Dienas Snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 284
- chevron_right
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu tā nebija vienīgā lieta, ko todien darīju pirmo reizi dzīvē #mācamies_metinātElvijsR rakstīja:Katram pienāk sava pirmā reizeLinda rakstīja:Jaunajam motoram - tīras mājas. Pirmo reizi kaut ko krāsojot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Metinot vajag specapģērbu, nu vismaz bikses jo kad uz džinsām uzkritīs nokaitēta metāla pile un izdegs cauri iedegot kājā rēta būs vēl ilgi! Vismaz pozu vajag tādu lai dzirksteles nekrīt klēpīLinda rakstīja:Nu tā nebija vienīgā lieta, ko todien darīju pirmo reizi dzīvē #mācamies_metinātElvijsR rakstīja:Katram pienāk sava pirmā reizeLinda rakstīja:Jaunajam motoram - tīras mājas. Pirmo reizi kaut ko krāsojot
Bet bilde ir laba
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Pēdējais labojis Martinez - 06 Apr 2016, 01:25, kopā labots 1 reizi.
coupe 2.8
... vīriešiem jā, ja metina sievietes, uzskatu, ka specapģērba prasības ir citas!JānisK-[JK] rakstīja: Metinot vajag specapģērbu, nu vismaz bikses jo kad uz džinsām uzkritīs nokaitēta metāla pile un izdegs cauri iedegot kājā rēta būs vēl ilgi! Vismaz pozu vajag tādu lai dzirksteles nekrīt klēpī
Bet bilde ir laba
d[-_-]b
Metinot vajag specapģērbu, nu vismaz bikses jo kad uz džinsām uzkritīs nokaitēta metāla pile un izdegs cauri iedegot kājā rēta būs vēl ilgi! Vismaz pozu vajag tādu lai dzirksteles nekrīt klēpīJānisK-[JK] rakstīja:Nu tā nebija vienīgā lieta, ko todien darīju pirmo reizi dzīvē #mācamies_metinātLinda rakstīja: Katram pienāk sava pirmā reize
Bet bilde ir laba [/quote]
Nu tāpat tā būs ne pirmā ne pēdējā rēta
It's all about the win
Varonīgi, bet liekiLinda rakstīja: Nu tāpat tā būs ne pirmā ne pēdējā rēta
Pirms pusgada metinot uz speciālām biksēm uzkrita bumbiņa izdega cauri, iedega kājā kādus 5mm, rēta vēl tagad un neizskatās, ka tik drīz pazudīs, ja būtu kādas parastās bikses būtu dziļāk....
Nē, nu, protams, ka no tādā tērpa neatteiktos, un plusu daudz, bet tik cik es tur svētdien paknibinājos... tās bikses skapī vairāk stāvētu
Tā mana auto bildes beidzās, jāliek citi auto
Tā mana auto bildes beidzās, jāliek citi auto
It's all about the win
Ja nav tērpa tad vismaz pozu, lai klēpī dzirksteles nekrīt
Kādreiz vēl kad RAFā strādāju, priekšnieks bija jau pārģērbies ielas drēbēs dienas beigās un atcerējās, ka jānofiksē kāds dzelzis, ko paņemt līdz. Ārā bija stacionārais flekis, iet pēc brillēm negribēja cik tad tur noraut fiksi, iešķīda dzirkstele acī un tā arī palika bez acs........
Kādreiz vēl kad RAFā strādāju, priekšnieks bija jau pārģērbies ielas drēbēs dienas beigās un atcerējās, ka jānofiksē kāds dzelzis, ko paņemt līdz. Ārā bija stacionārais flekis, iet pēc brillēm negribēja cik tad tur noraut fiksi, iešķīda dzirkstele acī un tā arī palika bez acs........
Kikap,es nē,bet zilais temp. Sensors gan
Linda,es nezinu par metināšanu,bet Tavs fotoaparāts dara brīnumus ar to Kapteiņa lamatu
Linda,es nezinu par metināšanu,bet Tavs fotoaparāts dara brīnumus ar to Kapteiņa lamatu
Kas ta tas??
ar kompatu pa brugji
Kad darbā nav ko darīt. Paspēlējamies ar mob.
Sen esmu gribejis shaadu kraasu
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …