Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- …
- 105
- chevron_right
Netīrais panelis, vai tie divi sarkanie pikseļi bildes vidū?EE-7878 rakstīja:Sport edition
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nesanaca pievilkt ka masina 3 krasas un virs bundula rakstits sportKikaps rakstīja:Netīrais panelis, vai tie divi sarkanie pikseļi bildes vidū?EE-7878 rakstīja:Sport edition
lohs ieliek bidi ar tip šķuni, bet pats brauc ar netīru miskati, jej bogu idiņšEE-7878 rakstīja:Sport edition
labākais interneta warriors
woldens rakstīja:Nevajag te *irst, krievs paliek krievs, barā varonis, bet kad dabūn pa muti skrien uz menteni un raud pa savām tiesībām.... nu nav jums russiki te Latvijā nekādu tiesību, gribat tiesības piesienaties aiz vagona un velktaties līdz matuškai russijai, lai gan putina kungam jūs tur nahuj nessat vajadzīgiandrjuha37 rakstīja:2 ALL
ja kas runa gaja tieši par 9 maju , nevis par kautkadam okupacijam
sorry par manam pretenzijam pret to aplimeto kupeju , ja zinatu ka deļ mana viedokļa bus tada šaize - nebutu vispar neko rakstijis , tape varbut paliksim katrs pie sava viedokļa un miers jo cik cilveku - tik viedokļu
un vel gribas pateikt , pietiks reiz dirst ka krievi ir tik sudigi un t.t. lohi ir visur , un nav starpibas kas viņš ir , krievs , latvietis vaj gruzins ...
nekurinu naidu, viekārši mēs latvieši esam labāki par urlām, kas mitinās mūsi zemē
Tikaj 3 vardi : tu esi lohs
Ok, turpinam, ja tāda vajadzība...andrjuha37 rakstīja:2 ALL
Ierakstīšu vēlreiz , ja nevarēja kāds izlasīt kas bija domāts ar 9. maija balagānu un okupācijām:
gan par 9.maiju gan 41. gada izsūtīšanu runa iet. KĀ VARBŪT TĀ, KA TIEM PAŠIEM KROPĻIEM, KURI IZPOSTĪJA ŠĪ CILVĒKA (attēlā) DZĪVI AR 41. GADA IZSŪTĪŠANU, ĻAUJ LĪDZ PAT MŪSDIENĀM KATRU GADU TAISĪT 9.MAIJA BALAGĀNU PIE OKUPANTU STABA ??? Fakts kā tāds, ka , piemērām, lai aiziet uz pastāsta šim cilvēkam šo :
p.s.
Ko Tu vēl nesaproti???
p.s.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Need For Speed
Undergrouns 2
Undergrouns 2
.... UN NECELSIM ŠOTEMU AUGŠARidlihs rakstīja:Ok, turpinam, ja tāda vajadzība...andrjuha37 rakstīja:2 ALL
Ierakstīšu vēlreiz , ja nevarēja kāds izlasīt kas bija domāts ar 9. maija balagānu un okupācijām:
gan par 9.maiju gan 41. gada izsūtīšanu runa iet. KĀ VARBŪT TĀ, KA TIEM PAŠIEM KROPĻIEM, KURI IZPOSTĪJA ŠĪ CILVĒKA (attēlā) DZĪVI AR 41. GADA IZSŪTĪŠANU, ĻAUJ LĪDZ PAT MŪSDIENĀM KATRU GADU TAISĪT 9.MAIJA BALAGĀNU PIE OKUPANTU STABA ??? Fakts kā tāds, ka , piemērām, lai aiziet uz pastāsta šim cilvēkam šo :
Ko Tu vēl nesaproti???
p.s.
Slima suņa murgi! Neliekas ka tu pats būtu labāks vai izglītotāks par tiem cilvēkiem, kurus pats norej!woldens rakstīja:Nevajag te *irst, krievs paliek krievs, barā varonis, bet kad dabūn pa muti skrien uz menteni un raud pa savām tiesībām.... nu nav jums russiki te Latvijā nekādu tiesību, gribat tiesības piesienaties aiz vagona un velktaties līdz matuškai russijai, lai gan putina kungam jūs tur nahuj nessat vajadzīgiandrjuha37 rakstīja:2 ALL
sorry par manam pretenzijam pret to aplimeto kupeju , ja zinatu ka deļ mana viedokļa bus tada šaize - nebutu vispar neko rakstijis , tape varbut paliksim katrs pie sava viedokļa un miers jo cik cilveku - tik viedokļu
un vel gribas pateikt , pietiks reiz dirst ka krievi ir tik sudigi un t.t. lohi ir visur , un nav starpibas kas viņš ir , krievs , latvietis vaj gruzins ...
nekurinu naidu, viekārši mēs latvieši esam labāki par urlām, kas mitinās mūsi zemē
Cabooom
Lietuvā gan karsts, izskatās galīgi sakusis
Stiklašķiedras pārprodukcija?
Bet visu nodod chaliitis fonaakasiks rakstīja:Lietuvā gan karsts, izskatās galīgi sakusis
Cabooom
f..k tas ir arprats ,un man liekas ka krasa ar kkada gridas
Putaplasta bamperiboris737 rakstīja:f..k tas ir arprats ,un man liekas ka krasa ar kkada gridas
Nav e36 bet greeks neielikt!:D šodien manīts pļavniekos!
Es pat zinu to dauni kas viņu tirgo!
mdifikacijas jauda ir ka 2.5 un skana ari:D:D:D:D:D:D labsRiks* rakstīja:Es pat zinu to dauni kas viņu tirgo!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- …
- 105