarēties to 200+ eur dēļ.
Bet jāatzīst, ja vajadzētu koilas kādam bīterim / trases budžeta auto, iespējams, pat atkal apsvērtu MSR... Ikdienas lietošanai gan es teiktu, ka TA ir daudz labāks budžeta variants.
Man lētie FK sūdi (būtībā tas pats kas TA) arī nokalpoja bez problēmām 4 gadus, un hvz cik pirms tam vēl ex īpašniekam, + pārdevu viņus darba kārtībā un kaut kādu kapeiku atsitu, beigtus MSR diez vai kādam vajadzētu.
Daudz kas drošvien atkarājās arī no eksplutācijas, jo salauzt var visu.
Pats smieklīgākais ir ka es 2x nopirku tos MSR un abas reizes pārdevu - tā arī neuzliekot uz mašīnas - 2x uzkāpu uz grābekļa.
Vienīgais kas tur ir bullet proof - aizm. atsperes - bet viņas ir diezgan pagaras - 19cm, ja viegla mašīna var sanākt vilties ar sēdinājumu.
Daudz kas drošvien atkarājās arī no eksplutācijas, jo salauzt var visu.
Pats smieklīgākais ir ka es 2x nopirku tos MSR un abas reizes pārdevu - tā arī neuzliekot uz mašīnas - 2x uzkāpu uz grābekļa.
Vienīgais kas tur ir bullet proof - aizm. atsperes - bet viņas ir diezgan pagaras - 19cm, ja viegla mašīna var sanākt vilties ar sēdinājumu.
Ja kādam vajag budžeta coilus par labu ciparu, droši PM!
Cik gan grūti varētu būt pabeigt sīkumus, lai žurkai izietu skati? Izrādās, ka ja rociņas aug no mīkstumiem, tad diezgan sarežģīti.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Hey Hey draugi!
Ziema jau ir pagājusi, bet man ir sagatavots superīgs video par driftēšanu un maukšanu ar sānu ziemas miskastēs
Jaudīgākais autovlogs, kurš šoreiz ir latviešu valodā
Droši iekārtojies ērtāk un patīkamu skatīšanos
Priecāšos, ja atstāsi kādu labu komentāru
Visiem veiksmīgu dienu
Ziema jau ir pagājusi, bet man ir sagatavots superīgs video par driftēšanu un maukšanu ar sānu ziemas miskastēs
Jaudīgākais autovlogs, kurš šoreiz ir latviešu valodā
Droši iekārtojies ērtāk un patīkamu skatīšanos
Priecāšos, ja atstāsi kādu labu komentāru
Visiem veiksmīgu dienu
Heysā! Jauna epizode mūsu e36 stāstā!
Dodamies arī uz trasi! Ja video patika, piespied Subscribe!
Dodamies arī uz trasi! Ja video patika, piespied Subscribe!
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
24.04 notika šī gada pirmais drifta treniņš Biķerniekos, un šoreiz no mūsu atsaldeņu vienības uz to devās 3 auto.
Dod ziņu, kas patika/nepatika, ļoti cenšos ar katru video darbiņu padarīt labāk.
Patīkamu skatīšanos!
Dod ziņu, kas patika/nepatika, ļoti cenšos ar katru video darbiņu padarīt labāk.
Patīkamu skatīšanos!
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
-
find_in_page
- chevron_left
- 1