Neglītie E36

Bildes un video materiāli
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

21 Mar 2015, 15:13

CCVL rakstīja:Viņa ir izskatīga meitene, un 75% no biedriem sapņo kā iebraukt ar savu sporta auto viņas pagalmā, tā kā redzēt tās mašīnas bildi te, neviens nesagaidīs. :D
Nu tad tie, kuri uzskata viņas auto par neglītu, bet negrib postēt paši jo grib iebraukt viņas garāžiņā, uzmet PM, es ielinkošu ifas mašīnas bildi :gigigi:
Profila bilde
ifa
Ziņojumi: 118
Pievienojies: 11 Feb 2015, 12:44
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Rīgas

23 Mar 2015, 18:49

@Inferno, liec ko tu gribi, ja kādam no Jums labāk paliek. Tas ka visi te ir sajūsmā par vienkrāsainiem veciem bmw, tas nu ir fakts. Latvijā jau sen ir pašsaprotami tas ka te neviens necieš cilvēkus ar savu viedokli un kaut kāda veida dažādību, skumji ka tā, bet kas ta man..
Un tas kāds darbs ieguldīts pie tā auto krāsojuma,prot novērtēt retais.
Godīgi sakot pilnīgi slikti no dažiem te metas, ka vairs nav vēlmes šajā forumā atrasties, vai doties uz jebkādām sanākšanām.

Ej un skaties uz savu un citiem pilnīgi parastajiem stockiem kamēr slikti paliek.

Paldies citiem kuri to prata novërtēt, jo registrējos te lai parādītu to cik dažādas tās žurkas var būt, nu i sapratu ka labāk nebūtu to darijisi

dosvidanja :bye:
Profila bilde
Znotiš
Ziņojumi: 460
Pievienojies: 11 Mar 2013, 12:52
Braucu ar: bezkompresiju
Reputācija: 2

23 Mar 2015, 19:43

tak blee ieliekat kads to bildi nu jau zinkare moka ... :supeer:
Drive until you die with your e36 ;)
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

23 Mar 2015, 19:48

ifa rakstīja: Godīgi sakot pilnīgi slikti no dažiem te metas, ka vairs nav vēlmes šajā forumā atrasties, vai doties uz jebkādām sanākšanām.

+320I
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
BadToro
Ziņojumi: 154
Pievienojies: 27 Feb 2015, 00:38
Braucu ar: Lakotu D sildītāju
Atrašanās vieta: Gintermuižas
Reputācija: 1

23 Mar 2015, 19:52

oi nu kāāmōōns... apbižoties no neta komentāriem :) kur pasaule ripo... Tiekat tak no tiem kompleksiem vaļā un pasmejaties :)
Attēls
Profila bilde
rupu
Ziņojumi: 254
Pievienojies: 10 Apr 2011, 19:13
Braucu ar: sānslīdi

23 Mar 2015, 20:03

ifa rakstīja:@Inferno, liec ko tu gribi, ja kādam no Jums labāk paliek. Tas ka visi te ir sajūsmā par vienkrāsainiem veciem bmw, tas nu ir fakts. Latvijā jau sen ir pašsaprotami tas ka te neviens necieš cilvēkus ar savu viedokli un kaut kāda veida dažādību, skumji ka tā, bet kas ta man..
Godīgi sakot pilnīgi slikti no dažiem te metas, ka vairs nav vēlmes šajā forumā atrasties, vai doties uz jebkādām sanākšanām.

Ej un skaties uz savu un citiem pilnīgi parastajiem stockiem kamēr slikti paliek.

Paldies citiem kuri to prata novërtēt, jo registrējos te lai parādītu to cik dažādas tās žurkas var būt, nu i sapratu ka labāk nebūtu to darijisi

Inferno jau nav nekas pret individuālajiem krasojumiem. :D kā jau viņš minēja citeju : Man ir pilnīgs stock, tāpēc piekrītu Makleina teiktajam - tur nekā tāda nav, lai pie neglīteņiem liktu, kā katrs grib tā krāso, katram sava gaume.
gudri dirst nav malku cirst
Profila bilde
rupu
Ziņojumi: 254
Pievienojies: 10 Apr 2011, 19:13
Braucu ar: sānslīdi

23 Mar 2015, 20:04

P.S : arī mans drīzumā būs divkrāsu e36. melns ar tumši sarkanu jumtu un bagažnieku :nenene:
gudri dirst nav malku cirst
Profila bilde
Kurlis
Ziņojumi: 789
Pievienojies: 26 Feb 2013, 20:49

23 Mar 2015, 20:11

rupu rakstīja:P.S : arī mans drīzumā būs divkrāsu e36. melns ar tumši sarkanu jumtu un bagažnieku :nenene:
lieliski
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

23 Mar 2015, 20:11

Nedari tā. Barons likts pie neglīteņiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
BadToro

23 Mar 2015, 20:36

rupu rakstīja:P.S : arī mans drīzumā būs divkrāsu e36. melns ar tumši sarkanu jumtu un bagažnieku :nenene:

Ir jau lērums labu piemēru ar 2 krāsu risinājumiem:
Attēls

Attēls

Vienīgi, kā redzi, tas nenotiek uz dullo nomočījot atsevišķas detaļas atšķirīgā krāsā. Piestrādāsi būs vareni - ja nē, tad komiski
Attēls
Profila bilde
Inferno

23 Mar 2015, 21:19

ifa rakstīja:@Inferno, liec ko tu gribi, ja kādam no Jums labāk paliek. Tas ka visi te ir sajūsmā par vienkrāsainiem veciem bmw, tas nu ir fakts. Latvijā jau sen ir pašsaprotami tas ka te neviens necieš cilvēkus ar savu viedokli un kaut kāda veida dažādību, skumji ka tā, bet kas ta man..

Ja Tu būtu palasījusi nedaudz uzmanīgāk tad saprastu, ka man pret Tavu krāsojumu iebildumu nav.
Profila bilde
BadToro

24 Mar 2015, 00:15

Attēls
Profila bilde
Inferno

24 Mar 2015, 07:41

Šitais gan ir galīgi garām :D
Profila bilde
Lācis
Ziņojumi: 1810
Pievienojies: 31 Jūl 2013, 07:16
Braucu ar: m54b25
Atrašanās vieta: Limbaži, Rīga
Reputācija: 5

24 Mar 2015, 10:08

Neapvainojies, bet meiteņu gaumju izjūta tomēr atšķiras no puišu. Un nestāsti kad tur liels darbs ieguldīts pie tā krāsojuma, ;) Tavs auto man ir neitrāls.
Nav jau runa te par savu viedokli, bet auto lai izskatītos skaists dažādās krāsās krāsots, viņam ir jābūt kādām niansēm kas tomēr to auto padara skatāmu nevis padara bezgaumīgu. Tā ir šaura virve pa ko jāiet kur mazi knifi var radīt ''šķūningu'', vai tomēr patīkamu un individuālu skatu.
Uzskatu kad ja to oranžo kupeju būtu uztaisijis ar kādām hella dark lampaam, uzlicis platus diskus, moldigus m un kādas vēl sīkas patīkamas orģināla auto detaļas, skatas pat varētu būt okey. :yes:
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

24 Mar 2015, 10:17

Attēls
Profila bilde
Duuj
Ziņojumi: 1132
Pievienojies: 31 Aug 2012, 03:45
Braucu ar: Sarkanu kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži

24 Mar 2015, 11:03

Lācis rakstīja: Neapvainojies, bet meiteņu gaumju izjūta tomēr atšķiras no puišu. Un nestāsti kad tur liels darbs ieguldīts pie tā krāsojuma, ;) Tavs auto man ir neitrāls.
Nav jau runa te par savu viedokli, bet auto lai izskatītos skaists dažādās krāsās krāsots, viņam ir jābūt kādām niansēm kas tomēr to auto padara skatāmu nevis padara bezgaumīgu. Tā ir šaura virve pa ko jāiet kur mazi knifi var radīt ''šķūningu'', vai tomēr patīkamu un individuālu skatu.
Uzskatu kad ja to oranžo kupeju būtu uztaisijis ar kādām hella dark lampaam, uzlicis platus diskus, moldigus m un kādas vēl sīkas patīkamas orģināla auto detaļas, skatas pat varētu būt okey. :yes:
Trekns + Lācim :yes: bet lielākā daļa divkrāsaino auto,tiešām atsit laukus :D
Profila bilde
RennoK
Ziņojumi: 223
Pievienojies: 13 Jūl 2012, 17:48
Braucu ar: e36

24 Mar 2015, 11:05

MAIZE rakstīja:
Attēls
ķekavnieks :hahaha:
Šito redzēju, speciāli pat apstājos un iegāju sētā papētīt, visai glīts e 36 un labi kopts, tikai bamperus nomainīt uz M vai stock un auto būtu ļoti pat labs :super:
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Profila bilde
Duuj

24 Mar 2015, 11:40

Profila bilde
kickarse
Ziņojumi: 110
Pievienojies: 18 Mar 2011, 17:46
Braucu ar: 328/325
Atrašanās vieta: Mangaļsala,Rīga

24 Mar 2015, 11:43

Priekš auto ar tādu "tuningu" varēja jau salikt biš vairāk bildes

Sent from my iPhone using Tapatalk
Profila bilde
Duuj

24 Mar 2015, 11:52

kickarse rakstīja:Priekš auto ar tādu "tuningu" varēja jau salikt biš vairāk bildes

Sent from my iPhone using Tapatalk
Drizāk jau cenas. Ja motors pilnigs stock,jēga no tāda cipar :D