Neglītie E36

Bildes un video materiāli
Profila bilde
venic
Ziņojumi: 1
Pievienojies: 21 Mai 2015, 17:54

21 Mai 2015, 18:16

māriņš rakstīja:
Attēls
nav e36, but still..
Attēls

Pirmais ir pabriesmīgs, bet nu 2. tīri simpātisks. :) :bmw:
Profila bilde
JorensHS
Ziņojumi: 546
Pievienojies: 28 Dec 2014, 17:59
Braucu ar: 318i

21 Mai 2015, 18:46

Otrais pirms operācijas bija volvo V70, ja? :D

A nē, moš V50
Four doors, more whores.
Attēls
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

21 Mai 2015, 21:06

JorensHS rakstīja:Otrais pirms operācijas bija volvo V70, ja? :D

A nē, moš V50
Honda Odyssey - viņus man liekas ražoja tikai USA tirgum..
Attēls
pelis
Ziņojumi: 14
Pievienojies: 09 Okt 2012, 14:30
Braucu ar: 320CD
Atrašanās vieta: Smiltene, Valmiera

27 Mai 2015, 16:54

Bmw domats lai brauktu slīpi, taisni viņam galīgi nepatīk ;)
Profila bilde
jusii
Ziņojumi: 47
Pievienojies: 06 Jūl 2014, 11:31

27 Mai 2015, 17:27

kauns ka sitadi Latvija ir! :doh: :doh: :doh:
Profila bilde
andrjuha37
Ziņojumi: 584
Pievienojies: 17 Jūn 2014, 22:03
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 3

27 Mai 2015, 17:41

jusii rakstīja:kauns ka sitadi Latvija ir! :doh: :doh: :doh:
tas ir deļ tiem uzrakstiem :doh: ?
Profila bilde
jusii
Ziņojumi: 47
Pievienojies: 06 Jūl 2014, 11:31

27 Mai 2015, 17:42

ja
Profila bilde
andrjuha37

27 Mai 2015, 18:16

jusii rakstīja:ja
kas tu nacists esi :lol: ??? kada tev dirsa starpiba kam tur kas uzzimets vaj uzrakstits , un kura valoda :grrr: , blja liekas ka ar katru dienu paliek aizvien vairak šadu ..... :idiots:
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

27 Mai 2015, 18:30

Tie cilvēki nesaprot cik debīli ir līmēt tos uzrakstus uz pretinieka ražota auto, ja esi tāds patriots tad brauc ar savu žiguli un uz tā arī līmē :lol:
Reinholds
Ziņojumi: 665
Pievienojies: 30 Mar 2013, 10:39
Braucu ar: cietu seju
Reputācija: 1

27 Mai 2015, 18:35

JānisK-[JK] rakstīja:Tie cilvēki nesaprot cik debīli ir līmēt tos uzrakstus uz pretinieka ražota auto, ja esi tāds patriots tad brauc ar savu žiguli un uz tā arī līmē :lol:
Nākamgad jāieķer žiksis, jāuzlīmē ot berlin, suki un jābliež bortos visi ar uzrakstiem. :lol: :gigigi:

Un nē, man pajāt uz uzvaras dienu, bet aizej, nomet puķes, notraus asaru un miers. Liekas, ka vispār visi, mana vecuma krievi nesaprot, kas notiek un rod tikai iemeslu piemest seju un taisīt sūdu.

Пиис
Pēdējais labojis Reinholds - 27 Mai 2015, 18:36, kopā labots 1 reizi.
Andzha
Ziņojumi: 31
Pievienojies: 01 Feb 2015, 22:15
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Rīga

27 Mai 2015, 18:36

andrjuha37 rakstīja:
kas tu nacists esi :lol: ??? kada tev dirsa starpiba kam tur kas uzzimets vaj uzrakstits , un kura valoda :grrr: , blja liekas ka ar katru dienu paliek aizvien vairak šadu ..... :idiots:
ej nosveries striķī mudak :stupid: :latvia: :latvia: :latvia: :latvia:
Profila bilde
Makleins
Ziņojumi: 175
Pievienojies: 18 Nov 2013, 22:20
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Preiļi

27 Mai 2015, 18:56

andrjuha37 rakstīja:
Jā, bet būtu jauki, ja tādu mudaku kā jūs paliktu mazāk.
Profila bilde
JānisK-[JK]

27 Mai 2015, 18:57

Otra "komēdija" ir ka septiņdesmitgadīgi opji ar pilnu krūti bļambuku tiek pasniegti kā lielie veterāni :nenene: kas tad viņi autiņos esam jau karoja? vai tie kam nedaudz pāri astoņdesmit, desmitgadīgi karoja?! īstie veterāni jau manā bērnībā astoņdesmitajos gados bija 70-80gadīgi...........

Man nav pretendziju ja tu svini no sirds tiešām savu seņču varoņdarbu, kuram nu kāds tas bijis, bet to visu pataisīt par cirku, par to var teikt palies propagandai un pārējai kuņai :lol:

Starp citu, Putins ir gudrs cilvēks, vismaz Krievijā katrs otrais bomzis ir miljonārs :lol:

Pat anekdotei izdomāju :lol:
Latvijā ir desmit miljonāri
Amerikā 1000 miljonāri
Krievijā katrs otrais bomzis :gigigi:
Reinholds rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:Tie cilvēki nesaprot cik debīli ir līmēt tos uzrakstus uz pretinieka ražota auto, ja esi tāds patriots tad brauc ar savu žiguli un uz tā arī līmē :lol:
Nākamgad jāieķer žiksis, jāuzlīmē ot berlin, suki un jābliež bortos visi ar uzrakstiem. :lol: :gigigi:

Un nē, man pajāt uz uzvaras dienu, bet aizej, nomet puķes, notraus asaru un miers. Liekas, ka vispār visi, mana vecuma krievi nesaprot, kas notiek un rod tikai iemeslu piemest seju un taisīt sūdu.

Пиис
Profila bilde
andrjuha37

27 Mai 2015, 20:50

pričom tur patriots ??? :doh: neesu ne Latvietis , ne Krievs , cilveks kas to uzlimeja , vnk atbalsta tos cilvekus kas pargaja tam pari un nodzivoja lidz musu dienam , ka ari ciena viņus un izrada to , un es ta pat , tas uz kuras mašinas tas ir uzlimets ir pie dirsas kaut uz japaņu spaiņa , piemeram jelgava daudziem šogad bija lidzigi uzraksti un uzlimes , un 99% saku ka nakamo gadu + 1 aplimeta mašina uz to laiku ;) , un man pohuj kas tur ko saka , ja cilveks ir cirvis - tad tas ir uz ilgu , un nav starpibas kuras valodas vaj tautibas viņš ir ...
Andzha rakstīja:
andrjuha37 rakstīja:
ej nosveries striķī mudak :stupid: :latvia: :latvia: :latvia: :latvia:
nu es jus neapsaukaju , bet ja aiziet šada saruna tad - MAN POHUJ KO TU SAKI :lol: :idiots:

Makleins rakstīja:
andrjuha37 rakstīja:
Jā, bet būtu jauki, ja tādu mudaku kā jūs paliktu mazāk.
es nevienu neapvajnoju , bet izskatas ka "MUDAKI" kuriem ''diagnoze ir uz ilgu laiku'' - uzreiz atsaucas :idiots:
Pēdējais labojis andrjuha37 - 27 Mai 2015, 21:05, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
JānisK-[JK]

27 Mai 2015, 21:04

andrjuha37 rakstīja:pričom tur patriots ???
При том! ka ja tu esi tāds patriots, atbalstošs tos cilvēkus tad skaties, lai viss ir atbilstoši patriotismam nevis kabini uzlīmes uz pretinieka ražota auto! saprotu ka vatņikiem to ir grūti saprast......
Bet tur jau ir pavisam cita lieta, lielākā daļa no tiem svinētājiem jauniešiem nemaz nezina kas par svētkiem, kārtējais iemesls nodzerties! Aizbrauc uz 9maija pasākumu un paskaties kas tur notiek, pajautā jauniešiem ko īsti svin! paskaties otrā dienā kāda "kārtība" tur palikusi :gigigi: Tas viss ir tikai politika, reti kurš tur tiešām atzīmē uzvaru!
Profila bilde
andrjuha37

27 Mai 2015, 21:11

JānisK-[JK] rakstīja:
andrjuha37 rakstīja:pričom tur patriots ???
При том! ka ja tu esi tāds patriots, atbalstošs tos cilvēkus tad skaties, lai viss ir atbilstoši patriotismam nevis kabini uzlīmes uz pretinieka ražota auto! saprotu ka vatņikiem to ir grūti saprast......
Bet tur jau ir pavisam cita lieta, lielākā daļa no tiem svinētājiem jauniešiem nemaz nezina kas par svētkiem, kārtējais iemesls nodzerties! Aizbrauc uz 9maija pasākumu un paskaties kas tur notiek, pajautā jauniešiem ko īsti svin! paskaties otrā dienā kāda "kārtība" tur palikusi :gigigi: Tas viss ir tikai politika, reti kurš tur tiešām atzīmē uzvaru!
patriots neesu un diezvaj kad bušu , bet to dienu atceros un tapec kabinašu uzrakstus laj ari citi neaizmirs par to kas bija , par pretinieka ražota auto , uzlimešu uz kkadas tojotas un ko tad tu teiksi ? par to kas notiek svinibu lajka un kas ir pec ta piekritu tev , bet es taja diena kad sanak tad braucu nevis svinet un dzert bet gan uz braļu kapiem , nolieku ziedus , uzslauku pieminekli un ar to ari viss , citreiz ar sievas tevu majās vakara kadu glazi iedzeru , bet dzerstities un tuset apkart tajsot un meklejot problemas - ar šo gan nenodarbojos , bet par tiem kas to dara es jau atbildeju : ... ja cilveks ir cirvis - tad tas ir uz ilgu , un nav starpibas kuras valodas vaj tautibas viņš ir ...
Profila bilde
JānisK-[JK]

27 Mai 2015, 21:21

Prieks par tevi!
Es cilvēkus nenodalu, krievi slikti pārējie labi, pašam ir draugi starp Latvijas Krieviem un arī starp Krievijas Krieviem, krustvecāki ir Krievi.
Tā kā viss tas 9maija balagāns ir kremļa apmaksāts cirks arī tiek veikta tā propaganda!
Aplīmē tojotas un citus spaiņus ne Vāciešu ražotos tas būtu mazāks debīlisms, bet tas ko laikam tu un citi nesaprot, ka visa tā būšana ir politika un ja esi tāds patriots, ka esi gatavs uz tādām darbīmām pat auto izdaiļošanu tad dari to tematiski pareizi ar žiguļiem!
Kas līdzīgs ar tiem aks liela visu Krievijas ražoto un ka nekur citur labāk nav, liela žiguļus cik tie labi, bet pats brauc ar bmw, audi un citiem eiropas auto :gigigi: tie ir tie standarta vatņiki, kuriem smadzenes izskalotas paaudzēs..... ar inteliģenci ir savādāk.

andrjuha37 rakstīja: patriots neesu un diezvaj kad bušu , bet to dienu atceros un tapec kabinašu uzrakstus laj ari citi neaizmirs par to kas bija , par pretinieka ražota auto , uzlimešu uz kkadas tojotas un ko tad tu teiksi ? par to kas notiek svinibu lajka un kas ir pec ta piekritu tev , bet es taja diena kad sanak tad braucu nevis svinet un dzert bet gan uz braļu kapiem , nolieku ziedus , uzslauku pieminekli un ar to ari viss , citreiz ar sievas tevu majās vakara kadu glazi iedzeru , bet dzerstities un tuset apkart tajsot un meklejot problemas - ar šo gan nenodarbojos , bet par tiem kas to dara es jau atbildeju : ... ja cilveks ir cirvis - tad tas ir uz ilgu , un nav starpibas kuras valodas vaj tautibas viņš ir ...
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

27 Mai 2015, 21:21

Kā var ko svinēt dienā kad sākās nākošā okupācija ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
andrjuha37

27 Mai 2015, 21:24

ValtersZ rakstīja:Kā var ko svinēt dienā kad sākās nākošā okupācija ?
... ja cilveks ir cirvis - tad tas ir uz ilgu , un nav starpibas kuras valodas vaj tautibas viņš ir ...

varbut izbeidzam šito spamu , un beidzam piesieties pie krievu uzrakstiem un to kas un kam patik , katrs ar savu auto dara ko vien grib , jo tas ir viņa ipašums :grrr:
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

27 Mai 2015, 21:26

Izņemot ja atnāk dirsēji un piedirš visu ko var.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !