E36 Tusiņi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
21.04.2012 jeb e36.lv lielās talkas bildes drīzumā iekš e36 galerijām, kad dogma parādīsies online
Ja kādam interesē kompī sev visas bildes, kas bija fotogrāfētas, tad PM man - iemetīšu linku, kur kačāt..
Ja kādam interesē kompī sev visas bildes, kas bija fotogrāfētas, tad PM man - iemetīšu linku, kur kačāt..
Tas tak nav šodienas snaps?
Izskatās, ka ir... nabaga archijs
dogMa rakstīja:Tas tak nav šodienas snaps?
Ir ir, aarchijam bish padega motortelpa, bet neizskatiijaas nekas baigi traks
wft ? kāda veidā dabūja to gatavu?
jooohaidii
Forshas bildiites no sabrauciena sanaca, erda malacis
Šito redzēju, tur kautkas normali pa pieskari aizgāja, ir vēl video kā liesma izsitās ārā no haubes
eļļa uz izplūdes kolektoraKobreti rakstīja:wft ? kāda veidā dabūja to gatavu?
80% lieku ,ka ta nebija ellja..pameginat pasi 3minutes no vietas metat saules un 8niekus un paluret kada krasa bus izputejs ...noteikti saka kurties nost apaksa tas originalas fignjas visas ,jo arcijam tur nekas nav nemts nost ,viss original
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
tā ļoti biezi notiek,kad pārkarsē izpūtēju.
bet eļļa arī var būt. Ja gar varstu vāku visu laiku pūš arā eļļu.
bet eļļa arī var būt. Ja gar varstu vāku visu laiku pūš arā eļļu.
ha ,man bija taisniba
auto jau ielaas un iet viss
auto jau ielaas un iet viss
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
MAn jau patika drosibas pasakumi Puks aizbrauca un pateica lai samejie lido un sak dzest,kamer tu vel tur riepas kurinaji,a siem po,tip nav izsaukums,pec tam kad jau riktigi saka tad atcoknijas un saka kko darit,viens tusnis aizskreja,izputa balona un gaidija kamer atbrauks parejie un vispar pasakums bija labi izgazies ne tikai del laikapstakliem,bet ari no organizatoru puses,tad jau rumbula viss atrak notiek saskanotak
DeDz iN CoOl
Piekdiena 27.04.2012.
Intereseanti, divi auto portretfoto, bet topici pie "Mans BMW", lai pievienotu tur bildes, nav izveidoti!
Intereseanti, divi auto portretfoto, bet topici pie "Mans BMW", lai pievienotu tur bildes, nav izveidoti!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
mlin vot shii kuutinja ar baltajiem diskiem ir ljoti labi nofokjeeta- man patiika :) gribeetu labu orkaana snapu blakus taadaa pashaa rakursa :)
Megatrona drapaks!
Es nezinu,kur jums atrodas laiks,tik biežiem sabraucieniem
Man vai nu darbs,vai jāsadzer ar draugiem 5dienās,vai kas tāds vnm iekrīt
Man vai nu darbs,vai jāsadzer ar draugiem 5dienās,vai kas tāds vnm iekrīt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8