Foto atlase 2017. gada kalendāram
Ceru, ka pirmdien būs pie īpašniekiem jau.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ir arī tādi kas nesēž šeit 24/7Ramyrez rakstīja:Vilciens aizgaajis-tagad tik bez raudaashanas
Sviests kā vnm.
Domàju ka varètu bùt arì otrà pasùtìśanas tùre.
Ja bùs sav@ktos min. skaits.
Bet tas bùs jàskatàs
Ja bùs sav@ktos min. skaits.
Bet tas bùs jàskatàs
Davaj pirmo tūri noslēdzam! Kāds jau ir saņēmis?
Kalendāri rīt būs pieejami, tad izdomāšu kā jums viņus nodot
It's all about the win
Ja butu otra pieteiksanas tad es ari pieteiktos, man gan ir noblokjeta internetbanka bet varbut ir paypal vai samekletu kadu kas var parskaitit mana vieta tos eirikus
Ta ka ja ir otra ture pasutisanai tad im in Moz lidz vasarai savaksimies tas skaits
Ja nakamgad bus kalendari ar mashinam un meicham blakus, tad es ari savam kabrim piemetisu kadu chali uz fotosesiju blakam
Ta ka ja ir otra ture pasutisanai tad im in Moz lidz vasarai savaksimies tas skaits
Ja nakamgad bus kalendari ar mashinam un meicham blakus, tad es ari savam kabrim piemetisu kadu chali uz fotosesiju blakam
Es domāju, ka Vaļīgais neatteiktosInga K rakstīja: Ja nakamgad bus kalendari ar mashinam un meicham blakus, tad es ari savam kabrim piemetisu kadu chali uz fotosesiju blakam
Vajag jau tadu kurs kaut vienu dienu spetu skaidra but
Riks* rakstīja:Es domāju, ka Vaļīgais neatteiktosInga K rakstīja: Ja nakamgad bus kalendari ar mashinam un meicham blakus, tad es ari savam kabrim piemetisu kadu chali uz fotosesiju blakam
Inga K rakstīja:Ja butu otra pieteiksanas tad es ari pieteiktos, man gan ir noblokjeta internetbanka bet varbut ir paypal vai samekletu kadu kas var parskaitit mana vieta tos eirikus
Pff, tomēr nobumbulēji
Ja būs otrā, caur mani easy dabūsi
Pēdējais labojis Elizabete - 17 Jan 2017, 20:29, kopā labots 1 reizi.
Insta - @elizabete.elii , @elii.e36.brilliantrot
Valjigais mums te ir tikai viens un tas ir AgnisRiks* rakstīja:Es domāju, ka Vaļīgais neatteiktosInga K rakstīja: Ja nakamgad bus kalendari ar mashinam un meicham blakus, tad es ari savam kabrim piemetisu kadu chali uz fotosesiju blakam
ar kompatu pa brugji
Edit: vairs neesmu plazā.
Par kalendāriem pm
Par kalendāriem pm
It's all about the win
Ja nu gadijumaa braucat jurmalas virzienaa tad pakjerat lidzi manus-divus;))
Bet ja nee tad ikdienaa kur var jus sastapt?
Bet ja nee tad ikdienaa kur var jus sastapt?
BMW_The Ultimate Repair Bill
Mēģināšu Tev piektdien vai sestdien līdz Jūrmalai aizgādāt, nu Tavs numurs ir - zvanīšu.
Tā, centrs-pārdaugava-juglas gals
Lielvārde-Ogre-Aizkraukle
Tā, centrs-pārdaugava-juglas gals
Lielvārde-Ogre-Aizkraukle
It's all about the win
Nokavēju pieteikšanos kalendāram