Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 105
- chevron_right
Šodien redzēts šāds brīnums
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lauki.Edvards77 rakstīja:Šodien redzēts šāds brīnums
Nu galīgi nepatīk tās tribal/flame stickers. un spoilers...Edvards77 rakstīja:Šodien redzēts šāds brīnums
Bet nu, ja jau pašam patīk...
Tas oranžais dragsters tak nesen ss.lv mētājās. Tad jau kādam patīk un pat pārdots arī, ja jau pazudis.
Jūs neko nesaprotat,cilvēki ieguldījuši LIELU naudu ķekavas tūningam un līdz ar to tas ir skaisti automātiski !!!!
Orandžais kādu laiku dzīvoja Aizputē 1.6 power
Vēl tik barabānus sarkanus nokrāsot
Nehuja,tam orange bij IS kautkad bija uz remontu atdzits,īsti negāja,nebija temp dačiki pareizi salikti,bet nu modelis diezgan drausmigs,uz pacelāja gandriz nemaz pacelt nevarēj jo nebij kur
Pie jums bija aizdzīts? Šitādu betmenmobīli toč neesmu manījis Kuldīgāpipax rakstīja:Nehuja,tam orange bij IS kautkad bija uz remontu atdzits,īsti negāja,nebija temp dačiki pareizi salikti,bet nu modelis diezgan drausmigs,uz pacelāja gandriz nemaz pacelt nevarēj jo nebij kur
Bet m-paks tachu ir... vismaz prieksha....maartyd rakstīja:No kātiem gandrīz nokritu pie Alfas šovakar
Tad kāds ir samainijispipax rakstīja:Nehuja,tam orange bij IS kautkad bija uz remontu atdzits,īsti negāja,nebija temp dačiki pareizi salikti,bet nu modelis diezgan drausmigs,uz pacelāja gandriz nemaz pacelt nevarēj jo nebij kur
Laikam jau vajadzēja likt pie skaistajiem e36!
AZLKaarchijs rakstīja:Laikam jau vajadzēja likt pie skaistajiem e36!
Lkm.tgd mans ir neglìtenis , ne?
ElvijsR rakstīja:Lkm.tgd mans ir neglìtenis , ne?
Skaists
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Kas tieši tur ir skaists? Tas ka miglas ar savilcēju piekarinātas no e46, jeb tas, ka bamperim moldingi pa*isti?Maa rakstīja:ElvijsR rakstīja:Lkm.tgd mans ir neglìtenis , ne?
Skaists
Tak beidzat ākstīties cenšoties sev ieskaidrot, ka sadiršana ir skaista, jaunie cilvēki.
Tas pat nav neglīti... Tas ir vienkārši bezsakars un stulbums kaut kāds. Bet nu ja tev patīk, tad braukā tā, kas mums..
tev taisnība, ir ganElvijsR rakstīja:Lkm.tgd mans ir neglìtenis , ne?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 105