Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 105
- chevron_right
Stock purnu un iesaiņoniet man.Duuj rakstīja:Drizāk jau cenas. Ja motors pilnigs stock,jēga no tāda ciparkickarse rakstīja:Priekš auto ar tādu "tuningu" varēja jau salikt biš vairāk bildes
Sent from my iPhone using Tapatalk
prieks manis, man auto ir skaists. Man bija stock kupeja avus blue, par tā krāsu visi te laikam te būtu sajūsmā, bet tas bija ,manuprāt, nepamanāms bmw. Ar to arī varam vienreiz izbeigt šo tēmu.Lācis rakstīja:Neapvainojies, bet meiteņu gaumju izjūta tomēr atšķiras no puišu. Un nestāsti kad tur liels darbs ieguldīts pie tā krāsojuma, Tavs auto man ir neitrāls.ifa rakstīja:@Inferno, liec ko tu gribi, ja kādam no Jums labāk paliek. Tas ka visi te ir sajūsmā par vienkrāsainiem veciem bmw, tas nu ir fakts. Latvijā jau sen ir pašsaprotami tas ka te neviens necieš cilvēkus ar savu viedokli un kaut kāda veida dažādību, skumji ka tā, bet kas ta man..
Un tas kāds darbs ieguldīts pie tā auto krāsojuma,prot novērtēt retais.
Godīgi sakot pilnīgi slikti no dažiem te metas, ka vairs nav vēlmes šajā forumā atrasties, vai doties uz jebkādām sanākšanām.
Ej un skaties uz savu un citiem pilnīgi parastajiem stockiem kamēr slikti paliek.
Paldies citiem kuri to prata novërtēt, jo registrējos te lai parādītu to cik dažādas tās žurkas var būt, nu i sapratu ka labāk nebūtu to darijisi
dosvidanja
Nav jau runa te par savu viedokli, bet auto lai izskatītos skaists dažādās krāsās krāsots, viņam ir jābūt kādām niansēm kas tomēr to auto padara skatāmu nevis padara bezgaumīgu. Tā ir šaura virve pa ko jāiet kur mazi knifi var radīt ''šķūningu'', vai tomēr patīkamu un individuālu skatu.
Uzskatu kad ja to oranžo kupeju būtu uztaisijis ar kādām hella dark lampaam, uzlicis platus diskus, moldigus m un kādas vēl sīkas patīkamas orģināla auto detaļas, skatas pat varētu būt okey.
Reinhold, Tavs vāģis ar šeit jāliek, jo ar stickeriem aplīmēts.
Vajadzētu šeit iepostēt tās nopuvušās un šķībās miskastes no "mans e36" sadaļas. Tur tādu ir pietiekami daudz. Kurš uzņemsies?
Jūs varētu apspriesties gaumes jautājumos citā topikā. Piem. - Šeit var papļāpāt !!!
Es domāju, ka šeit ir īstā vieta apspriest neglītos E36. Nav jau nekur teikts, ka šeit jābūt tikai bildēm.māriņš rakstīja:Jūs varētu apspriesties gaumes jautājumos citā topikā. Piem. - Šeit var papļāpāt !!!
need for speed is backnelegalais rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bxgin.html
Vari sākt ar manējoInferno rakstīja:Vajadzētu šeit iepostēt tās nopuvušās un šķībās miskastes no "mans e36" sadaļas. Tur tādu ir pietiekami daudz. Kurš uzņemsies?
Pašam ielikt, vai palīdzēsi?Makleins rakstīja:Reinhold, Tavs vāģis ar šeit jāliek, jo ar stickeriem aplīmēts.
Kaut kā pie dirsas, pieduries?
Tas bija sarkasms.
Es tik tā.Makleins rakstīja:Tas bija sarkasms.
Kas tur tāds?:D
Kas ta taj sarkanajai kupejai pa vainu?
Nav 2cm no zemes
kasp1js rakstīja:Nav 2cm no zemes
Pamanīju,lampas aizmugurē ar kkadas podOEM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 105