e36.lv/e36 club latvia facebook konts
No offence, brīva valsts un domasRENIO rakstīja:visam savs laiks!maartyd rakstīja:Pfff, tur tāpat nav liela dzīvība.. Riku, Lindu un Dzheju jau no toč varēja ielikt.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Matīss Lācis / Lācis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mārtiņš Balodis/Duuj
Atļaušos te iepļūtīt to, kam citi šeit ir par mīkstu. Uznāca reāls cepiens. Atgādināšu, ka tas NAV NE UZ VIENU PERSONĪGI MĒRĶĒTS, tikai gribu apmierināt SAVU ziņkārību.
Pēc kā tiek šķiroti auto, kuri tiek likti facebook lapā? Kā tas nākas, ka vairāki lietotāji ir ielikuši tiešām skatāmus auto un kvalitatīvas bildes, bet tās netiek ieliktas? Kā tas nākas, ka tiek izlasīti "īpašie auto", kurus rādīt? Paskaidrojiet man, lūdzu, kādēļ forumā šajā topikā ir ielikts Mārtiņa Glaudāna sedans, Jāņa Dovmaņa kabriolets, Lindas Lazdiņas sedans, Matīsa Lāča kupeja, bet e36 Facebook lapā šo auto nav? Es saprotu, ka nav pēc noteikumiem ielikts Walkman, Michels, EJANSONS bildes, jo nav norādīts vārds, uzvārds (starp citu, gluži kā liet. Vladlen, kurš tomēr ir ielikts Facebook) nekā personīga , ka Sprukija e36 neatbilst "mūsu e36 standartiem" un ka varbūt liet. Duuj auto vēl nav paspēts ielikt. Bet kāpēc apdala citus? Kas par jauniem standartiem? Un vai tiešām par attaisnojumu der šis?
P.s. Ceru, ka mani neizbanos
Pēc kā tiek šķiroti auto, kuri tiek likti facebook lapā? Kā tas nākas, ka vairāki lietotāji ir ielikuši tiešām skatāmus auto un kvalitatīvas bildes, bet tās netiek ieliktas? Kā tas nākas, ka tiek izlasīti "īpašie auto", kurus rādīt? Paskaidrojiet man, lūdzu, kādēļ forumā šajā topikā ir ielikts Mārtiņa Glaudāna sedans, Jāņa Dovmaņa kabriolets, Lindas Lazdiņas sedans, Matīsa Lāča kupeja, bet e36 Facebook lapā šo auto nav? Es saprotu, ka nav pēc noteikumiem ielikts Walkman, Michels, EJANSONS bildes, jo nav norādīts vārds, uzvārds (starp citu, gluži kā liet. Vladlen, kurš tomēr ir ielikts Facebook) nekā personīga , ka Sprukija e36 neatbilst "mūsu e36 standartiem" un ka varbūt liet. Duuj auto vēl nav paspēts ielikt. Bet kāpēc apdala citus? Kas par jauniem standartiem? Un vai tiešām par attaisnojumu der šis?
Forums sastāv no visiem, nevis tikai no čomiem . Cieniet citus un citi cienīs Jūs.RENIO rakstīja:visam savs laiks!maartyd rakstīja:Pfff, tur tāpat nav liela dzīvība.. Riku, Lindu un Dzheju jau no toč varēja ielikt.
P.s. Ceru, ka mani neizbanos
P.S.
mans subjektīvais viedoklis! Uzņemos pilnu atbildību, jo atbildu par facebook kontu!
Lieku to kas man šajā lapā liekas ir interentākais.
Pēdējo ko esmu ievietojis iespējams īpašnieku vispār dzīvē neesmu redzējis.
P.S. nekā personīga, bet nākamās bildes būs ar Lindas auto. Lūk izvilki info, ko parasti nesaku....
mans subjektīvais viedoklis! Uzņemos pilnu atbildību, jo atbildu par facebook kontu!
Lieku to kas man šajā lapā liekas ir interentākais.
Pēdējo ko esmu ievietojis iespējams īpašnieku vispār dzīvē neesmu redzējis.
P.S. nekā personīga, bet nākamās bildes būs ar Lindas auto. Lūk izvilki info, ko parasti nesaku....
Tagadeja ipašnieka vardu/uzvardu nezinu, bet niks TurboYoda.
Te vel mana īpašuma, principa, kadu es viņu sataisiju, tads viņš ir joprojam :)
Te vel mana īpašuma, principa, kadu es viņu sataisiju, tads viņš ir joprojam :)
Maartyd atslābsti, viss kārtībā, man toties ir neliels stimuliņš, nākamajai fotosesijai kārtīgāk sagatavoties, lai arī mans braucamais tiktu ievietots, it kā no tā manā dzīvē nemainās, ir vai nav ievietota tā auto bilde fb, bet tomēr kkāds prieciņš būtu
Es vienkārši nesapratu to sistēmu. Un alus tikai palīdzēja uzkurinātiesem.dzhii rakstīja:Maartyd atslābsti, viss kārtībā, man toties ir neliels stimuliņš, nākamajai fotosesijai kārtīgāk sagatavoties, lai arī mans braucamais tiktu ievietots, it kā no tā manā dzīvē nemainās, ir vai nav ievietota tā auto bilde fb, bet tomēr kkāds prieciņš būtu
Mlje bērnudārzs, salvetes iedot?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
....