Skaisti auto video
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 40
- chevron_right

aptrūkās vārdu, lai iekomentētu! 

Labākais drifta video ko esmu redzējis 

nu ne velti Sabi pasākumos,pat trases darbinieki saka,ka tie nisanisti neesot normāli
un nelaiž citus autiņus uz starta kopā ar viņiem! Vienīgi kas izdomā startēt pa trīs un četri!

coupe 2.8

ka gribas atpakal savu e30 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

uiii....sitas ir vecs ka pati pasaule video , bet labs 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

ar manu tagadejo motoru

2.8 ?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Nereāli kruts video. Nu mega labi viss izdomāts.
Es te domāju, kā viņi dabon močus slīpi???
Es te domāju, kā viņi dabon močus slīpi???
wrum, wrūūūm

Lai to vareetu izdariit liek aizmugureejo dakshu pagarinaatu 

kā tadKV_ rakstīja:ar manu tagadejo motoru

iedomajies pat LAS VEGASā ir cieņā e36
E36 tiesham ir cienjas veerts 

shaubu nav 

Nav e36, bet nu izgriešanas leņķis vnk ūbermegakruts!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 40