Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 539
- chevron_right
Nebija gan
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
orkān- kad bilid palielina, tad pa traku kautkāds efekts! pamēģini citām bildēm uz pusi mazāk viņu :) un nnn ja bildei samazināsi izšķirtspēju tā lai sanāk viņas lielums tikai 450 Kb, tad forums viņu nepārveidos. cik atceros tad pietiekamu izķirtspēju varēja uzlitk :)
Vinjas nav paredzeets palielinaat
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
bez variantiem, nākas palielināt, jo ja bilde nav zem 450 kb, tad reālo kvalitāti var redzēt tikai tad kad atver vaļā bildi, savādāk forums samazina viņas kvalitāti :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Biju aizbraucis pasēņot
Vot, kāpēc man labāk tīk jauktā tipa meži Es te pa savām priedēm staigāju un necerēt uz tādu guvumu
kas pa Z3??? Jelgavnieks?Orkaans rakstīja:Viens Jelgavnieks pievienojaas staavvietaa :) Veelaak atbrauca veelviens Z3možais rakstīja:kam bija šis priekšplānā stāvošais kabris?
es arī biju Jelgavā, bet nu tika ap kādiem 19.00 tapēc nevienam vairs nezvanīju.. :)
Z3 bija Jelgavnieks:)
tieši tā..
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Jap, ir gan.mileniums rakstīja:nixon tas chryslers 300C gadienā nav Kalvim?Nixon rakstīja:jūlijs 2010 vs jūlijs 2012
http://img.lejup.lv/images/lejupkrdzqad1342684937.jpg
haha, dod vēl kādu bildi!
tas man pusbrālis!Nixon rakstīja:Jap, ir gan.mileniums rakstīja:nixon tas chryslers 300C gadienā nav Kalvim?Nixon rakstīja:jūlijs 2010 vs jūlijs 2012
http://img.lejup.lv/images/lejupkrdzqad1342684937.jpg
haha, dod vēl kādu bildi!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
xe...xe...Šodien mazliet padarbojos gar Raudi
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Šodien tika pabeigts līmēt un iemēģināts pareizais Reglenķis
Sestdien uz Lietuvu
Sestdien uz Lietuvu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 539