Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- …
- 105
- chevron_right
Tieši šo pašu gribēju jautāt. Jā, pašķība priekša, jà nakļenes uz stūra, bet priekš gāźamā auto - kas vainas. Obviously nav taisīts lai būtu naksimāli sterils eksemplārs.?Lācis rakstīja:un kas te ir neglits?Kristapseduards rakstīja:
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Mazais putekļusūcēja īpašnieks izskatās ka heito mani, hvz tik par ko. Moš Zuzes labākais draudziņš
Hrenon krasas diski, viss purns šķībs, uzlikas vnk pakaļā sliekšņiem Haube ar maksimas kuponiem nolīmētaLācis rakstīja:un kas te ir neglits?Kristapseduards rakstīja:
Lielā vedera īpāšniek paklusēAgnis rakstīja:Mazais putekļusūcēja īpašnieks izskatās ka heito mani, hvz tik par ko. Moš Zuzes labākais draudziņš
Nepardzivoju par savu putekļsūcēju
butu redzējis dzive to auto darbībā saprastu kādēļ šāds #badassstreetdriftcarlook irKristapseduards rakstīja:Hrenon krasas diski, viss purns šķībs, uzlikas vnk pakaļā sliekšņiem Haube ar maksimas kuponiem nolīmētaLācis rakstīja:un kas te ir neglits?Kristapseduards rakstīja:
Kristapseduards rakstīja:Lielā vedera īpāšniek paklusēAgnis rakstīja:Mazais putekļusūcēja īpašnieks izskatās ka heito mani, hvz tik par ko. Moš Zuzes labākais draudziņš
Nepardzivoju par savu putekļsūcēju
You just went full retard.
Never go full retard.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Nemīz, nākotnē viss auto būs neonrozāKristapseduards rakstīja:Hrenon krasas diski, viss purns šķībs, uzlikas vnk pakaļā sliekšņiem Haube ar maksimas kuponiem nolīmētaLācis rakstīja:un kas te ir neglits?Kristapseduards rakstīja:
Un tiešām tad jaliek neon diski?Lācis rakstīja: butu redzējis dzive to auto darbībā saprastu kādēļ šāds #badassstreetdriftcarlook ir
Un tiešām nevar lukturus taisni noregulē?
Un tiešām uzlika slieksnim ar samorezem japieliek?
#badassstreetdriftcarlook = #LLP
nu cilvēks auto knapi paspējis no rīta salikt pirms salidojuma. nu katram sava gaume, man teiksim patik šāds kad kkas pietūrīgs un tehniski tip top, nevis hapo rust style. pats sev kko štukoju tādu kas dotu auto kkādu pieskaņu.Kristapseduards rakstīja:Un tiešām tad jaliek neon diski?Lācis rakstīja: butu redzējis dzive to auto darbībā saprastu kādēļ šāds #badassstreetdriftcarlook ir
par tiem sliekšniem ir gan kā ir, bet ja tas ir 7dienas laužamais vāģis kādēļ terēt laiku ar klipšiem? vai lampu taisnošanai, ja vienīgais vāģa uzdevums ir tev mašīnā izklaidēties?
Lāci, tak nav jēgas ar viņu ielaisties diskusijās. Novedīs mūs līdz savam līmenim un tad sakaus ar pieredzi, interneta džedaju cīņās
Nu jā..Lācis rakstīja:nu cilvēks auto knapi paspējis no rīta salikt pirms salidojuma. nu katram sava gaume, man teiksim patik šāds kad kkas pietūrīgs un tehniski tip top, nevis hapo rust style.Kristapseduards rakstīja:Un tiešām tad jaliek neon diski?Lācis rakstīja: butu redzējis dzive to auto darbībā saprastu kādēļ šāds #badassstreetdriftcarlook ir
par tiem sliekšniem ir gan kā ir, bet ja tas ir 7dienas laužamais vāģis kādēļ terēt laiku ar klipšiem? vai lampu taisnošanai, ja vienīgais vāģa uzdevums ir tev mašīnā izklaidēties?
Man šis auto vienkārši liekas neglīts šajā bildē. Ja skruve ar samorezem, tad labāk iztikt bez tām uzlikām, ja vien nav tur ko slēpt
Chill
Agnis rakstīja:Lāci, tak nav jēgas ar viņu ielaisties diskusijās. Novedīs mūs līdz savam līmenim un tad sakaus ar pieredzi, interneta džedaju cīņās
uz stanca varbūt tas spoileris iederētos vēl
@grīzinns. M sport STI edition e36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tur stabili ir twinturbo zem haubes. Joki maziElvijsR rakstīja:@grīzinns. M sport STI edition e36
Paziņam bija 34 ar šāda tipa klimata kontroli. Izskatījās diezgan oem, bet otru tādu nav gadījies redzēt.SarancevsA rakstīja:Varbut kads paskaidros,kas tas?
Vai ari es neesmu tik liels e36 eksperts,un nezinaju ka tadas pechkas viniem ari naak?
Rekur ir tieši tā pati mašīna. Ja vēl ir pārdošanā, iesaku paņemt to klimu, bet pāris pogas tur nestrādāja un vajadzēs pielikt roku. Mašīnā izskatījās uz urrā, un prasa tik piecdesmit jurānus. https://m.ss.lv/msg/lv/transport/spare- ... ckhmc.html
Shitais krasojums,kopija BTL busiem..Finks rakstīja:Imantas pērle. Tas baltais ir ķipa carbon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bmw ututuuuu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94