Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- …
- 539
- chevron_right
Iesaku Viktoram ieregulēt satelītu uz 19.2E un paņemt Sky paku ar visiem HD kanāliem
Es vnk nesaprotu loģikudogMa rakstīja:Interesanti skatīties citiem makos?
Tak lai sauļojas pie tāda ekrāna
Dažiem klauniem, ko esmu spiests saukt par saviem klasesbiedriem, šķita ka būtu ļoti smieklīgi ierakt manu autiņu.
Knapi, knapi, bet ārā tika paša spēkiem. Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tie noteikt bija skauģi
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Katram savādākas prioritātes..uteo rakstīja:Es vnk nesaprotu loģikudogMa rakstīja:Interesanti skatīties citiem makos?
Es piemēram zinu cilvēku, kurš brauc ar 7 gadus vecu honda accord, savukārt viņa rokas pulksteņu kolekcija nostājas virs 10k lvl, so what?
Tu varbuut necenties saprast to ,kas tev nav jaasaprot - domaa par savu logjiku un dari SEV kaa uzskati pareizi !?uteo rakstīja:Es vnk nesaprotu loģikudogMa rakstīja:Interesanti skatīties citiem makos?
Teicu ,ka kaiminsh pirka, es sauljojos pie 42" monitora
Mersis ja nezini labaak paklusee
Vainīgs, nepamanīju, ka kaimiņa TV
Bet kas ar to mersi?
Bet kas ar to mersi?
varbūt uz citu sadaļu pačatot par meršiem un kaimiņiem?
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Nav svariigi
Čoms arī iepirka ziemas miskasti, lai nevajadzētu e36 dauzīt. Ceļazīme uzskrēja priekšā vēl pirms pirmā sniega
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Šitais vasarā pie vienībenes, krustojumā uz salu tiltu - ulmaņa gatvi, stāvēja malā
...un cik viņā pēc pirkšanas ir ielicis...Ruu rakstīja:Ja Tu zinātu pa cik viņš pirka žurku..
:marux_skaita_svešus_santīmus:
Pēdējais labojis Alps - 12 Dec 2012, 17:33, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- …
- 539