Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …
- 105
- chevron_right
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... enpdx.html spoilers un salons
Pirmajā bildē nav dažu moldingu, ir ''krutais'' melnais kapots un jumts, gan jau arī bagāžnieks, trūkst tik vēl divu paltu strīpu pilnam komplektam. Otrajā attēlā, kopumā bildē redzēt nevar, bet bija rūsas kaudze ar monster uzlīmēm un salonā kaut kas nomiris.ValtersZ rakstīja:Kas tur tāds neglīts ?
man seju sarāva krampī uz 3sek.RobisLV rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... enpdx.html spoilers un salons
Kā tagat tas sanāk pēc tava prāta
visi kam trūkst viens moldings ir neglīti
Visi kam ir melna haube ir neglīti
Visi kam ir monster uzlīme ir neglīti
Visi kam ir rūsa ir neglīti ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ne gluži, drīzāk kam ir visas šīe lietas, ir neglīti. Un pirnajā bildē nebsija tikai haube melna, es saprastu, ja uzlika kas bija , bez rūsas, bet te pat jumts nopūsts melns. Jebkurš no foruma teiks, kas tas nav glīti.ValtersZ rakstīja:Kā tagat tas sanāk pēc tava prāta
Tātad viss kam ir divi toņi arī ir neglīti pēc tavām domām ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
jāValtersZ rakstīja:Kā tagat tas sanāk pēc tava prāta
jā
jā, un kā vēl
jā 3x`
Runa ir par to, kas redzams bildē, un tas ir neglīts, lai spriestu par citiem, bildes studijā.ValtersZ rakstīja:Tātad viss kam ir divi toņi arī ir neglīti pēc tavām domām ?
Vienīgais kas nav riktītgi ir nāsis šķūnētas, pārējo vienkārši vajag nokrāsot un būs labi.
teiktu ka ir pat glits jo nu tas nasis ir fufels paskaties kadi slieksni reali mana skatijuma vins ir glitaks par lielako dalu kas aplimets ,atsperes nozagetas utt . Tatar tu lidz galam neesi izpratis kas ir neglits !!!tataars rakstīja:Nevarēju nenobildēt
Es par šo teiktu tā - ar minimāliem pārveidošanas līdzekļiem panākts maksimāli pretīgs kopskats. Jā protams viegli novērst utt, bet te tak džeks ir centies, lai viņam ir stilīgas nāsis un liesmas.
Man gan šķiet ka te ir bijis super turbo aerogrāfijas apaarāts, kuram vienā brīdī ir norakstīts purns un tad salikts atpakaļ no detaļām, kuras varēja atrast.
(preface brille un pamperis, facelift spārni utt)
(preface brille un pamperis, facelift spārni utt)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tikko redzēju Ķekavā pie Nestes. Ja nebūtu tā sarkanā brille, tad vēl būtu ciešami.tataars rakstīja:Nevarēju nenobildēt
Tas, kaut kas, pie vēl kaut kā nav pieskrūvēts, bet piekniedēts. Ar šo pašu bildi meties atkal virsū Zuzei. Jāpiekrīt Pacha.barons rakstīja:Bilde no interneta, bet cik sapratu, tad LV. Kāds man var izskaidrot kas pie velna ir nodarīts tam bamperam? Watafaaaak? ar smoreziem pieskrūvēts kaut kas un tad pie tā kaut kā pieskrūvēts vēl kaut kas, kas ir savilkts ar savilcējiem? Hapo #2?
Atzīstas, kam Ogrē ir šis, ar tiem hromētajiem ''hella dark'' lukturiem?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bet Baronam šoreiz ir taisnība
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Kikaps rakstīja:Bet Baronam šoreiz ir taisnība
Šā vai tā, tas nemaina lietas būtību.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86