Foto atlase 2017. gada kalendāram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
Autiņi jau daudziem ir skaisti, bet ar fotogrāfijām švakāk. Iesaku uz fotosesiju doties pie rumbulas tirgoņiem, tie dara brīnumusHazard rakstīja:Mde, liekas ka šogad kalendara izņemot Ramyreza e36 likt nebus ko
Beigās, ka tik nesanāk ka viss kalendārs būs pilns ar ziemas bildēm, varēs saukt kā "E36 ziemīgo" kalendāru
Čau visiem!
Jā, bija ideja apvienot divus fotogrāfus vienā e36.lv kalendara projektā, tomēr īsti nespējam vienoties par sadarbības laikiem un idejam, tādēl parcēlām šo projektu uz tuvāko nākotni!
Neesam skeptiski, domāju, ka šī gada kalendārs nebūs ne ar ko sliktāks par iepriekšējo gadu kalendāriem, turklāt, šī gada kalendāru veido citi kluba biedri no ierastajiem kalendāra veidotājiem, tāpēc, iespējams, b\us jaunas vēsmas!
Jā, bija ideja apvienot divus fotogrāfus vienā e36.lv kalendara projektā, tomēr īsti nespējam vienoties par sadarbības laikiem un idejam, tādēl parcēlām šo projektu uz tuvāko nākotni!
Neesam skeptiski, domāju, ka šī gada kalendārs nebūs ne ar ko sliktāks par iepriekšējo gadu kalendāriem, turklāt, šī gada kalendāru veido citi kluba biedri no ierastajiem kalendāra veidotājiem, tāpēc, iespējams, b\us jaunas vēsmas!
Vēl piecas dienas jeb pietiekami daudz laika sarīkot ziemīgu fotosesiju un panākt, lai jūsu auto priecētu forumiešus kādā no ziemas mēnešiem
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tad 20 datumā varēs sākt balsot?Linda rakstīja:Vēl piecas dienas jeb pietiekami daudz laika sarīkot ziemīgu fotosesiju un panākt, lai jūsu auto priecētu forumiešus kādā no ziemas mēnešiem
Pieļauju, ka dienu vai divas pēc, jo jāiziet vēl cauri visam.
It's all about the win
.... viss OK
Patins rakstīja:.... viss OK
negribu neko teikt bet uz to e-pastu unreal aizsūtīt no googles un inboxa nesanāk kaut kā moš bilde pa lielu
Sūti katru bildi atsevišķi. Pats esmu no gmaila sūtījis...333ccc rakstīja:Patins rakstīja:.... viss OK
negribu neko teikt bet uz to e-pastu unreal aizsūtīt no googles un inboxa nesanāk kaut kā moš bilde pa lielu
es vienu tik sūtīju viņa 7.5MB nevarēju ne no vienaZzevsS rakstīja:Sūti katru bildi atsevišķi. Pats esmu no gmaila sūtījis...333ccc rakstīja:Patins rakstīja:.... viss OK
Hz, man lielākā bija 6.6 mb...
failiem . lv un aizsūti linku
e-pastā var sūtīt kkādi 32mb un 27 mb, un jā , kur problēma uzkopēt uz failiem.lv un iedot linku?
Kas ar šo pasākumu? Ir zināms, kad tiks atrādītas balsošanai paredzētās bildes?
Bildes balsošanai tika atlasītas, pat teju balsošana tika atvērta, taču mirkli pirms tās, pieslēdzās šo kalendāru veidojošais pārinieks, izgāja cauri atlasītajam materiālam, pieļauju nedaudz stingrāk nekā iepriekšējos gadus, taču visai argumentēti uzstāja, ka lielākā daļa atlasīto bilžu nav īsti piemērotas šim mērķim.
Līdz ar to cenšamies rast kādu kompromisu un labu risinājumu... Kalendārs būs, nav pamata uztraukumam, taču pieļauju, ka balsošana šogad izpaliks. Pārāk maz esat šogad bildējuši
Līdz ar to cenšamies rast kādu kompromisu un labu risinājumu... Kalendārs būs, nav pamata uztraukumam, taču pieļauju, ka balsošana šogad izpaliks. Pārāk maz esat šogad bildējuši
It's all about the win
Kur tiks izliktas izvēlētās bildes?
Riks* rakstīja:Kur tiks izliktas izvēlētās bildes?
Kalendārā. Lai redzētu vajadzēs bērt cūciņā eirikus
sarkasmiņs protams.
Manuprāt bardaks..
Lol.
Es par balsošanu, lai vai cik to bilžu ir. Nejau ka tikai 12 bildes iesūtītas.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Visa garsa nositaas,,,,,,,Nixon rakstīja:Lol.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right